Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019


Κριός

Στην προσπάθειά σας να εξελίξετε τον τομέα της καριέρας σας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε αρκετούς σημαντικούς ανθρώπους. Έτσι λοιπόν, υπάρχει η πιθανότητα εφόσον το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης, να γνωρίσετε ένα άτομο ισχύος, που θα έχει και τον τρόπο και τη θέληση να σας βοηθήσει να αναδειχθείτε. Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται ανάμεσά σας, να δημιουργηθεί αρχικά ένα κλίμα συνεργασίας, που λίγο αργότερα, θα έχει ερωτική χροιά. Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβεί, είτε βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, είτε είστε μόνοι σας για τώρα.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές, ίσως να κινηθείτε στα πλαίσια μιας επιμόρφωσης. Να θελήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο που θα γίνει άλλο ένα εφόδιο για τη ζωή σας, ή να εμπλακείτε σε μία δραστηριότητα, κοινωφελούς σκοπού. Μέσα από κει λοιπόν, θα έρθετε σε επαφή, με κάποιους ανθρώπους, που θα έχουν τα ίδια κίνητρα η ενδιαφέροντα με εσάς και από τη στιγμή αυτή, ξεκινάει για σας, ένας νέος τρόπος ζωής. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας που κάποιοι ανάμεσά τους θα σας δίνουν ένα παραπάνω άγγιγμα μέσα σας. Ίσως κάπου εκεί, να κρύβεται ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας.

Δίδυμοι

Διακατέχεστε τις ημέρες αυτές, από υπέρμετρο άγχος, δικαιολογημένα βέβαια, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο εργασιακός σας χώρος, σας χρεώνει όλο και περισσότερα καθήκοντα. Από την άλλη μεριά, η ερωτική σας ζωή, έχει πέσει και οι ρυθμοί της εξέλιξής της είναι στάσιμοι. Ένας λόγος κάλλιστα, θα μπορούσε να είναι η μειωμένη ενέργειά σας, αφού όλα και όλοι απαιτούν από εσάς, όλο και περισσότερα. Κάπου εδώ όμως, σύντομα, θα προσανατολιστείτε στην ερωτική διαφυγή προς πάσα κατεύθυνση, επίσημη ή ανεπίσημη. Ο έρωτας γίνεται η βαλβίδα διαφυγής.

Καρκίνος

Ο θεός έρωτας ήδη σας έχει στείλει το μήνυμα και σας θέλει, δραστήριους μάχιμους και δυναμικούς, για να σας βοηθήσει να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Με μία μόνο προϋπόθεση. Να σταματήσετε να κοιτάτε πίσω, στο ερωτικό σας παρελθόν, ακόμα και αν αυτό, χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της καρδιάς σας, ζητώντας σας επανεξέτασα. Ακόμα και αν εσείς επιθυμούσατε κάτι τέτοιο. Δε χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τον τρόπο που βγήκατε από εκείνη τη σχέση, μιας και δεν τον ξεχάσατε ποτέ. Χρειάζεται να σας πως όμως πως τα καλύτερα έρχονται.

Λέων

Όσο και αν έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, οι ερωτικοί πειρασμοί, δε θα σας αφήσουν να αγιάσετε. Θα βρίσκονται παντού και γύρω σας και θα σας προκαλούν. Θα σας αποσπούν την προσοχή και σκοπό έχουν να σας αποπλανήσουν ερωτικά. Εάν συναισθηματικά το διάστημα αυτό, νιώθετε ευάλωτοι, μπορεί να σας παρασύρουν στα μονοπάτια του έρωτα με μεγάλη ευκολία. Ιδίως όμως εσείς, που βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη, θα χρειαστεί να κλείσετε τα αφτιά σας, γιατί μετά δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στα θέλγητρά του. Σκεφτείτε το.

Παρθένος

Να θυμάστε ότι είστε από τους τυχερούς αυτής της εποχής, στο ερωτικό πεδίο, αφού δε θα λείψουν από τη ζωή σας και οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις από τους γύρω σας, εάν αυτό είναι που επιθυμεί η καρδιά σας. Βγείτε λοιπόν, έξω και διασκεδάστε, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Χαλαρώστε τις αντιστάσεις σας, ακόμα και αν στο παρελθόν νιώσατε ότι πληγωθήκατε από έναν πρώην ερωτικό σύντροφο. Καθαρίστε από το μυαλό και τη σκέψη σας, έναν παλιό έρωτα εάν ακόμα υπάρχει στην ψυχή σας. Δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα μιας καλύτερης ερωτικής συνέχειας.

Ζυγός

Εάν σας ενδιαφέρει ο άνθρωπος που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, θα χρειαστεί από μέρους σας να του δείξετε περισσότερη μέριμνα και ενδιαφέρον. Πολλές φορές η συμπεριφορά σας απέναντί του γίνεται επιπόλαιη. Άλλες πάλι μπορεί να αποκτάτε ευκολότερα οικειότητα με κάποιους ανθρώπους και αυτό να του δημιουργεί ανασφάλειες, ή να του προκαλεί ακόμα και το αίσθημα της ζήλιας. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, μία εφήμερη γνωριμία, ίσως να γίνει η αιτία, κακών σχολιασμών προς το πρόσωπό σας, από άτομα που δε σας εκτιμούν και πολύ. Δείτε το.

Σκορπιός

Για ένα χρονικό διάστημα, θα γίνετε περισσότερο ανταγωνιστικοί, είτε απέναντι στο σύντροφό σας, είτε σε εκείνον που θα τολμήσει να διεκδικήσει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην προβείτε σε κατηγόριες άλλων ανθρώπων, προκειμένου να αποδείξετε την ορθότητα των απόψεών σας στο ταίρι σας και κυρίως τις ημέρες αυτές, μην του κατηγορήσετε ανθρώπους που ανήκουν στο οικογενειακό του περιβάλλον. Εάν είστε μόνοι, ίσως να νομίσετε ότι κάποιος φίλος σας διαβάλλει, στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και γι αυτό έχει παγώσει το κλίμα ανάμεσά σας. Δείτε το.

Τοξότης

Ένα από τα βασικά ερωτήματα που τίθενται στη σκέψη σας αυτό τον καιρό, είναι το κατά πόσο αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια, είτε με τον άνθρωπο που μοιράζεστε την ερωτική σας ζωή, είτε με τις αναγνωριστικές πτήσεις που κάνετε σε κοινωνικούς χώρους και φλερτάρετε. Το σίγουρο είναι, ότι κατά βάθος δεν παίρνετε εκείνα που θα κάλυπταν τις επιθυμίες σας, το διάστημα αυτό. Αναρωτηθήκατε όμως, εσείς τι δίνετε συναισθηματικά ως προς την ασφάλεια στο σύντροφό σας; Πως τον κάνετε να αισθάνεται, όταν μονοπωλείτε τις συζητήσεις σας, με τα “θέλω” σας; Δείτε το.

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από την αισθηματική σας κατάσταση, η περίοδος αυτή, θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες, που θα έχουν μάλιστα και την ερωτική χροιά. Αποσαφηνίστε όμως μέσα σας, τι είναι εκείνο που θα κάλυπτε τη συναισθηματική ανασφάλεια, που τον τελευταίο καιρό νιώθετε και κοινοποιήστε την, είτε στον άνθρωπο που βρίσκεται ήδη στο πλάι σας, είτε σε εκείνον που θα ξεκινήσετε να κάνετε μαζί του μια ερωτική σχέση. Τα φλερτ, δεν θα είναι εκείνα που προς το παρόν θα τα δείτε να εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσατε. Αρκεστείτε σε ότι φέρει ο έρωτας .

Υδροχόος

Στους ερωτικούς σας πειραματισμούς, υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Ίσως μάλιστα να μην είστε εντελώς ειλικρινείς, απέναντι στο άτομο που υπάρχει ήδη στο πλάι σας, ή σε εκείνο που απευθύνετε τον έρωτά σας. Κολακεύεστε που αρέσετε, όμως τίποτα από τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωή, επί της παρούσας φάσης που βρίσκεστε, δε θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα. Πριν προσπαθήσετε να βρείτε τις αιτίες που δημιουργούνται και η σχέση σας δεν πάει καλά ή δεν εξελίσσεται εκείνη που επιθυμείτε, στραφείτε στον εαυτό σας και ρωτήστε τον.

Ιχθύς

Μέσα από ένα συναδελφικό ή φιλικό περιβάλλον, ίσως σας δοθεί η δυνατότητα, να έρθετε κοντά με ένα άτομο, που τρέφει θαυμασμό προς το πρόσωπό σας και εδώ και μερικό καιρό, έχει δείξει την πρόθεσή του να σας φέρει στη ζωή του. Μπορεί όμως η παρούσα ερωτική σας κατάσταση να είναι τέτοια, που να χρειάζεται να κάνετε διάφορες εκκαθαρίσεις, από κάποιους ανθρώπους που παρεμβάλλονται στην ερωτική σας ζωή, ακόμα και με την κριτική τους. Επιπλέον, η ενασχόλησή σας με ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, δε σας αφήνουν το χρόνο να χαλαρώσετε ερωτικά.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astrotip ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το καλό και συμφέρον για τον εαυτό σας, το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από τον κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

Κριός Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου σήμερα ξεκινάει στις 06:03′ και δύει στις 20:43′ το βραδάκι. Β ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:04 πμ και δύει στις 20:41′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Κάποια έκτακτα έσοδα, υπό τη μορφή δώρου ή άλλου τρόπου, θα σας βοηθήσουν να κ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 31 Μαΐου 2020

In category Astro Info

Κριός Ερωτικές προσφορές και διάφορα φλερτ θα σας πολιορκήσουν τις ημέρες αυτές. Α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u