Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις  21/05 στις 11:00 το  πρωί και θα παραμείνει μέχρι τις 21/06 στις 17:54, όπου θα  μπει στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι Δίδυμοι  είναι το πρώτο ζώδιο  τους  Αέρα, και ανήκει στον Μεταβλητό Σταυρό. Για το ζώδιο των Διδύμων αναγκαία και ικανή συνθήκη είναι η επικοινωνία, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η ζωδιακή περιοχή των Διδύμων θεωρείται γέφυρα επικοινωνίας. Το ζώδιο των Διδύμων έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία, την μετάδοση και την λήψη πληροφοριών , συμβολίζει τα γραπτά, τα μέσα επικοινωνίας (πχ. ραδιόφωνο, τηλεόραση, τηλέφωνο), τις μετακινήσεις , το μέσο μεταφοράς μας, τα κοντινά ταξίδια, το κοντινό κοινωνικό μας περιβάλλον (αδέλφια, συγγενείς, γείτονες), το περιβάλλον και την καθημερινότητα μας, καθώς και την Βασική εκπαίδευση. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων τους αρέσει να επικοινωνούν, είναι γρήγοροι και ευέλικτοι, εύστροφοι, είναι καλοί ρήτορες, περίεργοι, τους αρέσει να μαθαίνουν καινούργια πράγματα χωρίς όμως να εμβαθύνουν , έχουν τάση να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους, ενώ μερικές φορές πίσω από το ενδιαφέρον τους κρύβεται ιδιοτέλεια. Σε ότι αφορά την υγεία , τα ευαίσθητα σημεία των Διδύμων είναι το νευρικό σύστημα, τα μάτια ή τα αυτιά, τα άκρα, οι ώμοι και το πάνω μέρος τον πνευμόνων για  αυτό και είναι πιο επιρρεπείς στις λοιμώξεις του αναπνευστικού (π.χ. βρογχίτιδες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 21/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (0ο 13’), θα δώσει επικοινωνιακή άνεση και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 29/5 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Δήμητρα (7ο 11’), θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 3/6 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Σελήνη – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ (12ο 39’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 9/6 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 41’), θα κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 10/6 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Δία (19ο 29’), θα ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 17/6 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη – ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (25ο 53’), θα μεγεθύνει τα θέματα που υπάρχουν στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια πιο έντονη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ενισχύσει το επικοινωνιακό σας προφίλ, ενώ παράλληλα, θα σας φέρει και πολλές μετακινήσεις όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, παράλληλα όμως θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες επαγγελματικές συνεργασίες και θα ενισχύσει την υπεραξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά σας,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα είστε γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να βάλετε τις βάσεις για νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλά θα πρέπει να είστε λιγάκι προσεχτικοί, γιατί ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας έχει την τάση να σας κάνει υπεραισιόδοξους, ενώ ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια  πιο εσωτερική περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, να κάνετε μυστικές επαφές και συζητήσεις και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Αρκετά  κουραστικό ήταν το τελευταίο χρονικό διάστημα  για εσάς τους Λέοντες.
Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει και πάλι χαρούμενους και εξωστρεφείς.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι  προσκλήσεις από φίλους  και γνωστούς θα είναι πολλές,  όπου θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και να προχωρήσετε και σε αρκετές συνεργασίες, αφού θα συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά με την διασκέδαση και την κοινωνική σας προβολή. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα στα επαγγελματικά σας σχέδια και να προβάλλετε την δουλειά σας, ενώ, αυτή η χρονική περίοδος  είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, Θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν  καιρό, οι  νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα που αφορούν τις σπουδές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ  αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το αγαπημένο σας θέμα, τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), αλλά  και  με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, νέα άτομα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας, ωστόσο, εξαιτίας της παρουσίας του Δία στο ζώδιο σας και τους Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να ενθουσιαστείτε περισσότερο από ότι πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, καθώς και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις χαρούμενες, ερωτικές και δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει  η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο.
Η παρουσία του θα ενισχύσει  την  δημιουργικότητα σας, και θα σας ωθήσει να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική  δραστηριότητα , και γιατί όχι, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες .  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας, αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί εξαιτίας της συμμετοχής του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, η κρίση σας δεν θα είναι αντικειμενική.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u