Ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει…


Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, στις 19/07 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 31/07 και θα φτάσει μέχρι την 23ο 59’. Η επιστροφή του στο ζώδιο του Καρκίνου θα μας βάλει στην διαδικασία να έρθουμε για άλλη μια φορά σε επαφή με τα συναισθήματα μας και να δούμε τις αλήθειες μας. Πολύ σημαντικό όμως είναι το γεγονός ότι θα μας ωθήσει να δούμε με πιο καθαρή ματιά τις οικογενειακές μας σχέσεις και να δώσουμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολήσαν πριν από ένα περίπου μήνα. Από την επιστροφή του στο ζώδιο του Καρκίνου πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και οι Ταύροι  και οι Παρθένοι.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας  του στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 21/7 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο ( 28ο 28’), κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν αρκετές συζητήσεις και μετακινήσεις τα ζώδια του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/ 7 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (26ο 14’), κάτω από την επιρροή της οποίας ο λόγος των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, θα γίνει ιδιαίτερα εκφραστικός και συναισθηματικός.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι  Κριοί. Η επιστροφή  του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε  τις υποθέσεις  που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας,  αλλά και τα  θέματα ενός ακινήτου. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση. Ενώ, δεν θα λείψουν οι αναβολές ή οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας ή σε προγραμματισμένα ραντεβού. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ερμή, στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ενεργοποιήσει και πάλι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από καιρό και είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι καλή για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις ιδέες σας και να αποφασίσετε ποιες από αυτές μπορούν άμεσα να γίνουν πράξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους αγαπημένους σας τα θέματα που σας απασχολούν και να τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ

Μια πιο εσωτερική περίοδος ξεκινά για εσάς τους  Λέοντες . Η επιστροφή του  Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποτραβηχτείτε από τα φώτα με σκοπό να ηρεμήσετε και να ξαναδείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχετε κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθεί για άλλη μια φορά η κοινωνική σας ζωή.
Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βάλει στην διαδικασία να τσεκάρετε με προσοχή τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην ζωή σας και να σιγουρευτείτε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιους όχι.

ΖΥΓΟΣ

Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει και πάλι στο επίκεντρο της προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξαναδείτε μια επαγγελματική πρόταση, και να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν ώστε να βελτιώσετε την εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ θετική είναι   αυτή η χρονική περίοδος  για εσάς τους Σκορπιούς . Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να επανασχεδιάσετε ένα ταξίδι με τον/ την σύντροφο σας το οποίο είχε αναβληθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν τα οικονομικά σας.
Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε  τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) και να βρείτε νέες εναλλακτικές λύσεις. Ενώ, είναι πιθανό να σας επιστραφούν και χρήματα που σας χρωστάγανε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο  προσοχή σας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αυτή την χρονική περίοδο ως ευκαιρία για να ξαναδείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να αποφασίσετε ποιες από αυτές αξίζει να κρατήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ σημαντική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Υδροχόους.
Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου   στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει πάλι μερικές από τις ευθύνες που είχατε στο παρελθόν. Επίσης κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας και να αποφύγετε καταστάσεις που θυμίζουν σπασμένο τηλέφωνο.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες . Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες, με σκοπό να γίνουν πιο λειτουργικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας (26.11.23-03.12.23) [vid]

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με όλες τις τιμές θα αποχαιρετήσουμε αυτή την εβδομάδα το φθινόπωρο, και θα υποδεχ ...

Η Αφροδίτη Περνά στον Σκορπιό 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιο σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα αστρολογικό θέαμα! Από τις 4 Δεκεμβρίου έως τι ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω 2023: Η Σημασία και η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προετοιμαστείτε για έναν κοσμικό χορό καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω στις 1η ...

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο 2023: Η Σημασία και Η Επίδραση στο ζώδιό σας

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σημασία στην Πανσέληνο στον Καρκίνο για το 2023 Όταν εμφανίζεται η Πανσέληνος στον ...

Η 9η Δεκεμβρίου 2023 θα είναι μια ρομαντική μέρα για όλα τα ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έχουμε εισέλθει στο ανέμελο ζώδιο του Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τ ...

Ο Ερμής Περνά στον Αιγόκερω την 1/12/23 και η Επικοινωνία Αλλάζει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Ύστερα από την παραμονή του στον Τοξότη που ίσως να μην μας βοή ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u