Ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει…


Στις 8/7 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής  από τις 4ο 27’ θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 19/7, όπου  θα επιστρέψει στο ζώδιο του Καρκίνου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, είναι πιθανό να είμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας, ενώ θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις , με αποτέλεσμα να δυσκολέψει κυρίως την καθημερινότητα των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), αλλά και λίγο πολύ την ζωή όλων μας. Γι’ αυτό κατά τη διάρκεια του καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα μηνύματα και την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία, το αυτοκίνητο μας και με τα εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν. Η περίοδος όμως του ανάδρομου Ερμή έχει και τα θετικά της, αφού μας δίνει τον χρόνο και την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα σχέδια μας και να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που πιθανόν να μας είχαν ξεφύγει.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του στο ζώδιο του Λέοντα , η όψη  που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 8/7 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Άρη (4ο 26’), θα ωθήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερους καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να βρουν γρήγορες και πρακτικές λύσεις, ωστόσο είναι πιθανό να παρασυρθούν σε λανθασμένες εκτιμήσεις εξαιτίας της βιασύνης τους και της υπερβολικής σιγουριάς τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, μπορεί να λειτουργήσει θετικά για εσάς τους Κριούς, αφού, θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να  σας παρασύρει σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ότι έχει σχέση με την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, κατά τη διάρκεια του είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι στις οικογενειακές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία   του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας     Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενεργοποιήσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία , γιατί είναι πιθανό να πείτε πράγματα που δεν πρέπει και να παρεξηγηθείτε, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας γιατί θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας συμφωνίες ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι  . Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τους όρους μιας νέας οικονομικής συνεργασίας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε στην οριστική συμφωνία.

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξαναδείτε ποια από τα σχέδια σας αξίζουν να γίνουν πράξη. Ενώ κατά τη διάρκεια του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και ακριβείς σε αυτά που λέτε και γράφετε ώστε να αποφύγετε τις παρανοήσεις. Επίσης, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας γιατί οι αναβολές και οι καθυστερήσεις τις επόμενες ημέρες θα είναι μέσα στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία   του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας, πριν προχωρήσετε στην πρακτική εφαρμογή τους, ενώ είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ζητήσει επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί .
Η ανάδρομη πορεία    του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βάλει στην διαδικασία να τσεκάρετε φίλους και συνεργάτες, ενώ είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία   του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δοκιμάσει την ψυχραιμία και την υπομονή σας, καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις σε συμφωνίες που θεωρούσατε σίγουρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να προκαλέσει καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης των σχεδίων σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να χρειαστεί να μεταθέσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για λίγο αργότερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τους όρους μιας οικονομικής συνεργασίας ή ενός οικονομικού διακανονισμού που κάνετε για τις οφειλές σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κατά τη διάρκεια της θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις ρίξεις και τις εντάσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν όσο είναι δυνατό, να αποφύγετε τις συζητήσεις που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία   του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αιτία ώστε η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας να είναι ηλεκτρισμένη, κατά τη διάρκεια της θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία και αρκετές παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κάνετε όσο αθόρυβα μπορείτε την δουλειά σας και να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος δεν είναι καλή για να προχωρήσετε σε ιατρικές εξετάσεις , γιατί το πιθανότερο είναι τα αποτελέσματα που θα πάρετε στα χέρια σας να είναι λανθασμένα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u