Ο Άρης στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Στην παραδοσιακή Αστρολογία ο Άρης εκτός από κυβερνήτης του Κριού ήταν και ο κυβερνήτης του Σκορπιού (λίγο πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας), αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει χάσει κάτι από την ισχύ του σε αυτό το Σταθερό και Υδάτινο ζώδιο.

Στο ζώδιο του Σκορπιού ο Άρης έχει δύο κύρια πεδία δράσης, το ένα είναι εσωτερικό αφού τον βοηθάει να γνωρίζει καλύτερα τον εαυτό του μέσα από την ενδοσκόπηση και τον διαλογισμό, ενώ δεν διστάζει να συγκρουστεί μέσα του,  μέσα από μια βαθιά και επώδυνη πολλές φορές διαδικασία, και να γκρεμίσει εάν χρειαστεί, πράγματα και καταστάσεις γύρω του που δεν στηρίζονται σε σταθερές βάσεις και να τα χτίσει από την αρχή, γι’ αυτό και πολλές φορές μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως αυτοκαταστροφικός.

Το δεύτερο πεδίο δράσης του είναι προς τους άλλους, όπου έχει την ικανότητα του ελέγχου με τον έντονο μαγνητισμό του και την σεξουαλικότητα του.

Τα στοιχεία που κυριαρχούν στην ζωή των ατόμων που έχουν γεννηθεί με τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι η ένταση και το πάθος, και αυτό γιατί έχουν την τάση να τραβούν τις καταστάσεις στα άκρα, έχουν απίστευτη αντοχή και μπορούν να παλέψουν μέχρι θανάτου για τα πιστεύω τους.

Αυτό που φοβούνται περισσότερο είναι μην χάσουν τον έλεγχο, γι’ αυτό και προσπαθούν να επηρεάσουν τους άλλους, έχουν έντονη σεξουαλικότητα και μεγάλες αντοχές και δεν διστάζουν να δώσουν πολλά στον /στην ερωτική του σύντροφο, ενώ, μπορεί να υπάρχουν και μεγάλες χρονικές περιόδους όπου αποφασίζουν  να απέχουν.

Ένας από τους τομείς που μπορεί να διαπρέψει ή να καταστραφεί ο Άρης στον Σκορπιό είναι ο τομέας των οικονομικών όπου έχει την ικανότητα να κερδίσει ξαφνικά πολλά χρήματα και εξίσου απότομα να τα χάσει. Ενώ, ένας από τους κινδύνους αυτού του Άρη είναι να στρέψει το άτομο στην εγκληματικότητα, και πιο συγκεκριμένα στο οργανωμένο έγκλημα.

Είναι πολύ καλός στο να διεισδύει στην ψυχή των άλλων, γι’ αυτό και δίνει πολύ καλούς ψυχολόγους, εγκληματολόγους, σεξολόγους,  πυρηνικούς φυσικούς, ενώ μπορεί να στρέψει το άτομο και  τον αποκρυφισμό.

Σε ότι αφορά την υγεία δίνει γερό ανοσοποιητικό, ενώ,  σε δύσκολες όψεις μπορεί να δώσει προβλήματα στα γεννητικά όργανα, μολύνσεις, τραυματισμούς, αφροδίσια νοσήματα.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 19/11 στις 9: 40 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 03/01/2020 στις 11:37 π.μ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την ενδοσκόπηση μας και να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες μας, θα ανεβάσει την libido μας, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε κρυμμένες αλήθειες, ενώ, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε νέες οικονομικές συνεργασίες ή θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις στις οικονομικές μας υποθέσεις.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) καθώς και τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) τους οποίους θα πιέσει να μπουν σε δράση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 24/11 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (3ο 33’), θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και θα ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/12 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (9ο 17’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, τόσο στις οικονομικές τους υποθέσεις όσο και σε θέματα καρδιάς.
  • Στις 13/12 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (15ο 59’), θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα βοηθήσει να κάνουν πράξη τα όνειρα τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/12 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (19ο 56’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να βρουν πρακτικές λύσεις, ενώ θα τους επιβραβεύσει για την σκληρή δουλειά και την υπομονή τους,
  • Στις 22/12 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (22ο 04’), θα δώσει στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, απίστευτη ενέργεια και θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και κυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να δώσετε λύσεις τόσο στις οικονομικές σας  απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις, να βοηθήσετε τον / την σύντροφο του να τακτοποιήσει τις δικές του εκκρεμότητες, ενώ κατά τη διάρκεια του θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα ανεβάσει την libido σας, ενισχύοντας την σεξουαλικότητα σας, γεγονός που θα επιδράσει θετικά στην σχέση σας με τον / την σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το  μέλλον τόσο των προσωπικών σας σχέσεων όσο  και των  συνεργασιών σας, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ρίξετε εντελώς ξαφνικά τους τίτλους του τέλους σε ορισμένες από αυτές.  Αυτό όμως δεν πρέπει να σας στενοχωρεί, γιατί κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή, γεγονός που θα το δείτε πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει πολύ έντονη την  καθημερινότητα σας, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας, αρκετοί από εσάς πρόκειται να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας. Σε ότι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την υγεία σας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, να γραφτείτε στο γυμναστήριο ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα αυξήσει τα ενεργειακά σας αποθέματα, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα ή με ότι  σας γεμίζει χαρά, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να ανανεώσετε την σχέση σας με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τα  ζητήματα που  απασχολούν  το σπίτι και την οικογένειας σας , όπου θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνετε και παρεμβάσεις οι οποίες δεν σας αρέσουν, ή να αναγκαστείτε να διαταράξετε αρκετές από τις ισορροπίες οι οποίες μέχρι τώρα δεν λειτουργούσαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο η οποία κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι για εσάς, μιας και οι ρυθμοί σας θα γίνουν πολύ έντονοι, ενώ θα υπάρχει και αρκετή κινητικότητα. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε  πολλές και  σημαντικές συζητήσεις  στο χώρο της εργασίας σας, στις οποίες θα σας έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις θέσεις σας και  να διαφημίσετε την  δουλειά σας με τον καλύτερο  τρόπο. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχουν και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, αλλά και για αναψυχή.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια  νέα οικονομική συνεργασία , να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από την δουλειά σας, να δείξετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος  του πλανήτη της δράσης και συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο δυναμικές περιόδους  της χρονιάς  για εσάς τους Σκορπιούς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο  ζώδιο σας το πάθος και η ένταση με τα οποία θα   κυνηγήσετε τους στόχους  σας, αλλά και η ικανότητα σας να γκρεμίζετε ότι έχει φθαρεί και να το ξαναχτίσετε από την αρχή θα είναι αξιοσημείωτη. Τα δυνατά σας όπλα θα είναι η επιμονή, η υπομονή, ο έντονος μαγνητισμός και το πάθος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης  εσωστρέφειας και εσωτερικού άγχους  για εσάς τους Τοξότες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα κάνετε την ενδοσκόπηση σας , ενώ,  παράλληλα θα κρατήσετε κρυφές τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σκέψεις, κάνοντας και αρκετές επαφές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν μυστικές. Σε προσωπικό επίπεδο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό να εμφανιστεί  στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν έχετε κλείσει ουσιαστικά τους ερωτικούς σας λογαριασμούς ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μυστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από φίλους για διάφορες εκδηλώσεις, όπου με τον μαγνητισμό και την ισχυρή σας προσωπικότητα θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών ανθρώπων και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτές οι γνωριμίες για εσάς θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο δραστήριοι σε θέματα καριέρας και να προωθήσετε τους  νέους επαγγελματικούς σας στόχους, έστω και αν αυτό για κάποιους σημαίνει ότι προχωράω σε ουσιαστικές αλλαγές και ξεκινάω από την αρχή. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι τα νέα σας βήματα θα σας βοηθήσουν να βάλετε την ζωή σας σε νέα τροχιά και να αλλάξετε ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να πάρετε πρωτοβουλίες και να  προωθήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον , να ξεκινήσετε ένα επαγγελματικό σεμινάριο, να κλείσετε  όσες  Νομικές ή  γραφειοκρατικές σας υποθέσεις χρονίζουν , ή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο αναβάλατε. Σε  προσωπικό  επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον / την σύντροφο σας το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να έρθετε πιο κοντά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u