Πως θα μας επηρεάσει η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού


Το ζώδιο του Κριού είναι συνδεδεμένο με την έναρξη, την τόλμη, την πρωτοπορία, την παρόρμηση, την πρωτοβουλία, με άλλα λόγια  με τα νέα ξεκινήματα. Τι καλύτερο για όλους μας, εάν σε κάθε νέα αρχή που θέλουμε να κάνουμε, έχουμε και την τύχη με το μέρος μας.

Ο Δίας έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι του στους Ιχθύς στις 20/12/2022 στις 16:32 μ.μ. θα κάνει για 2η φορά φέτος την είσοδο στο ζώδιο του Κριού,  και θα παραμείνει μέχρι τις 16/05/2023 όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει ότι οι φετινές γιορτές και το ξεκίνημα της χρονιάς θα έχει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας.

Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, ενισχύει ακόμα περισσότερο την φλογερή και δυναμική φύση αυτού του ζωδίου, έτσι, για τους επόμενους μήνες,  θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του εαυτού μας, δηλαδή, να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, τολμηροί, και αισιόδοξοι, να βγούμε μπροστά και αν δείξουμε όλο τον δυναμισμό μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες  και  το κυριότερο, να μην φοβηθούμε το ρίσκο. Επίσης, θα διεκδικήσουμε την αναγνώριση και την θέση που μας αξίζει στην καριέρα μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως,  ότι ο  Δίας εκτός από την τύχη και τις ευκαιρίες που φέρνει μπροστά μας, και εμείς πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτούμε, έχει την τάση  να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Στο  ζώδιο του Κριού, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η αισιοδοξία να μην γίνει  υπεραισιοδοξία, η επιθυμία μας να ξεχωρίσουμε και να αναγνωριστεί η αξία μας να μην γίνει υπεροψία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην πυροδοτούμε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια

Η διέλευση  του Δία από το ζώδιο μας, μας δημιουργεί πάντα την αίσθηση ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν δια μαγείας και ότι όλοι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτεί για εμάς και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προσπάθεια. Αυτό όμως δεν γίνεται, καθώς ο Δίας μας φέρνει τις ευκαιρίες τις οποίες εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να δουλέψουμε μεθοδικά, μια και αυτό που ουσιαστικά κάνει, είναι να εγκαινιάζει ένα δωδεκαετή κύκλο της ζωής μας, πάνω στον οποίο θα δουλέψουμε και θα λάβουμε την επιβράβευση στους τομείς που εμείς επιθυμούμε.

Ο Δίας εκτός από τύχη, νέες ενάρξεις στην δουλειά μας, φέρνει και επέκταση, αυτό για κάποιους μπορεί να είναι η επέκταση της οικογένειας, αλλά και κιλά, γι’ αυτό τους επόμενους μήνες οι Κριοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή τους, καθώς θα είναι πολύ εύκολα να πάρουν κιλά.

Εκτός από τις ενάρξεις, ο Δίας, θα μας βοηθήσει και σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς θα μας δώσει την δύναμη να δώσουμε ένα τέλος σε καταστάσεις που μας δυσκολεύουν και όσο και αν προσπαθήσαμε στο παρελθόν, μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απεγκλωβιστούμε.

Στο φετινό του ταξίδι ο Δίας στο  ζώδιο του Κριού, θα έχει μόνο θετικές και ευνοϊκές συναντήσεις τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Κατά τη διάρκεια της  παρουσίας του Δία στο ζώδιο του Κριού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 22/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον ανάδρομο Ήλιο (00ο 07’), είναι πιθανό να παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της 1ης ημέρας καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 04/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Αφροδίτη (01ο 37’), θα βοηθήσει στην τακτοποίηση των οικονομικών υποθέσεων ενώ μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Υδροχόους και τους Λέοντες των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 25/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο στο (4ο47’), θα ανοίξει τον δρόμο για σημαντικές επιτυχίες τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και τους Υδροχόους και τους Λέοντες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (9ο 28’), θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συμφωνίες τόσο για τους Κριούς και τους  Ζυγούς όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού (12ο 08’), υπόσχεται ότι ο δρόμος προς την επαγγελματική επιτυχία και την προσωπική ευτυχία είναι ανοιχτός για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όπως επίσης και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/03 η συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Χείρωνα (14ο 26’), θα βοηθήσει να ξαναβρούν την συναισθηματική τους ισορροπία, επανέλθει η ηρεμία στο σπίτι, αλλά και να τακτοποιηθούν τα θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όπως επίσης και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 28/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή (18ο 13’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες αλλά και την δυνατότητα να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) όπως επίσης και οι Λέοντες και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 12/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ήλιο (21ο 44’), υπόσχεται τύχη τόσο σε θέματα καριέρας όσο και σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όπως επίσης και τους Λέοντες και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/05 η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη (27ο 19), ευνοεί τις νέες οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τα θέματα καρδιάς τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Διδύμους και τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα φέρει:

ΚΡΙΟΣ

Η δική σας χρονιά τώρα αρχίζει. Η επιστροφή  του Δία στο ζώδιο σας, θα επαναφέρει μετά από καιρό,  την αισιοδοξία στην ζωή σας, καθώς πλέον ξέρετε ότι οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και εσείς είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τον νέο κύκλο ζωής. Το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς θα είναι πιο εύκολο να κάνετε νέα ξεκινήματα, να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας απασχόλησαν τα προηγούμενα χρόνια, και γιατί όχι να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα δείτε την οικογένεια σας να μεγαλώνει. Ωστόσο, εάν κάτι πρέπει να προσέχετε τους επόμενους μήνες όλοι οι Κριοί, είναι την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να πάρετε κιλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα εποικοδομητικοί θα είναι οι επόμενοι μήνες για  εσάς τους  Ταύρους. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας, τα στοιχεία δηλαδή που χρειάζεστε για να αρχίσετε και πάλι να ονειρεύεστε  το μέλλον , ενώ, αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και οικονομικές συμφωνίες, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε την καριέρα σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς θα βρείτε λύσεις σε θέματα υγείας που σας απασχολούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε τυχερές γνωριμίες θα προχωρήσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι τους επόμενους μήνες η τύχη βρίσκετε στους φίλους σας, και στα άτομα που θα γνωρίσετε από αυτούς. Τους επόμενους μήνες ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί, και σημαντικά πρόσωπα τα οποία θα είναι οι φύλακες άγγελοι σας θα κάνουν την είσοδο τους στην ζωή σας, θα πιστέψουν σε εσάς και θα στηρίξουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε πρόταση να ασχοληθείτε με τα κοινά. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό μια φιλική συγκέντρωση να είναι η αφορμή για να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στην καριέρα σας θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς  οι Καρκίνοι . Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας,  τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, και γιατί όχι να κάνετε μια νέα αρχή έχοντας δίπλα σας άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Η επιτυχία και η αναγνώριση της αξίας σας είναι δεδομένη, αρκεί να είστε έτοιμοι να δουλέψετε σωστά και να αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε όχι μόνο την εικόνα, αλλά και το κοινωνικό σας status.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες, αισιόδοξες και τυχερές περιόδους των τελευταίων χρόνων ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η επιστροφή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο σας και να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε δύσκολες Νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις, ενώ αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία τους επόμενους μήνες να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα εκτός χώρας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να γίνεται ερωτικοί μετανάστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι
Παρθένοι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να  τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία, διατροφές), ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε και σημαντικές προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες στις οποίες και πρέπει να προχωρήσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό θα λειτουργήσει θετικά τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα σελίδα ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η επιστροφή του Δία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς, καθώς σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά συνεργασίες οι οποίες δεν σας προσφέρουν κάτι, και να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν τυχερές. Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, ενώ οι δεσμευμένοι θα πάρουν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, προχωρώντας σε μια επισημοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ώρα της αναγνώρισης έφτασε για εσάς τους Σκορπιούς. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, ενώ οι εξελίξεις των επόμενων μηνών θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς, αρκετοί είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια εσωτερική αλλαγή, ή να πάρετε την  προαγωγή που τόσο καιρό περιμένετε. Σε ότι αφορά τα θέματα υγεία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία στα θέματα που σας απασχολούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να βρίσκετε στο διπλανό γραφείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Τοξότες. Η επιστροφή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει  να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια, στα οποία θα ριχτείτε με ιδιαίτερο πάθος, ενώ μετά από ένα ιδιαίτερα πιεστικό χρονικό διάστημα με πολλές εντάσεις και καυγάδες,  θα νιώσετε πιο χαρούμενοι και έτοιμοι να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωής, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν φλογερούς νέους έρωτες. Επίσης, αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να σας επισκεφτεί και ο πελαργός, και ο ερχομός ενός μωρό να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτα και την ευτυχία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την οικογένεια και τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις με μεγαλύτερη ευκολία στα ζητήματα που αφορούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και την ακίνητη σας περιουσία, να τακτοποιήσετε τις οικονομικές  υποθέσεις της οικογένεια σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγορά ή στην αλλαγή κατοικίας εξαιτίας μιας πολύ δελεαστικής επαγγελματικής πρότασης. Για κάποιους, την χαρά στο σπίτι τους θα την φέρει η έλευση ενός νέου μέλους στην οικογένεια τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά  για εσάς τους Υδροχόους. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημιστείτε με τον καλύτερο τρόπο, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα έχουν την δυνατότητα να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, να ασχοληθούν με τις  δημόσιες σχέσεις, ενώ παράλληλα θα έχουν και πολύ τυχερές γνωριμίες τις οποίες θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη πλευρά,  θα έχετε την δυνατότητα να ταξιδέψετε αρκετά για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σε ένα ταξίδι ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποκτήσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο ή να αντικαταστήσετε το παλιό σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε σημαντικές επιτυχίες θα προχωρήσετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Ιχθύς.  Η επιστροφή του Δία στο ζώδιο του Κριού  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες, οι οποίες θα αυξήσουν την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας, και θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας, με τα ανάλογα οικονομικά οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους κάνετε χαρούμενους και να τους προσφέρετε μικρές και μεγάλες απολαύσεις. Αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα, και παρασυρθείτε σε υλικές και συναισθηματικές σπατάλες για τις οποίες οι άλλοι είτε δεν είναι έτοιμοι, είτε δεν μπορούν να εκτιμήσουν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!