Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια ανατρέπονται …


Μετά από ένα διάστημα στασιμότητας, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να μας βάλει σε νέα μονοπάτια. Η ανατροπή θα γίνει για άλλη μια φορά από τον Ουρανό. Στις 30/04 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (10ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, το μόνο σίγουρο είναι πως ο προγραμματισμός των ημερών θα ανατραπεί. Αυτό, για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρουν την απόφαση να δώσουν τέλος σε σχέσεις ή καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή και στην καριέρα τους που τους πνίγουν, επίσης θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην ζωή μας δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και πως όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή.

Ενώ από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να προκαλέσουμε τους δικούς μας ανθρώπους με την στάση και την συμπεριφορά μας. Από τα θετικά της όψης, είναι ότι θα αφήσουμε πίσω μας τους ενδοιασμούς και θα τολμήσουμε να προωθήσουμε ιδέες και που στα μάτια των άλλων θεωρούνται πρωτοποριακές.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δουν την ζωή τους να αλλάζει ριζικά μέχρι τα επόμενα τους γενέθλια.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Μια σημαντική περίοδο ξεκινά για τα οικονομικά σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στο πορτοφόλι σας, οι οποίες μόνο θετικές θα είναι για εσάς. Μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα είναι αιτία για βελτιώσετε, όχι μόνο την παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιήστε, αλλά, θα αυξήσει και το εισόδημα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μόνο σίγουρο στην ζωή σας τα τελευταία 2 χρόνια είναι η αλλαγή. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές σε όλους τους τομείς της ζωής. Για άλλους,  αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή, ώστε η καριέρα τους να πάρει μια άλλη πορεία, ενώ άλλοι, μπορεί να πάρουν την απόφαση και να δώσουν τέλος σε μια προσωπική σχέση η οποία δεν τους αφήνει να εξελιχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες και ανατρεπτικές  ιδέες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, μόνο θετική είναι για εσάς, αφού για άλλη μια φορά με τις ανατρεπτικέ σας ιδέες θα κάνετε την διαφορά. Μια καλή ιδέα, όμως, για να είναι επιτυχημένη θα πρέπει να σχεδιαστεί σωστά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα μπαίνουν ξαφνικά στην ζωή σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Ορισμένοι από εσάς κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ενώ κάποιοι άλλοι, θα συνειδητοποιήσετε ότι η παρουσία κάποιων ατόμων στην ζωή σας δεν σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα είναι η αφορμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της καριέρας. Το ξαφνικό τέλος μιας συνεργασίας ή μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση θα είναι οι αιτίες για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ανοίξετε τα φτερά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα είναι η αιτία που η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά. Ένας νέος έρωτας μπορεί να είναι η αιτία που τα σχέδια που κάνατε για την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή θα ανατραπούν, και θα ακολουθήσετε νέα μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα δεχτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αφορμή θα είναι μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση την οποία θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την είσοδο του στην ζωή σας θα σας ανανεώσει ερωτικά και συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς τους Σκορπιούς έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε από μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία ήταν τοξική. Και επειδή κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή, να είστε σίγουροι πως πολύ σύντομα θα μπουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας, τα οποία θα σας κάνουν και πάλι να χαμογελάτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να περιμένετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει ξαφνικά το τοπίο στο χώρο της εργασίας σας. Η απρόσμενη αποχώρηση ενός συναδέλφου σας θα είναι η αφορμή για να αλλάξουν οι ισορροπίες στην δουλειά σας, και μαζί με αυτές και οι ευθύνες που μέχρι τώρα είχατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα σελίδα στην ζωή σας θα ανοίξετε αυτές τις ημέρες   εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χώρο του σπιτιού σας. Για άλλους αυτό μπορεί να είναι η είσοδος ενός νέου μέλους στην οικογένεια του, ενώ για κάποιους άλλους μπορεί να είναι η απόφαση να σπάσουν οικογενειακούς δεσμούς χρόνων.

ΙΧΘΥΣ

Την συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με προκλητικό τρόπο στους φίλους και στην οικογένεια σας. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να δημιουργηθούν ρήξεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!