Γονιμότητα & Ατομικές προδιαγραφές ενός παιδιού


Ο 5ος οίκος σε έναν ζωδιακό χάρτη,

Εκφράζει όλες εκείνες τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις αλλά και τις επιδιώξεις μας που η εκπλήρωση τους μας κάνει ευτυχισμένους!

Ανάλογα με το ζώδιο του 5ου οίκου μας, επηρεάζεται η στάση μας απέναντι στον έρωτα, το είδος των γονιών που γινόμαστε αλλά και ο τρόπος που εκφραζόμαστε προσωπικά, μέσα από τις δημιουργικές ενασχολήσεις.

Και είναι σκόπιμο να διερευνούμε τον 5ο οίκο, όχι μόνον στο χάρτη της υποψήφιας μάνας αλλά και σε εκείνον του πατέρα.

Συχνά, οι μπαμπάδες αποδεικνύονται το ίδιο «γόνιμοι ή άγονοι», ενώ κληροδοτούν στα παιδιά τις τάσεις του δικού τους 5ου. Γι αυτό και είναι ορθότερο να γίνεται μια εις διπλούν διερεύνηση και των δύο γονέων.

Ο 5ος οίκος που αναφέρεται άμεσα στα παιδιά, φυσικά στα ζώδια της γης και του νερού θεωρείται πιο γόνιμος από ότι στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

πχ.Ο 5ος οίκος στο Λέοντα συχνά δίνει παιδιά σε κάπως μεγαλύτερη ηλικία.

Η παρουσία πλανητών στον 5ο οίκο μας δίνει πληροφορίες για τις σχέσεις που θα έχουμε με τα παιδιά, σκιαγραφώντας συχνά και το φύλο ή την ψυχολογία τους.

Ο Ήλιος στον 5ο έχει περισσότερο τον χαρακτήρα του «μονάκριβου παιδιού» και από εκεί κι ύστερα όλα εξαρτώνται από τις όψεις που δέχεται. Το φύλο του παιδιού εξαρτάται συχνά και από το ζώδιο (αν είναι αρσενικό ή θηλυκό).

Ο αριθμός των όψεων που προσεγγίζουν τον κυβερνήτη του πέμπτου οίκου είναι ο ενδεχόμενος αριθμός των απογόνων που θα αποκτήσει.

Πολλές φορές άτομα με δύο πλανήτες στον 5ο τους, αποκτούν και δύο παιδιά. Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε ένας πλανήτης περιγράφει και ένα παιδί.

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλά παιδιά φυσικά δεν μπορεί να υπάρχουν τόσες προσεγγίζουσες όψεις, ο Δίας όμως μέσα στον 5ο ή με καλές όψεις στον κυβερνήτη του 5ου δείχνουν τις μεγάλες οικογένειες.

Η Αφροδίτη στον 5ο μπορεί να αντιπροσωπεύει κόρες.

Το ίδιο ισχύει και για τη Σελήνη και τους άλλους θηλυκούς πλανήτες. Ο Άρης και οι άλλοι αρσενικοί πλανήτες στον 5ο μπορεί να δείξουν γιους. Η φύση του πλανήτη φανερώνει συχνά τις ιδιότητες που τα παιδιά μπορεί να έχετε.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Κρόνος στον 5ο οίκο, δείχνει την απουσία παιδιών ή τη στειρότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια.

Ο Κρόνος μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην απόκτηση παιδιών, κάτι που ίσως οφείλεται σε προσωπική επιλογή, στις προτεραιότητες, στις συνθήκες, σε φόβο απέναντι στο ρόλο του γονέα, κτλ. Όπως και να΄χει, η τοποθέτηση του Κρόνου στον 5ο δεν σημαίνει ότι δεν είναι γραφτό να τεκνοποιήσετε.

Αν έχετε Καρκίνο στην ακμή του 5ου οίκου σας, αυτό δείχνει γονιμότητα. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας καθώς και της γονιμότητας, έτσι έχοντάς τον στην ακμή του 5ου οίκου σας -των παιδιών- αυξάνει τη γονιμότητα σας.

Ο κυβερνήτης του 5ου σας είναι επίσης σημαντικός,

Ιδιαίτερα αν σχηματίζει αρμονικές όψεις προς τους γενέθλιους πλανήτες σας, κυρίως τον Δία, την Αφροδίτη ή τη Σελήνη.

Τέλος, ο αστεροειδής Ceres (Δήμητρα) λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα. Πού είναι τοποθετημένη η Δήμητρα στο χάρτη σας και ποιες όψεις κάνει; Η Δήμητρα στον 4ο ή 5ο οίκο είναι εξαιρετική ένδειξη γονιμότητας, όπως ευνοϊκή ένδειξη αποτελούν οι όψεις της με Σελήνη, Αφροδίτη ή Δία.

Σε περιπτώσεις υιοθεσίας ή παιδιά που αποκτούνται από δεύτερο γάμο (προϋπάρχοντα) κοιτάζουμε τον 11ο ο οποίος ως παράγωγος οίκος είναι ο 5ος του 7ου (συντρόφου).

Σύμφωνα με την παράδοση, ο 11ος περιγράφει το πρώτο παιδί, ο 1ος οίκος το δεύτερο, και ο 3ος το τρίτο. Αντίστοιχα για τα δικά μας παιδιά τηρείται μια ανάλογη ακολουθία, ξεκινώντας όμως από τον 5ο οίκο (ο 7ος οίκος δείχνει το δεύτερο παιδί, ο 9ος το τρίτο, ο 11ος το τέταρτο κ.ο.κ.)

Για εγγόνια κοιτάζουμε τον 9ο (ο 5ος του 5ου) που περιγράφει τα παιδιά των παιδιών μας.

Άρα, αν έχετε πλανήτες στον γενέθλιο 5ο οίκο σας, η γονιμότητα ευνοείται, ιδιαίτερα αν πρόκειται όπως είπαμε παραπάνω για την Αφροδίτη, το Δία ή τη Σελήνη. Ο Δίας ως πλανήτης της αφθονίας μπορεί να δείχνει πολλά παιδιά!

Η Αφροδίτη στον 5ο δείχνει την απόκτηση παιδιών, ιδιαίτερα κοριτσιών. Η Σελήνη, σύμβολο της μήτρας και της μητέρας, δείχνει ότι έχετε ισχυρό μητρικό ένστικτο και ότι ευνοείται η γονιμότητα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

In category Παιδική Αστρολογία

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, ...

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!