Ήλιος στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει


Τον  χειμώνα  ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε επίσημα, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την φετινή χρονιά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω – Χειμερινό Ηλιοστάσιο, έρχεται με πολλές υποσχέσεις και μια μικρή δόση υπερβολής.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, στις 21/12 και συγκεκριμένα στις 23:48 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι  τις  20/01 στις 10:28 π.μ., όπου ο Ήλιος θα κάνει στην είσοδο του στο Σταθερό ζώδιο του Υδροχόου.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων, για άλλη μια φορά είναι βαθιά μεταμορφωτική για όλες τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, ωστόσο θα έχει και αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης και προβολής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε ένα ζώδιο που περισσότερο από κάθε άλλο, είναι άμεσα συνδεδεμένο την επαγγελματική επιτυχία και την καταξίωση, με τους στόχους, την κοινωνική προβολή, την πειθαρχία και την σκληρή δουλειά, είμαστε έτοιμοι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν και γιατί όχι, να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας. Επίσης, μπορούμε να γίνουμε πιο τολμηροί, και να ανατρέψουμε το σκηνικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ζωή μας, από τη στιγμή που έχουμε προετοιμαστεί σωστά και έχουμε δουλέψει σκληρά. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αναγεννηθούμε συναισθηματικά και επαγγελματικά, και να αλλάξουμε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, εκτός από μια δόση υπερβολής που θα υπάρχει στην αρχή, είναι απαλλαγμένο από δύσκολες συναντήσεις, ενώ η συνάντηση του με τον Πλούτωνα, θα βάλει στην διαδικασία μεταμόρφωσης τους Αιγόκερους των 2 τελευταίων ημερών.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) τα οποία θα αποχαιρετήσουν την παλιά χρονιά και θα υποδεχτούν την καινούργια με ιδιαίτερη όρεξη και αισιοδοξία.  Ενώ, για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ξεκινά μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους της χρονιάς, καθώς πρέπει να κλείσουν τις παλιές τους εκκρεμότητες και να κυνηγήσουν τους νέους τους στόχους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 22/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (00ο 08’), θα παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της 1ης ημέρας καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 23/12 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω (01ο 38’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό (15ο 04’), υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές  στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 07/01 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου (16ο 21’), θα ωθήσει να δουν με πιο ξεκάθαρο τρόπο τα θέλω και τα πρέπει τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς όλοι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (16ο 57’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου.
  • Στις 13/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (23ο 06’), θα ενισχύσει την διαίσθηση, αλλά και την ρομαντική διάθεση τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Παρθένων και των  Ιχθύων  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όλων όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 18/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (28ο 13’), θα ενισχύσει την επιθυμία να αναλάβουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής τους και να αναγεννηθούν επαγγελματικά και συναισθηματικά οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όλοι όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Το πέρασμα του Ήλου από το  ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει : 

ΚΡΙΟΣ

Τους στόχους της επόμενης χρονιάς θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους για τη χρονιά που έρχεται, ενώ η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, εκτός από τις ευκαιρίες που θα σας φέρει, είναι πιθανό να  έχετε και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι αποφάσεις που θα πάρετε για το μέλλον της σχέσης με τον σύντροφο σας θα είναι καθοριστικές για την εικόνα σας. 

ΤΑΥΡΟΥΣ

Η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  υπόσχεται ότι το ξεκίνημα της χρονιάς θα γίνει για εσάς με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να προωθήσετε τα πιο τολμηρά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε και με τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό, στο οποίο εκτός από δουλειά θα φροντίσετε να περάσετε όμορφα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο πρακτικοί θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις, και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, ή να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν ώστε να προχωρήσετε σε ρυθμίσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή και να μην βιαστείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε.  Σε προσωπικό επίπεδο, η αυτοπεποίθηση σας θα επανέρθει και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στην ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε με ιδιαίτερη τις επαγγελματικές σας συνεργασίες και να αποφασίσετε ποιες πρέπει να αντικατασταθούν και ποιες να συνεχίσουν με νέους όρους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να γεφυρώσετε τις αποστάσεις που υπήρχαν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας, και να έρθετε και πάλι κοντά. 

ΛΕΩΝ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδος εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς, αφού εκτός από την αναγνώριση της δουλειά σας, θα σας φέρει και νέες ευθύνες αναγκάζοντας σας να γίνεται πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί, ενώ θα αναγκαστείτε να μάθετε να μοιράζετε και αρμοδιότητες στους άλλους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μετά την περίοδο των γιορτών, θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή και την εμφάνιση σας, και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά και με ένα συνάδελφο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι
Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική θα είναι για εσάς, αρχικά θα επαναφέρει το χαμόγελο, τον ενθουσιασμό, την αισιοδοξία  και την καλή διάθεση, γεμίζοντας σας με δύναμη ώστε να ριχτείτε με πάθος στα νέα φιλόδοξα σχέδια, τα οποία θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε χρόνο για τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βγείτε έξω και θα διασκεδάσετε, θα έρθετε και πάλι κοντά με το ταίρι σας, ενώ για τους αδέσμευτους, θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν και να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. 

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα  στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας , αλλά και την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας, και αυτό θα λειτουργήσει θετικά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο ευχάριστη θα είναι η καθημερινότητα σας το επόμενο χρονικό διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον, καθώς από τη μια πλευρά οι ρυθμοί σας θα δίνουν πιο έντονη, ενώ από την άλλη πλευρά,  θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις στην δουλειά σας, στις οποίες θα καταφέρετε να προβάλλετε τον εαυτό σας, ενώ παράλληλα, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις  για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να  δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, με τα οποία θα έχετε όμορφες συζητήσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και το μέλλον σας αισθάνεστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία , έστω και μετά από αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια, μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, και να ανεβάσετε τις μετοχές σας στον επαγγελματικό σας στίβο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας, και να κάνετε μικρές ή μεγάλες σπατάλες για αυτούς.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με δυναμικό τρόπο θα ξεκινήσουν τα φετινά σας γενέθλια.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα σας φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων γύρω σας. Η φετινή γενέθλια χρονιά σας, σας υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα σας φέρει και ευχάριστες ανατροπές τόσο στην καριέρα όσο και στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, πολύ σημαντικό για εσάς θα είναι το γεγονός ότι θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις και να βρείτε λύσεις στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Άλλωστε για τους περισσότερους από εσάς η μεταμόρφωση σας έχει ολοκληρωθεί.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά , καθώς πλησιάζουμε στα τέλη της χρονιάς, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, ενώ από την άλλη πλευρά, θα μπείτε στην διαδικασία να  ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με το σχεδιασμό και την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, έστω και αν στην αρχή θα πρέπει να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να απαλλαγείτε από διάφορες κακές συνήθειες, ενώ για κάποιους από εσάς η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν, είναι πιθανόν να σας βάλει σε περιπέτειες.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος χαράς και εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύς . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο χαράς, καθώς θα έχετε το χρόνο και την διάθεση να βγείτε έξω, να δείτε φίλους, να δεχτείτε προσκλήσεις από φίλους, και το κυριότερο να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με άτομα τα οποία είτε μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, είτε μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά στην καριέρα σας. Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ένα πρόσωπο να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε ένα φιλικό κάλεσμα, είτε μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τα αισθήματα που τρέφετε για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, δεν είναι μόνο φιλικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!