Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!


Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωράει τίποτα, υπάρχουν και κάποια ευχάριστα διαλείμματα που νιώθουμε  δυνατοί και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Ένα από αυτά τα ευχάριστα διαλείμματα μας τα προσφέρει απλόχερα η όψη εξάγωνου που θα πραγματοποιηθεί στις 24/02 ανάμεσα στον Ήλιο και στον Άρη (5ο 55’), μια όψη που κατά τη διάρκεια της νιώθουμε τόσο δυνατοί που δεν φοβόμαστε να αναλάβουμε δράση, να πάρουμε πρωτοβουλίες , να ξεκινήσουμε πράγματα ορμώμενοι από την παρόρμηση της στιγμής, ή να βρούμε την δύναμη να απαλλαγούμε από συνήθειες οι οποίες κάθε άλλο παρά ωφέλιμες είναι για εμάς. Και φυσικά όλη αυτή την έντονη δράση μας μπορούμε να την εκτονώσουμε  κάνοντας την αγαπημένη μας αθλητική δραστηριότητα, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη της δικαιολογίες και φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η επιρροή της όψης ισχύει για 12 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις δρομολογούνται στο χώρο της δουλειάς σας. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι με οδηγό την διαίσθηση σας να πάρετε πρωτοβουλίες και να μπείτε μπροστά. Άλλωστε Κριοί είστε, οι προκλήσεις σας πάνε γάντι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα από τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σας είναι ότι δεν τα παρατάτε εύκολα.  Όταν όμως έχετε και την βοήθεια και την υποστήριξη ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον που σας υποστηρίζουν και σας εμπιστεύονται τότε μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερη σημασία στην δημόσια εικόνα σας δίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι, την οποία θέλετε να βελτιώσετε. Και αυτή την φορά με την βοήθεια του Άρη θα τα καταφέρετε αφού σας δίνει όχι μόνο την δύναμη αλλά σας βοηθάει να αφοσιωθείτε στην επίτευξη των στόχων που έχετε βάλει γεμίζοντας σας με αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή και για εσάς τους Καρκίνους να αφήσετε στην άκρη την αναβλητικότητα και να αναλάβετε δράση. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η παρότρυνση ενός αγαπημένου σας προσώπου ή ενός συνεργάτη σας ο οποίος θα σας ωθήσει να μπείτε μπροστά και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας θα ασχοληθείτε ουσιαστικά εσείς οι Λέοντες. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση να κόψετε κακές συνήθειες και να αλλάξετε τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινητήριος σας δύναμη αυτή την εποχή είναι ο έρωτας. Αυτός θα σας οδηγήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προχωρήσετε την σχέση σας με τον / την ερωτική σας σύντροφο σε επόμενο στάδιο, και δεν θα κάνετε πίσω στην απόφαση σας όσο παράτολμη και αν φαίνεται.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να κλείσετε τις οικογενειακές σας εκκρεμότητες και να βάλετε την καθημερινότητα σας σε μια άλλη βάση, σας κάνει να τρέχετε. Αυτό όμως είναι καλό γιατί με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα αποδείξετε σε όλους τις ικανότητες σας αλλά θα βάλετε και κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί, και σας αρέσει. Από την μια πλευρά έχετε την δυνατότητα να διαφημίσετε τα νέα σχέδια σας και τις ικανότητες, ενώ από την άλλη πλευρά κερδίζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τις εντυπώσεις στο παιχνίδι του φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γλυκά έξοδα για το σπίτι και τους αγαπημένους σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Με αυτό τον τρόπο θέλετε όχι μόνο να τους ευχαριστήσετε αλλά να τους δείξετε και πόσο σημαντικοί είναι για εσάς .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, σας ωθεί σε δράση. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσετε την δουλειά σας και τις ικανότητες σας. Άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που δεν φοβάστε τις ευθύνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακά κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Στόχος  σας είναι να ολοκληρώσετε μια οικονομική συνεργασία για την οποία έχετε δουλέψει σκληρά, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. 

ΙΧΘΥΣ

Σε συλλογικές δράσεις είστε έτοιμοι να συμμετέχετε ενεργά εσείς οι Ιχθύες. Και αυτό θα το κάνετε ορμώμενοι από την ανάγκη σας να προσφέρετε βοήθεια σε όποιον θεωρείτε ότι είναι πιο αδύναμος από εσάς. Φυσικά αυτή σας η δράση θα σας φέρει πιο κοντά και με πολύ σημαντικούς ανθρώπους διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u