Σύνοδος ‘Ηλιου-Ερμή, Χιούμορ και αισιοδοξία !!


Το μυστικό όπλο για να ανταπεξέλθουμε στην ιδιαίτερη καθημερινότητα που ζούμε είναι το χιούμορ.

Τις περισσότερες φορές, πίσω από την παιδικότητα και τις γεμάτες ελαφρότητα αντιδράσεις, κρύβονται τα πιο σοβαρά μηνύματα.

Στις 20/12 ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντήσει τον Ήλιο (28ο 42’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο η διάθεση μας για χαρά, περιπέτεια αλλά και πειραματισμούς θα είναι πολύ έντονη.

Αυτό βέβαια, έρχεται σε κόντρα με το κλίμα των ημερών, ωστόσο, όσο μπορούμε θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με αγαπημένα πρόσωπα, με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα συζητήσουμε μαζί τους με ενθουσιασμό τα επόμενα σχέδια μας, θα καταφέρουμε να κλείσουμε τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εμάς θα ασχοληθούν με την οργάνωση ενός μελλοντικού επαγγελματικού ταξιδιού.

Φυσικά η επιθυμία μας για φυγή από την ρουτίνα της καθημερινότητας, έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τους περιορισμούς που επιβάλλονται αυτή τη στιγμή εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊου.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 τελευταίων ημερών, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το μέλλον αρχίσετε να βλέπετε με πιο φωτεινά χρώματα εσείς οι Κριοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να μοιραστείτε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό με τους φίλους σας τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον νιώθετε ότι τα εμπόδια έχουν φύγει από δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας ενθουσιάσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε εξομολογητική διάθεση απέναντι στον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής με τον Ήλιο απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τον σύντροφο σας, όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά, με χαρά θα δείτε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας να βελτιώνεται.

ΛΕΩΝ

Πολύ ευχάριστες θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Έρμης με τον Ήλιο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους αγαπημένους σας, και θα περιμένετε με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις αντιδράσεις τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας, και γιατί θα τολμήσετε να τον ξανά φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα οι οποίες είχαν στο παρελθόν διαταραχθεί.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτές τις ημέρες η καθημερινότητα σας.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο  Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που έχετε να επικοινωνήσετε καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πρακτική εφαρμογή θα βάλετε αυτές τις ημέρες τα σχέδια σας εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο  ζώδιο σας, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, με αποτέλεσμα να κερδίσετε αυτά που θέλετε κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας επαφών. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις λεπτομέρειες των νέων σχεδίων σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού σχεδίου, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε κρυφές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες γνωριμίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συζητήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, με πρόσωπα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να γνωρίσετε μέσο τον φίλων σας ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική, για την εξέλιξη της καριέρας σας, συμφωνία. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!