Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!


Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμε ότι είναι περίοδος αναθεωρήσεων και αποφάσεων με βάση την διαίσθηση μας. Η αιτία δεν είναι άλλη από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων και την συνάντηση που θα έχει με τον ανάδρομο Ερμή στις 25/02 (6ο 44’).

Μια συνάντηση η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά της όψης συνόδου των δύο αυτών πλανητών, δηλαδή πολλές συζητήσεις, τις νέες επαφές και την άνεση στην επικοινωνία, με μια όμως διαφορά, ότι τώρα έχουμε την δυνατότητα να εστιάσουμε την προσοχή σας μας στα ψιλά γράμματα, και να αφήσουμε την διαίσθηση μας να μας βοηθήσει να δούμε τι κρύβεται πίσω από τα χαμόγελα.

Το μόνο που ίσως θα πρέπει να προσέχουμε αυτές τις ημέρες είναι τις μετακινήσεις μας, μιας και η συνάντηση αυτή στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας κάνει λιγάκι αφηρημένους.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια σας ξαναβλέπετε εσείς οι Κριοί, αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα εστιάσετε την προσοχή σας σε λεπτομέρειες που πιθανόν να σας είχαν ξεφύγει, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και σημαντικές συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ μπορεί να έρθουν στα χέρια σας και πληροφορίες που θα μπορέσετε σύντομα να χρησιμοποιήσετε. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν μπει στην ζωή σας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για να μην χαθείτε στην μετάφραση, αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα ποια άτομα αξίζει να είναι στην ζωή σας και ποια όχι. Αυτό που θα σας βοηθήσει πάρα πολύ είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σας Ερμή, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα ξαναφέρει στο δρόμο σας παλιές συνεργασίες ή σχέδια τα οποία δεν είχαν ολοκληρωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια πριν τα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης, ενώ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι ώστε να μην χάσετε κάποιο αντικείμενο σας.

ΛΕΩΝ

Τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προσπαθείτε να κλείσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, ιδανικά θα μπορούσατε να ξεκινήσετε από την αναθεώρηση κάποιων όρων και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε στην επαναδιαπραγμάτευση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις για άλλη μια φορά θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτές τις ημέρες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτης σας Ερμής  με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε θέματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε και πάλι μια πετυχημένη συνεργασία από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς σας. Από την μια πλευρά ο ανάδρομος Ερμής και από την άλλη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο είναι πιθανό να δημιουργήσει πολλά πηγαδάκια πίσω από την πλάτη σας με αποτέλεσμα εσείς να προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλος με τον ανάδρομο Ερμή  στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε τις λεπτομέρειες ενός νέου σχεδίου σας που σας είχαν ξεφύγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα  θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά γράμματα μιας οικονομικής προσφοράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής είναι αρκετά έντονοι αυτή τη χρονική περίοδο. Την κατάσταση όμως κάνει πιο περίπλοκη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο καθώς σας δημιουργεί εμπόδια τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως παιδιά του Ουρανού έχετε την ικανότητα να αλλάζετε προς όφελος σας κάθε περίεργη κατάσταση. Έτσι αντί η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, να σας δυσκολέψει στην προσπάθεια σας να κλείσετε μια οικονομική συνεργασία θα σας βοηθήσει, επανεξετάζοντας την, να την γυρίσετε προς όφελος σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ σημαντικά είναι τα φετινά σας γενέθλια, και αυτό γιατί η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε σχέδια και να κλείσετε υποθέσεις με τις οποίες είχατε ασχοληθεί και την περσινή χρονιά και δεν είχατε ολοκληρώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u