Εξάγωνο Ήλιου-Δία, Τυχερές προοπτικές !!!


Αυτό που ευχόμαστε όλοι μας όταν ξεκινάμε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα είναι να είναι επιτυχημένη.

Ενώ στην προσωπική μας ζωή θέλουμε να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας οι οποίοι θα μας βοηθήσουν και η ζωή μας δίπλα τους θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Η ερώτηση είναι αν υπάρχουν κάποιες συνθήκες ή κάποιες συγκεκριμένες Αστρολογικές όψεις οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν, ιδιαίτερα όταν θέλουμε να κάνουμε ενάρξεις, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος.

Αρωγός σε αυτό είναι ο Δίας και οι φυσικά οι καλές όψεις που δημιουργεί με τους αντίστοιχους πλανήτες.

Στις 11/03 ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (21ο 24’), θα λειτουργήσει ως το άγγιγμα του Μίδα αφού ανοίγει τον δρόμο για να πετύχουμε τα σχέδια σας, μας κάνει λαμπερούς και γοητευτικούς, μας βοηθάει ώστε  οι συμφωνίες που θα κάνουμε να στεφθούν από επιτυχία, τα άτομα που θα γνωρίσουμε θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής μας, πάνω από όλα μας δίνει την  δυνατότητα να ξεπεράσουμε με ευκολία τα εμπόδια που θα μας παρουσιασθούν και να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μέχρι αυτή τη στιγμή μας φαινόταν αξεπέραστα.

Η τυχερή όψη εξάγωνου θα επηρεάσει τους εκπρόσωπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς  , Καρκίνους ,  Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου   δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν καιρό, ενώ από την άλλη πλευρά οι συμφωνίες που θα κάνετε θα στεφθούν με επιτυχία, αρκεί για λίγο καιρό να τις κρατήσετε μυστικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη. Μέσα από φίλους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα ανοίξουν τον δρόμο για τις μελλοντικές σας επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας από τους τομείς που σας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ στο παρελθόν είναι τα οικονομικά σας. Χαμογελάστε, γιατί οι οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες υπόσχονται ότι θα σας φέρουν πολλά και σημαντικά κέρδη. Ενώ, όσοι από εσάς έχετε οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές προοπτικές για το μέλλον ανοίγονται αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Καρκίνους. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μια νέα συνεργασία θα είναι απόλυτα επιτυχημένη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σχέση σας με τον / την σύντροφο σας να βελτιώνεται.

ΛΕΩΝ

Με χαρά θα δείτε τους κόπους σας να επιβραβεύονται αυτές τις ημέρες τόσο από τους προϊσταμένους όσο και από τους συναδέλφους σας εσείς οι Λέοντες. Η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί η ανταμοιβή εκτός από ηθική θα είναι και οικονομική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγγιγμα του Μίδα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, αφού ότι και αν κάνετε θα έχει επιτυχία. Αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και προωθήστε τα σχέδια σας όσο φιλόδοξα και ανατρεπτικά και αν είναι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η λάμψη σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Θετικά νέα στα ζητήματα που σας απασχολούν θα έχετε εσείς οι Ζυγοί. Πολύ σημαντική σε αυτό θα είναι η βοήθεια που θα έχετε από την οικογένεια σας η οποία στέκεται δίπλα σας σαν φύλακας άγγελος σας έτοιμη να υποστηρίξει την κάθε προσπάθεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι, λαμπεροί και γεμάτοι αισιοδοξία είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Γι’ αυτό και η τύχη θα σας δει και θα σας χτυπήσει την πόρτα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να της ανοίξετε και να της ζητήσετε αυτά που πραγματικά θέλει η καρδιά σας, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σας ζωή είτε την προσωπική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικά δώρα από εκεί που δεν το περιμένετε θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Αυτό σημαίνει ότι άλλοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια πετυχημένη οικονομική συνεργασία, ενώ για άλλους τα δώρα θα έρθουν από το σπίτι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας φέτος σας βοηθάει να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά. Γι’ αυτό τολμήστε να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά ανοίγματα που τόσο καιρό σχεδιάζετε και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν πολύ εύκολα αποδεκτά από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Τολμήστε να ονειρευτείτε το μέλλον σας όσο ανατρεπτικό και φιλόδοξο μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων και να είστε σίγουροι ότι η τύχη θα είναι δίπλα σας, άλλωστε η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικούς ανθρώπους που σας υποστηρίζουν έχετε δίπλα σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Και αφού αυτοί πιστεύουν σε εσάς και στις δυνατότητες σας ήρθε η στιγμή να πιστέψετε και εσείς στον εαυτό σας και να κάνετε τα επόμενα σας βήματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u