Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!


Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  (9ο 28’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο δίνουν στο άτομο μεγάλη κοινωνικότητα και επιτυχία στις σχέσεις στις ερωτικές και διαπροσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα με το αντίθετο φύλλο, ενώ είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική τόσο για τις οικονομικές υποθέσεις όσο και για τις  επαγγελματικές συνεργασίες.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου της Αφροδίτης με τον  Άρη στη ζωή μας κυριαρχεί το δημιουργικό πάθος πάνω σε ότι και αν καταπιαστούμε,  η ανάγκη μας για περιπέτεια είναι πολύ έντονη, έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε σημαντικούς ανθρώπους, μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή και να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές με τον/ την ερωτικό/ή μας σύντροφο.

Η όψη εξάγωνου των δύο αιώνιων εραστών  θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα για την καριέρα σας επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα σας φέρει και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω  με  τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικό επίπεδο να προχωρήσετε σε μια σημαντική και συμφέρουσα οικονομική συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, ενώ ένα φλερτ με ένα συνάδελφο σας θα σας ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω   με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού , θα σας ωθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.

ΛΕΩΝ

Η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Άρη από ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να βρείτε συμφέρουσες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με ιδιαίτερη χαρά με την εξωτερική σας εμφάνιση και την ομορφιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερη επιτυχία και να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα συνεργάτη σας.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού , είναι ιδιαίτερα θετική για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε έξοδα για το σπίτι ή για τους αγαπημένους σας με σκοπό να τους δείξετε την αγάπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρης  από το ζώδιο σας με την αιώνια αγαπημένη την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε το πάθος σας με εύστοχο τρόπο.  Το αποτέλεσμα θα είναι δείτε την δημοτικότητα σας να ανεβαίνει και να γίνεστε αποδεκτοί και από τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με άλλα μάτια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον  Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν ή με ένα άτομο το οποίο θα προσπαθήσετε να προφυλάξετε από τα αδιάκριτα βλέμματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού , θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια σε σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, και να χρησιμοποιήσετε ως δυνατό σας όπλο την γοητεία σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε με άκρα μυστικότητα για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις να ώστε να βγείτε νικητές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο ή συνεργάτη σας θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού , θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με πάθος τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, Πως να διαχειριστείτε τις ανατροπές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η καθημερινότητα μας, αλλά κυρίως η συμπεριφορά μας απέναντι στις καταστάσεις βασ ...

Αφροδίτη στον Καρκίνο, Καλοκαιρινοί έρωτες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Μετά την πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, όπου κυριάρχησε τ ...

Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας τα πάντα είναι κύκλοι, έτσι μετά την παρουσία του Ερμή για 2 περίπου μήν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/8 – 9/2/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Θερμή και ιδιαίτερα συναισθηματική θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, και αυ ...

Τετράγωνο Άρη – Ανάδρομου Δία, Αποφάσεις υψηλού ρίσκου !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ενώ θέλουμε να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέ ...

Αντίθεση Ερμή – ανάδρομου Κρόνου , Περιορισμοί στην επικοινωνία !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ημέρες των διακοπών είναι για όλους μας η περίοδος που χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u