Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!


Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτερα όταν από ανασφάλεια και λανθασμένες πεποιθήσεις δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας.

Αυτές τις ημέρες όμως, και συγκεκριμένα την 01/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου (9ο 45’),  θα λειτουργήσει απελευθερωτικά αφού θα μας επιτρέψει να δείξουμε σε όλους την πιο τρυφερή μας πλευρά και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας.

Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις και σημαντικές συζητήσεις στις οποίες θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε τις ευαίσθητες πλευρές ή να βγάλουμε τις κρυμμένες ευαισθησίες των συνομιλητών μας, θα καταφέρουμε να δείξουμε στους άλλους μια άλλη πλευρά του εαυτού μας, θα αναδείξουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με ότι ακούμε και δεν θα πάρουμε αποφάσεις χωρίς να κάνουμε δεύτερες σκέψεις, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή  θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμικός σας χαρακτήρας πολλές φορές δημιουργεί στους άλλους λανθασμένη εικόνα είτε γιατί επιλέγετε να κρύβετε τα συναισθήματα σας και τις ευαισθησίες σας, είτε γιατί δεν θέλετε να σας θεωρήσουν αδύναμους. Αυτές τις ημέρες όμως θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα γίνετε πιο εκφραστικοί απέναντι στην οικογένεια και τα συγγενικά σας πρόσωπα, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ζωή σας αυτές τις ημέρες είναι κάθε άλλο παρά βαρετή μιας και το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο με πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, στις οποίες μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τα επιχειρήματα σας αλλά και τον ευγενικό τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα, αλλά και πολλές μετακινήσεις. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το μεταφορικό σας μέσο μιας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ήλιο θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε μια νέα οικονομική πρόταση και να την βελτιώσετε, επίσης αρκετοί από εσάς θα έχετε και μια νέα οικονομική πρόταση από ένα παλιό σας συνεργάτη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο , θα εκφράσετε στον / στην ερωτικό σας σύντροφο τα συναισθήματα σας χωρίς όμως να νιώσει ότι τον πνίγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικοινωνιακοί και εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο αφού πρώτα έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που δεν θα σας εκθέσουν.

ΛΕΩΝ

Νέες ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες, τις οποίες πριν βάλετε σε πρακτική εφαρμογή θα τις μελετήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και  τις συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Παρθένοι. Αυτές τις ημέρες θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους στις οποίες θα τραβήξετε την προσοχή όχι μόνο με την διακριτικότητα σας αλλά και με τον τρόπο που θα παρουσιάσετε τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να μελετήσετε με προσοχή τις προτάσεις που θα σας γίνουν πριν πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, οι οποίες θα πρέπει να είναι απαλλαγμένες από συναισθηματικά διλήμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε και Νομικές υποθέσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούν καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς είτε θα ξεκινήσετε δειλά- δειλά να σχεδιάζετε τις διακοπές σας, ενώ άλλοι θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για άλλη μια φορά στο προσκήνιο της προσοχής σας θα βρεθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις οι οποίες θα είναι πιο συμφέρουσες για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να δείξετε τις κρυμμένες σας ευαισθησίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ευχάριστα ακούγονται στα αυτιά σας οι προοπτικές μια νέας συνεργασίας. Άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε πολλές προτάσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θετικές προοπτικές, ωστόσο, πριν υπογράψετε καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και στα μικρά γράμματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε με τον/την σύντροφο σας τα αγκαθάκια που υπάρχουν στην σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που κατά καιρούς μπορεί να σας εκνευρίζουν στην δουλειά σας θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Επίσης, θα είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας θα αρχίσει να βελτιώνεται και σταδιακά να νιώθετε πιο άνετα μαζί τους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε κουτσομπολιά.

ΙΧΘΥΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις λεπτομέρειες ενός φιλόδοξου σχεδίου σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι θα είναι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u