Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει


Έχουμε μπροστά μας μια Πανσέληνο που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στην 6° μοίρα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Με αυτήν την Πανσέληνο θα μας απασχολήσουν έντονα τα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών. Φέρνει ξεκαθαρίσματα, επανεξέταση σχέσεων, ανθρώπων, προσωπικών αναγκών και έντονες εξελίξεις στα θέματα σχέσεων. Θα δούμε ότι οι σχέσεις έρχονται σε σύγκρουση με τις προσωπικές μας ανάγκες.

Αν δούμε όμως πιο προσεχτικά το χάρτη της πανσελήνου παρατηρούμε τον Ερμή να βρίσκεται σε αντίθεση με το Ποσειδώνα. Αυτό φέρνει ένα θολό τοπίο κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες κοντά στις 20°-26° μοίρες. Δημιουργεί ψευδαισθήσεις, απογοητεύσεις και κάποιοι απλά αποφεύγουν να δουν την πραγματικότητα. Με την Πανσέληνο αυτή λοιπόν θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις στη σχέση μας και να είμαστε πιο ρεαλιστές.

Έχουμε στη συνέχεια ακόμα μία σημαντική όψη που είναι το τετράγωνο ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ουρανό. Θα πρέπει να περιμένουμε ανατροπές, χωρισμούς, επαναστατικές συμπεριφορές και την ανάγκη για απελευθέρωση από καταστάσεις που μας περιορίζουν και μας καταπιέζουν. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρους Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου 20°-23° μοίρες.

Έχουμε επίσης ένα ταυ-τετράγωνο ανάμεσα σε Άρη που βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, Πλούτωνα και Βόρειο δεσμό. Μία όψη που θέλει προσοχή,φέρνει ανατροπές, προβλήματα, βία και έντονους τσακωμούς. Θα δούμε εντάσεις ανάμεσα στις σχέσεις και σε εγκόσμιο επίπεδο φέρνει ένα εκρηκτικό κλίμα. Θα μπορούσε τις επόμενες ημέρες να δούμε καταστάσεις βίας, ατυχήματα , εκρήξεις και έντονο θυμό. Θέλει προσοχή να μην εμπλακείτε σε τοξικές, χειριστικές σχέσεις που θα σας περιορίσουν. Επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου από 21°-28° μοίρες Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Έχουμε τον Ερμή να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Όψη που φέρνει κάποιες ευκαιρίες, ευχάριστες επικοινωνίες ίσως μέσα από ανατροπές για τα ζώδια της Γης, Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου 20°-22° μοίρες.

Έχουμε επίσης ακόμα μία θετική όψη που επηρεάζει τα ζώδια της γης. Ερμής τρίγωνο με Δία . Τα ζώδια της Γης θα πρέπει να περιμένουν επιτυχία, έξυπνες ιδέες και τύχη για να επιλύσουν κάποια θέματα. Δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και να σχεδιάσουμε τα επεκτατικά μας σχέδια. Επηρεάζει τα ζώδια της γης του δεύτερου δεκαημέρου 14°-20° μοίρες Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Παρατηρούμε επίσης την παραλληλία ανάμεσα σε Ήλιο και Ποσειδώνα. Τονίζει ακόμα περισσότερο θέματα απάτης, φέρνει εξιδανίκευσης και σε κάποιες περιπτώσεις δηλώνει σωματική και ψυχική αδυναμία και εξάντληση.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζει αυτή η πανσέληνος το κάθε ζώδιο.

Κριός

Πρώτο δεκαήμερο: Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, είστε εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο από αυτή τη πανσέληνο. Είναι μία περίοδος που θα επαναξιολογήσετε κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Επικεντρώνεστε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και ίσως συνειδητοποιήσετε ότι τα θέλω σας δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες σχέσεις σας.

Δεύτερο δεκαημέρο: Έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τα οικονομικά τους.

Τρίτο δεκαήμερο: Είστε εσείς που θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να μην μπλεχτείτε σε τοξικές σχέσεις.

Ταύρος

Πρώτο δεκαημέρο: Είστε σε μία φάση πώς θα σε απασχολήσει έντονα το καθημερινό σας πρόγραμμα ίσως θα πρέπει να επαναξιολογήσετε κάποιες σχέσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας ή και με ένα θέμα υγείας.

Δεύτερο δεκαήμερο : Εσείς έχετε την ευκαιρία να αναγνωριστούν και να έχουν μεγάλη τύχη σε σχέσεις και στα επεκτατικά του σχέδια.

Τρίτο δεκαήμερο: Αυτή την περίοδο ίσως να πρέπει να δουν ξεκάθαρα κάποια πράγματα μέσα στις σχέσεις τους και να διακόψουν σχέσεις που δεν εξυπηρετούν τις προσωπικές τους ανάγκες.

Δίδυμος

Πρώτο δεκαήμερο : Η πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί κοινωνικά θέματα, τις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα ή να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο είτε έχει να κάνει με δημιουργικά δικά σας σχέδια ή με ένα ερωτικό ζήτημα.

Δεύτερο δεκαημέρο: Θα μπορούσε να υπάρξουν κάποια ευχάριστα νέα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον η μία βοήθεια που θα βοηθήσει στα επεκτατικά σας σχέδια.

Τρίτο δεκαήμερο: Εσείς μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές με κάποιες συμφωνίες ή συμβόλαια που θα πρέπει να μπουν σε νέες βάσεις.

Καρκίνος

Πρώτο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί επαγγελματικά θέματα και την κοινωνική σας εικόνα. Ίσως θα πρέπει να αλλάξει μία κατάσταση προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό σας στόχο, ενώ από την άλλη μεριά ίσως βιώσετε κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που περιορίζουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Δεύτερο δεκαημέρο: Εσείς είστε από τους πιο τυχερούς για νέες γνωριμίες, έντονη κοινωνικοποίηση, επικοινωνίες και τυχερές συμφωνίες.

Τρίτο δεκαημέρου: Ίσως υπάρξει μία ανατροπή η μία καθυστέρηση όσο αφορά ένα οικονομικό ζήτημα όποτε χρειάζεται περισσότεροι προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Λέων

Πρώτο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί θέματα που αφορούν το εξωτερικό, συνεργασίες και συμβόλαια. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα.

Δεύτερο δεκαήμερο: Έχετε την ευκαιρία για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή θα πρέπει να περιμένετε μία επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

Τρίτο δεκαήμερο: Θα πρέπει να διαχειριστείτε την επαναστατική σας συμπεριφορά, ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στο επαγγελματικό σας τομέα που όμως στο τέλος θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι στα οικονομικά.

Παρθένος

Πρώτο δεκαήμερο: Το φεγγάρι αυτό θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με ένα οικονομικό ζήτημα που θα πρέπει να επιλύσετε και να κλείσετε μία υπόθεση που αφορά ένα κληρονομικό ή θέματα δανείων.

Δεύτερο δεκαήμερο: Έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σε θέματα εξωτερικού, μπορεί να έρθει μια επιτυχία ή μία νέα συνεργασία που θα βοηθήσει στα επεκτατικά σας σχέδια.

Τρίτο δεκαήμερο: Θα μπορούσε να προκύψει ένα ταξίδι ή να έχετε κάποιες αποκαλύψεις. Από την άλλη θα μπορούσε να έχετε επιτυχίες σε θέματα με το εξωτερικό ή σε θέματα σπουδών.

Ζυγός

Πρώτο δεκαήμερο: Θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να κλείσετε ένα κύκλο για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο.

Δεύτερο δεκαήμερο: Θα μπορούσε να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Τρίτο δεκαήμερο: Εσείς έχετε αρκετό τρέξιμο και ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε φιλικές σχέσεις και μεγάλους οργανισμούς που μπορεί να σχετίζεται με ένα οικονομικό ζήτημα. Από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες καταπιεστικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Πρώτο δεκαήμερο: Η Πανσέληνος αυτή φέρνει έντονη κινητικότητα στη καθημερινότητα σας. Θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα και ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποια θέματα στο εργασιακό σας περιβάλλον ή τη σχέσεις σας με τους συναδέλφους. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας.

Δεύτερο δεκαήμερο: Εσείς έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έρθουν νέες τυχερές συνεργασίες που θα βοηθήσουν στα επεκτατικά σας σχέδια.

Τρίτο δεκαήμερο: Εσείς ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες κρίσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να υπάρξει μία αστάθεια.

Τοξότης

Πρώτο δεκαήμερο: Αυτό το φεγγάρι σας βάζει στη διαδικασία να δείτε ξανά ένα ζήτημα με τις ερωτικές σας σχέσεις και τα δημιουργικά σας σχέδια. Επαναξιολογήστε κάποιες καταστάσεις στις σχέσεις σας για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Δεύτερο δεκαήμερο: θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και το εργασιακό σας περιβάλλον.

Τρίτο δεκαήμερο: Εσείς ίσως αντιμετωπίσετε κάποια μπερδέματα ή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή με τις οικογένειές σας υποθέσεις που θα πρέπει να δείτε πλέον κάποια πράγματα ξεκάθαρα για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Πρώτο δεκαήμερο: Για εσάς αυτή η Πανσέληνος θα εστιάσει την προσοχή σας σε οικογενειακά ζήτημα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ασχολείστε έντονα με το σπίτι ή με ένα οικογενειακό πρόσωπο που θα πρέπει να επαναξιολογήσετε μία κατάσταση ή να βάλετε νέες βάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο: Εσείς θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να επικοινωνήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Υπάρχει η τύχη και η δυνατότητα για νέες συνεργασίες με το εξωτερικό ή νέες ιδέες που θα βοηθήσουν στα δημιουργικά σας σχέδια.

Τρίτο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες προσπαθήστε να ξεφύγετε από τοξικές καταστάσεις ή σχέσεις. Αποφύγετε χειριστικές συμπεριφορές και εστιάστε περισσότερο να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία.

Υδροχόος

Πρώτο δεκαήμερο: Το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί θέματα με μετακινήσεις, επικοινωνίες, ίσως κάποια συμβόλαια και κάποιες συμφωνίες χρειάζεται να τα ξαναδείτε και να τα βάλετε σε νέες βάσεις.

Δεύτερο δεκαήμερο: Θα μπορούσε να υπάρξει μία βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα βοηθήσει να επιλύσετε ένα οικονομικό ή κληρονομικό θέμα.

Τρίτο δεκαήμερο: Αυτές τις μέρες χρειάζεται προσοχή σε έντονες αντιδράσεις και επαναστατικές συμπεριφορές για να μην υπάρξουν προβλήματα και κρίσεις στις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Πρώτο δεκαήμερο: Το φεγγάρι αυτό ενεργοποιεί ένα οικονομικό ζήτημα. Ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά και τα προσωπικά σας αποκτήματα. Θα πρέπει αυτή τη περίοδο να οργανώσετε καλύτερα την οικονομική σας διαχείριση και θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε νέους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Δεύτερο δεκαήμερο: Προσπάθηστε να κινηθείτε αυτή τη περίοδο γιατί μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες που θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Ίσως πάρετε κάποια ευχάριστα νέα από το κοντινό σας περιβάλλον ή να υπάρξει μία νέα συμφωνία.

Τρίτο δεκαήμερο: Τις μέρες αυτές χρειάζεται προσοχή σε ψευδαισθήσεις και μεγάλες προσδοκίες. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιόν το λέτε και διαχειριστείτε τις σχέσεις σας και τις καταστάσεις γύρω σας με ρεαλισμό.

Από την Νατάσα Ιωάννου

888Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!