Το ζώδιο του μήνα :Ζυγός


Ζυγοί μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να καταφέρετε αυτή την χρονιά να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε τους στόχους σας.

Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τις 25.05.24 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και θα σας φέρει και κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες ενώ στη συνέχεια περνώντας στους Διδύμους θα ευνοήσει ταξίδια,νομικά και σπουδές.

Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα συνεχίσει να σας πιέζει και να σας κουράζει μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ ο Ουρανός ίσως να συνεχίσει ακόμη μια χρονιά να φέρνει ξαφνικά θετικά αλλά και ξαφνικές ανατροπές.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επίσης και τον τομέα της υγείας,της καθημερινότητας και της εργασίας άλλοτε θα σας φέρει πραγματοποίηση και άλλες φορές απογοητεύσεις αλλά και κάποιες παρανοήσεις .

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ίσως να συνεχίσει να προβληματίσει εσάς των τελευταίων ημερών ωστόσο από τις 24.01.24 που θα περάσει και πάλι στον Υδροχόο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα γυρίσει για λίγο και πάλι στον Αιγόκερω θα σας ενισχύσει οικονομικά και συναισθηματικά τουλάχιστον εσάς των πρώτων ημερών.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού θα ευνοήσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ωστόσο θα φέρουν και σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα που θα πρέπει να γίνουν για να εξελιχθείτε.Κάποιοι ωστόσο θα έχετε σημαντικές γνωριμίες και αυτή την χρονιά να έρθουν σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας αλλά να έχετε και σημαντικές εξελίξεις.

Τα επαγγελματικά σας  παρόλο με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα έχετε αρκετή κούραση και πίεση μέσα στην καθημερινότητά σας ,θα είναι πιο ευνοϊκά  με τον Άρη στον Τοξότη από τις 24.11-04.01.24,με τον  Άρη στον Υδροχόο από τις 13.02-22.03.24,από τις 01.05-08.06 με τον Άρη στον Κριό  και με τον Άρη στους Διδύμους από 21.07-05.09 .

Ερωτικά η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 08.11 -03.12 θα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και εύνοια στην ερωτική σας ζωή ,η Αφροδίτη στον Τοξότη από τέλος Δεκεμβρίου έως και τις 22.01,η Αφροδίτη στον Υδροχόο από 17.02-11.03,η Αφροδίτη στον Κριό από τις 05.04-28.04,η Αφροδίτη στους Διδύμους από 24.05-16.06,η Αφροδίτη στον Λέοντα από 12.07-04.08 και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και πάλι από 30.08-22.09.24.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας θα ξεκινήσει με τον κυβερνήτη σας Αφροδίτη να βρίσκεται στον Λέοντα και θα συνεχίσετε να ασχολείστε με φίλους ή ομάδες ωστόσο το τετράγωνό της με το ν Ουρανό ίσως να σας φέρει διαφωνίες για οικονομικά θέματα αλλά και κάποιες καταστάσεις που είχατε αντιμετωπίσει ξανά.Ο Ερμής θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Παρθένο και ίσως να προετοιμάζετε κάποια σχέδιά σας ενώ στις 03.10 το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα ίσως να σας προσφέρει μια σημαντική βοήθεια αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια οικονομική ενίσχυση από πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Γύρω στις 08.10 προσέχετε των τελευταίων ημερών με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και εντάσεις που ίσως να προκληθούν στην οικογένεια σας αλλά και τις σχέσεις σας,Στις 09.10 η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και ίσως ένας κρυφός έρωτας να ξεκινήσει ωστόσο των αρχικών ημερών ίσως να πιεστείτε για θέματα υγείας ή εργασίας.Στις 12.10 ο Άρης περνώντας στον Σκορπιό θα ενισχύσει τα οικονομικά σας ενώ η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 14.10 και Ηλιακή έκλειψη θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας .

Στις 22.10 θα περάσει και ο Ερμής στον Σκορπιό και ίσως να κάνετε κάποιες μυστικές επαφές για οικονομικά θέματα αλλά ίσως να έχετε και κάποια έσοδα ενώ και με τον Ήλιο από τις 24.10 θα δώσετε μεγάλη έμφαση  στα οικονομικά σας.Στις 29.10 η Πανσέληνος στον Ταύρο και Σεληνιακή έκλειψη θα σας απασχολήσει με θέματα οικονομικά επίσης αλλά και με τα χρήματα τρίτων ωστόσο καλό θα είναι σε αυτή την φάση να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να μην κάνετε επενδύσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει  με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να σας φέρει ξαφνικές και μυστικές ερωτικές συναντήσεις αλλά και ξαφνικά έσοδα ενώ και στις 09.11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει έντονες ερωτικές καταστάσεις αλλά και κάποια οικονομική αποκατάσταση που θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια.Στις 09.11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας φέρει καλύτερη διάθεση,βελτίωση της εμφάνισής σας αλλά και έσοδα ενώ την ίδια ημέρα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα φέρει επίσης κάποιες λύσεις σε θέματα οικογενειακά.

Στις 11.11 ο Ερμής θα περάσει στον Τοξότη και ίσως να έχετε κάποιες αποκαλύψεις που ίσως να σας πιέσουν σχετικά με την οικογένειά σας αλλά να φέρει και κάποιες ακυρώσεις σε κάποιες μετακινήσεις σας  αφού το τετράγωνο με τον Κρόνο θα είναι κάπως δύσκολο για εσάς των αρχικών ημερών ωστόσο γενικότερα θα φέρει επαφές και μετακινήσεις αλλά και κάποιες συμφωνίες.Στις 12.11 με την αντίθεση Άρη-Ουρανού αποφύγετε έξοδα και διαφωνίες .

Στις 13.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ίσως να φέρει σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά σας αλλά και έξοδα ωστόσο το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να χειριστείτε τα πράγματα με επιτυχία.Ωστόσο στις 27.11  με την Πανσέληνο στους Διδύμους ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις στις επαφές και τις επικοινωνίες σας,σε σπουδές ή μετακινήσεις ,περιορισμούς αλλά ίσως και κάποια ατυχηματάκια στο χώρο εργασίας σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στις αρχές του μήνα ,γύρω στις 03.12 αποφύγετε εντάσεις με το τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.Από τις 05.12 η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό και ενδεχομένως να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ή να νιώσετε κάπως πιεσμένοι ψυχολογικά.Στις 08.12 ωστόσο ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας ή ένα ακίνητο αλλά αποφύγετε υπερβολές και έξοδα στις 10.12.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13.12 θα είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα κυρίως σε θέματα μάθησης ωστόσο το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα ίσως να δυσκολέψει κάπως την καθημερινότητά σας.Στις 15.12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και στις 19.12 το τρίγωνο που θα επαναλάβει με τον Δία ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας ή να αλλάξετε γνώμη για κάποιες αποφάσεις σας.Στις 21.12 το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή-Κρόνου ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε μια αναπροσαρμογή μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές στις σχέσεις σας και τα οικονομικά σας.

Στις 22.12 ο Ήλιος θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να φιλοξενήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ωστόσο κάποιοι ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας με το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 24.12.Στις 27.12 το τρίγωνο Ηλίου-Δία επίσης θα είναι θετικό για τα οικονομικά και την οικογένειά σας ενώ στις 29.12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να έχετε οικονομικό όφελος από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας αλλά και από ένα ακίνητο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ή να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά ή οικονομικά  ενώ ο Άρης στον Αιγόκερω ίσως να φέρει κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι ή την οικογένεια.Στις 10.01 το εξάγωνο Ηλίου-Ουρανού ίσως να σας φέρει έσοδα ή ξαφνικές λύσεις σε σχέση με το σπίτι ενώ η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με θετικές όψεις ίσως να φέρει ένα νέο οικογενειακό ξεκίνημα ,μια συγκατοίκηση ή κάποια έσοδα που θα προέλθουν από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Από τις 14.01 και ο Ερμής επίσης θα περάσει στον Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και πάλι αλλά ίσως να χρειαστεί να φιλοξενήσετε και κάποιο πρόσωπο από μακριά ενώ το τρίγωνο του  με τον Δία στις 19.01 επίσης θα σας φέρει κάποια καλά νέα αλλά και θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά ή οικονομικά .

Στις 21.01 ο Πλούτωνας θα περάσει ξανά στον Υδροχόο και θα ενδυναμώσει εσάς των πρώτων ημερών οικονομικά και αισθηματικά ενώ και το τέλος του μήνα και πάλι θα ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και με χρήματα που θα έχετε να πάρετε αλλά γύρω στις 28.01 ίσως να έχετε και κάποια θετική εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Τον Φεβρουάριο θα συνεχίσετε να ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια ενώ η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10.02 ίσως να σας φέρει ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα,έναν έρωτα αλλά και έναν απόγονο.Επίσης και ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας φέρει κάποια σημαντική επιτυχία  στις 13.02 αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 17.02 ίσως να σας φέρει  μια παθιασμένη σχέση.

Από τις 19.02 που ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύς θα ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία ,την καθημερινότητά σας ενώ ίσως να έχετε και περισσότερες συναντήσεις με φίλους ενώ στις 22.02 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη ίσως να φέρει για κάποιους από εσάς έναν έντονο έρωτα ή μια σημαντική εξέλιξη σε κάποια γνωριμία.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 25.02 ίσως να σας βοηθήσει να κλείσετε έναν κύκλο και καταστάσεις από το παρελθόν ενώ στο τέλος του μήνα η σύνοδος Ηλίου-Ερμή-Κρόνου σε εξάγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να έχετε κάποια έσοδα ,να κάνετε κάποιες συμφωνίες αλλά να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις σε εργασιακά και επαγγελματικά.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Οι αρχές του μήνα ίσως να φέρουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά κάποιων από εσάς αφού η Αφροδίτη στις 04.02 και ο Άρης στις 09.03 θα συναντήσουν τον Ουρανό ωστόσο ο Ερμής από τις 10.03 θα σας φέρει νέες γνωριμίες αλλά και συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ίσως να σας φέρει ένα εργασιακό ξεκίνημα ενώ και η Αφροδίτη ,κυβερνήτης σας στους Ιχθύς από τις 12.03 θα σας προσφέρει μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα και βελτίωση στην φυσική σας κατάσταση.Ο Ήλιος στον Κριό επίσης από τις 20.03 θα δώσει έμφαση στις σχέσεις σας και τις φιλίες σας ,κάποιοι ίσως να συνεργαστείτε με μια ομάδα ή να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 25.03 θα ολοκληρώσει σχέσεις,και προσωπικά σας σχέδια ,στις 28.03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει μια ξαφνική γνωριμία,ή έσοδα ενώ στο τέλος του μήνα κάποιοι θα έχετε μια ξαφνική ευκαιρία σε οικονομικό ή αισθηματικό επίπεδο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Από τις 03.04 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας ή γνωριμίες ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν .Η Αφροδίτη επίσης από τις 05.04 θα περάσει στον Κριό και θα αφοσιωθείτε περισσότερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ή θα έχετε βελτίωση σε αυτές ενώ η Νέα Σελήνη στον Κριό ίσως να σας φέρει μια πολύ σημαντική γνωριμία ή θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε μια ερωτική σας σχέση.

Στις 10.04 και 11.04 ωστόσο η σύνοδος Άρη-Κρόνου ίσως να φέρει τη μονιμοποίηση μιας συνεργασίας ωστόσο προσέχετε κάποιοι και την υγεία σας αλλά και κάποια κούραση που ίσως νιώσετε ή κάποια εμπόδια.

Στις 21.04 ίσως να έχετε μια ξαφνική ευκαιρία στην εργασία σας ή κάποια ξαφνικά έσοδα ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 23.04 ίσως να ολοκληρώσει θέματα οικονομικά αλλά ίσως να σας προβληματίσει και για κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε.

ΜΑΪΟΣ

Στις 03.05 και 04.05 το εξάγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Πλούτωνα θα σας φέρει μια σημαντική σχέση ή συνεργασία αλλά ίσως και κάποια επιτυχία ενώ η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο και πάλι θα σταθεροποιήσει θέματα στην εργασία σας αλλά και κάποιο εισόδημα που θα έχετε.Στις 13.05 επίσης το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα ευνοήσει τα οικονομικά σας  μέσα από μια μόνιμη εργασία ή ένα ακίνητο ωστόσο αποφύγετε έξοδα στις 18.05 εκτός εάν η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας φέρει μια ξαφνική ερωτική περιπέτεια.

Στις 19.05 η σύνοδος Ηλίου-Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως να πραγματοποιήσει κάποια όνειρά σας ενώ από τις 21.05 που ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους ίσως να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποια ταξίδια ή κάποιος φίλος σας να φύγει για το εξωτερικό.Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ευνοήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέση με σπουδές ,ταξίδια ή νομικά θέματα ενώ θα έχετε και μια σημαντική υποστήριξη στα σχέδιά σας.

Από τις 24.05 θα περάσει και η Αφροδίτη στους Διδύμους και επίσης θα ευνοηθούν ταξίδια και μετακινήσεις ενώ και ο Δίας από τις 26.05 στους Διδύμους θα ευνοήσει εμπορικές συμφωνίες ,σεμινάρια και ταξίδια για πολλούς από εσάς.Η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης-Δία θα φέρει τύχη και εύνοια αλλά και ταξίδια με φίλους ή γνωριμίες που θα είναι πολύ ευνοϊκές  για εσάς.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Από τις 04.06 θα περάσει και ο Ερμής στους Διδύμους και όσοι είστε σπουδαστές θα έχετε μεγάλη εύνοια ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε ταξίδια ή θα έχετε επαφές και εύνοια σε κάποια σχέδιά σας.Η σύνοδος επίσης Ηλίου-Αφροδίτης από τις 04.06-07.06 θα σας φέρει ευχάριστες συγκυρίες και γνωριμίες ,επιτυχία στους στόχους και τα σχέδιά σας καθώς και διασκέδαση.

Η Νέα Σελήνη ωστόσο στους Διδύμους σε σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο ίσως να φέρει κάποιους περιορισμούς σε κάποιους από εσάς λόγω εργασίας ή οικογενειακών ζητημάτων ενώ και μέχρι τις 09.06 ίσως να πιεστείτε για κάποια σχέδιά σας.Γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε την υγεία και την καθημερινότητά σας,κάποια πίεση ή κάποια ακύρωση μέχρι και τις 12.06 .

Στις 17.06 η Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσουν στον Καρκίνο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και την καριέρα σας ενώ ίσως να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο ενώ η Πανσέληνος στον Αιγόκερω ίσως να ολοκληρώσει θέματα οικογενειακά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες που έπρεπε να τακτοποιήσετε.Στις 26.06 με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου κάποιοι ίσως να ευνοηθείτε με κάποια μονιμότητα στην καριέρα σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Από τις 02.07 ο Ερμής στον Λέοντα θα σας φέρει σε επαφή με φίλους μέχρι σχεδόν και το τέλος του μήνα ωστόσο των αρχικών μοιρών προσέχετε κάποιες εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα.Η Νέα Σελήνη  ωστόσο στον Καρκίνο στις 06.07 σε σύνοδο με Αφροδίτη και τρίγωνο με Κρόνο θα είναι αρκετά θετική για μονιμοποίηση στην καριέρα σας,για μια νέα γνωριμία αλλά και για έναν γάμο ή επισημοποίηση σχέσης .

Στις 09.07 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού επίσης ίσως να σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες,γνωριμίες ή έσοδα ενώ το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σας ευνοήσει με κάποια συνεργασία ή ένα ταξίδι.Από τις 12.07 η Αφροδίτη στον Λέοντα επίσης θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και την επαφή σας με φίλους ή ομάδες ωστόσο και πάλι των αρχικών μοιρών θα πρέπει να προσέχετε την αντίθεση με τον Πλούτωνα που ίσως να φέρει κάποιες εντάσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή στη συναισθηματική σας ζωή.

Στις 21.07 θα περάσει ο Άρης στους Διδύμους και θα ευνοηθούν ταξίδια ή συνεργασίες με το εξωτερικό ενώ η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε σύνοδο με Πλούτωνα στις 22,07 ίσως να σας φέρει έναν έντονο έρωτα αλλά και την εκπλήρωση ενός στόχου.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Στις 02.08 προσέχετε χωρισμούς-ανατροπές και έξοδα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού.Ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό θα είναι αρκετά σημαντική για νέα ξεκινήματα,συνεργασίες,ερωτικές σχέσεις και νέες γνωριμίες.

Στις 05.08 η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο και ίσως να θελήσετε να αποσυρθείτε και να ξεκουραστείτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον ωστόσο κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια κρυφή ερωτική ιστορία.Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν ενώ η σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης στις 08.08 θα σας φέρει συναντήσεις ή κάποιες μυστικές συμφωνίες.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα ολοκληρώσει κάποιους στόχους σας ή θα φέρει μια ερωτική γνωριμία ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και ίσως αποκαλύψεις.Στις 30.08 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αλλά και μια νέα γνωριμία που θα είναι αρκετά έντονη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 02.09 θα σας προσγειώσει στην καθημερινότητα ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας αλλά και θέματα με την οικογένειά σας  ή την εργασία σας που ίσως να σας πιέσουν ή να σας περιορίσουν.Προσέχετε επίσης με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα κάποιες παραλείψεις στην εργασία σας αλλά να προσέχετε και κάποιες συνεργασίες σας .

Ο Άρης στον Καρκίνο θα σας φέρει κούραση και ένταση στην καριέρα σας αλλά αν κάνετε υπομονή στο τέλος του μήνα θα σας ανταμείψει.Στις 07.07 ίσως και πάλι να έχετε πιέσεις και ανατροπές .Από τις 09.09 θα περάσει και ο Ερμής στην Παρθένο και ίσως να θελήσετε να προετοιμάσετε κάποια σχέδιά σας ενώ το εξάγωνο Άρη-Ερμή ίσως να σας βοηθήσει να χειριστείτε σωστά θέματα επαγγελματικά ή να έχετε κάποια επιτυχία.Στις 14.09 και 15.09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας ευνοήσει οικονομικά με κάποια έσοδα ή κάποια ερωτική σχέση ή γνωριμία .

Η Πανσέληνος ωστόσο στην Παρθένο στις 18.09 ίσως και πάλι να σας περιορίσει και να έχετε κάποιους περιορισμούς στα σχέδιά σας ,θέματα υγείας ή στην εργασία σας ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 22 και 23.09 ίσως να σας φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας αλλά και θέματα με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας.Ο μήνας θα κλείσει ωστόσο θετικά και θα σας δώσει κάποια επαγγελματική επιτυχία ή συνεργασία.

Καλή γενεθλιακή χρονιά σε όλους.

Από την Άσπα ΚούτραOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!