Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς


Η ζωή μας είναι γεμάτη κύκλους, μέσα από τους οποίους παίρνουμε μαθήματα και γεμίζουμε εμπειρίες. Ο κύκλος της Αστρολογικής χρονιάς ολοκληρώνεται με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύς.

Το Υδάτινο και Μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων είναι συνδεδεμένο , με τα όνειρα, την φαντασία, το συναίσθημα, την Πίστη, την έμπνευση, την θεραπεία, τον οραματισμό, την Τέχνη, αλλά και την διαφυγή από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της παραμονή του Ήλιου  στους Ιχθύς, συνήθως έχουμε την τάση να εκφράζουμε τις κρυμμένες ευαισθησίες και τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ευκολία, κάνουμε όνειρα για το μέλλον,  γινόμαστε πιο ρομαντικοί, και οργανώνουμε τα επόμενα μας βήματα.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική και τυχερή χρονιά για τους Ιχθύς, αλλά και για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς), αφού, φιλοξενούν, εκτός από τον κυβερνήτη του ζωδίου τους Ποσειδώνα, και τον πλανήτη της τύχης και παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου τους, Δία.

Μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική διετία, εξαιτίας των Εκλείψεων που προηγήθηκαν στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η φετινή χρονιά υπόσχεται στους Ιχθύς ότι τα όνειρα τους θα γίνουν πραγματικότητα, αφού θα έχουν την τύχη με το μέρος τους.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς στις 18/02 στις 18:42 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/03 στις 17:32 μ.μ. όπου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριό,  εγκαινιάζοντας την νέα Αστρολογική χρονιά. Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία τόσο του Ήλιου, όσο και των κυβερνητών του,  στους Ιχθύς, θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία θα δουν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται.

Παράλληλα θα πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα δουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει. Από την άλλη πλευρά  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα εστιάσουν την προσοχή τους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις, στις οποίες θα κληθούν να δώσουν αρκετές λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 02/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό(11ο 36’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές και να αναθεωρήσουν αρκετά από τα σχέδια τους τόσο οι  Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/03 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς (12ο 06’), υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, τα οποία θα γίνουν κάτω από την ευνοϊκή επιρροή του Δία.
  • Στις 05/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (14ο 58’), υπόσχεται τύχη και σημαντικές ευκαιρίες για το μέλλον και την εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σχεδίων τόσο των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) όσο και των Καρκίνων και των Σκορπιών, που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (22ο 52’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να κάνουν όνειρα για το μέλλον, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/03 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου (27ο 40’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να ασχοληθούν με μεγαλύτερη προσοχή με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
  • Στις 18/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (28ο 11’), θα βοηθήσει να εστιάσουν στους στόχους τους και να παρακάμψουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο τους τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία του Ήλου στους  Ιχθύς θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να  κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να οργανώσετε τα επόμενα σας βήματα, ενώ παράλληλα θα έχετε και αρκετό άγχος μέχρι να τα βάλετε σε τροχιά υλοποίηση. Σε προσωπικό επίπεδο, έχετε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση και την παρουσία των δικών σας ανθρώπων, ενώ από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Μετά από ένα ιδιαίτερα κουραστικό διάστημα ήρθε η ώρα να το ρίξετε λιγάκι έξω εσείς οι  Ταύροι.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποία θα μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, ενώ θα βρείτε και ισχυρούς συμμάχους μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, με λίγα λόγια η τύχη σας φέτος είναι οι φίλοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις φιλοδοξίες σας ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στο 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ώστε να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την εικόνα σας, ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να κάνετε μια τυχερή γνωριμία η οποία θα είναι το διαβατήριο για να αλλάξετε το κοινωνικό σας status.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μέλλον με χαμόγελο ήρθε η στιγμή να ατενίσετε εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεστε, για να   προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά  σας σχέδια, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ενώ παράλληλα ,θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε λύσεις στα Νομικά θέματα που σας απασχολούν ή να ξεκινήσετε, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να οργανώσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ανακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιο στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές σας υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους ή να βρείτε λύσεις στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε μαζί με όσους έχετε κοινό πορτοφόλι, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο απελευθερωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απασχολήσουν αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το επόμενο βήμα με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Το παρουσία του Ήλιου στους  Ιχθύς  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα  ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, βάζοντας την φαντασία σας να δουλέψει εάν χρειαστεί, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας . Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, και γιατί όχι να προχωρήσετε και σε μερικές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες, δημιουργικές και ερωτικές  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πάθος τα δημιουργικά σας σχέδια, να βγείτε από το σπίτι και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να διασκεδάσετε, και να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Επίσης, αρκετοί θα είναι και αυτοί που θα δεχτούν τα βέλη του έρωτα, ενώ είναι πιθανό να έχουν και ευχάριστες επεκτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ αρκετοί από εσάς θα βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ευχάριστη και καθόλου βαρετή θα είναι η καθημερινότητα σας. Η είσοδος του Ήλιου στους  των  Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει την ζωή σας, σε νέους και πιο έντονους ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι, οι επαφές και οι μετακινήσεις σας για επαγγελματικούς λόγους θα αυξηθούν, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων θα έχετε την δυνατότητα να αγγίξτε τα συναισθήματα και τις ευαίσθητες χορδές των συνομιλητών σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πείτε μικρά αθώα ψέματα στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στην προσπάθεια σας να μην τους πληγώσετε. Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες αποδράσεις με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το πορτοφόλι σας θα ασχοληθείτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία  του Ήλιου στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα συνεργασία, η οποία εκτός από ηθική θα σας προσφέρει και οικονομική επιβράβευση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να τους κάνετε και όμορφα δώρα για να τους ευχαριστήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η φετινή χρονιά θα σας μείνει αξέχαστη . Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας, καθώς φέτος, μετά από 12 χρόνια στα γενέθλια σας έχετε την βοήθεια του πλανήτη της τύχης Δία. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε την καριέρα σας, βάζοντας τον σπόρο για την επόμενη δωδεκαετία. Ενώ, αρκετοί θα δουν να πραγματοποιείται και το όνειρο για την απόκτηση ενός απογόνου. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αποφύ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στην Παρθένο από 18/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στην Παρθένο Η Σελήνη στις 18/04 στις 04.10 το μεσημέρι θα περάσει στην Παρθένο κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 18 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!