Πως θα μας επηρεάσει η Ροζ Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού


Στο κλίμα κατάνυξης της Μ. Εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Απριλίου, γνωστή και ως Ροζ Πανσέληνος, στο ζώδιο του Σκορπιού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον θάνατο και την αναγέννηση.

Τι είναι όμως αυτό που ζητά από εμάς και σε ποιους τομείς της ζωής μας φωτίζει, ώστε να δούμε ξεκάθαρα ποια κεφάλαια της ζωής μας πρέπει να κλείσουμε, και στη συνέχεια να κάνουμε μια νέα αρχή;

Η Πανσέληνος του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην 7ο 06΄στις 27/04 του Σκορπιού στις 06:31 π.μ., ενός ζωδίου το οποίο είναι συνδεδεμένο με την μεταμόρφωση, την αναγέννηση, τον έλεγχο και τον θάνατο, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 4ο 39’  του Σταθερού και Γήινου Ταύρου.

Στο χάρτη της Πανσελήνου, η όψη αντίθεσης Ήλιου – Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της Ύπαρξης (1ος – 7ος ), και όπως έχουμε πει και στο παρελθόν  η Πανσέληνος δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας μεγεθυντικός φακός που μας βοηθάει να δούμε τις πράγματα τα οποία έχουμε καλά φυλαγμένα μέσα μας. Αυτή τη φορά αυτό που μας ζητάει είναι να δούμε με ιδιαίτερη προσοχή την σχέση μας με τους άλλους, όποιοι και αν είναι αυτοί, φίλοι ή συνεργάτες.

Ποια είναι όμως τα στοιχεία που την κάνουν τόσο ξεχωριστή; Όπως αναφέραμε παραπάνω, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα 1ο – 7ο,  και δεν είναι μια απλή κόντρα του Ήλιου με την Σελήνη. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ωροσκόπος του Χάρτη της Πανσελήνου με τον Ήλιο, τον Ουρανό, την Αφροδίτη και τον Ερμή σε αντίθεση με την Σελήνη μας ζητά να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, δίνοντας τέλος σε παλιές νοοτροπίες και συμπεριφορές, και να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και ανασφάλειες. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα, καθώς στους περισσότερους από εμάς δεν αρέσει να αφήνουμε τα κεκτημένα μας.

Η σύγκρουση όμως του Ερμή και τις Αφροδίτης με τον Κρόνο, τις προηγούμενες ημέρες, είχε ως στόχο να μας ωθήσει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά και να πάρουμε αποφάσεις, τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την επαγγελματική μας εξέλιξη, ακολουθώντας την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος, ενώ οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψαν θα λειτουργήσουν προς όφελος μας.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δυνατοί, ώστε να μην λυγίσουμε στην πρώτη δυσκολία.

Η μάχη σίγουρα δεν είναι εύκολη, είναι όμως σημαντικό να καταλάβουμε, πως κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, που όπως έχουμε διαπιστώσει, έχει έρθει για να γκρεμίσει παλιές αξίες και συνήθειες και στην θέση του να χτίσουμε καινούργιες.

Σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, αυτή η Πανσέληνος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, καθώς γίνεται πάνω στον Ήλιο της Τουρκίας, άλλωστε,  το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουμε να γίνονται πολλά πράγματα στην γείτονα χώρα, τα οποία πιθανόν να μας επηρεάσουν.

Αστρικά η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 12ο 57’ του Ζυγού, ενός ζωδίου που εκπροσωπεί με τις σχέσεις αλλά και την διπλωματία, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Ενώ, ο Αστρικός Ωροσκόπος στην 10ο 30’ του Κριού, απαιτεί να κάνουμε μια νέα αρχή στις σχέσεις μας.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι, πολλές φορές για να πάρουμε την απόφαση και να απεγκλωβιστούμε από μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση θα πρέπει να βγουν στη επιφάνεια πράγματα, τα οποία ενώ γνωρίζαμε, επιμέναμε να εθελοτυφλούμε. Έρχεται όμως η στιγμή, που πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν, όσο και αν αυτό μας πονάει, και να αναγεννηθούμε.  

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Συναισθηματικά πιο δυνατοί φαίνεται ότι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι αισθάνεστε πιο δυνατοί, αφού πλέον έχετε ξεπεράσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και πατάτε γερά στα πόδια σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια είχατε προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην ζωή και σας, γι’ αυτό και τώρα δίνετε αξία μόνο στα ουσιαστικά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τέλος σε καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω ήρθε η στιγμή να δώσετε  εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε ξεκάθαρα τις παθογένειες που υπάρχουν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, και να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε αυτές. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, σε κάποιους από αυτούς να μην αρέσει η νέα σας εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το παρασκήνιο που υπάρχει στην δουλειά σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποια άτομα στο χώρο της δουλειά σας προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας πίσω από την πλάτη σας. Οι αποκαλύψεις σας αυτές μπορεί να σας ρίξουν συναισθηματικά, ωστόσο, θα είναι η αφορμή για να μάθετε να προστατεύεται τον εαυτό σας και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τα μυστικά σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε όσοι από εσάς έχετε στο παρελθόν δημιουργήσει κρυφές σχέσεις με συναδέλφους σας, γιατί είναι πιθανό να αποκαλυφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον πιο όμορφο τομέα της ζωής σας θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα θα προωθήσετε αυτές τις ημέρες τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, την χαρά του έρωτα θα την βρείτε μέσα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό όμως, μπορεί να είναι η αφορμή για να αλλάξουν οι ισορροπίες στις φιλικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Μια δύσκολη εξίσωση θα κληθείτε να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σας. Αυτό σημαίνει ότι, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την οπτική σας και να αποβάλλεται από την ζωή σας συμπεριφορές και αντιλήψεις που σας κρατάνε πίσω, αλλά και ανθρώπους από το φιλικό ή συγγενικό σας περιβάλλον που σας εκμεταλλευόταν συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                               

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή έχει παίξει είτε ένα άτομο που μπήκε στην ζωή σας και σας βοήθησε να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας, είτε το γεγονός ότι έχετε πάρει την απόφαση να ακολουθήσετε νέα προσωπικά και επαγγελματικά μονοπάτια.

ΖΥΓΟΣ

Στα πράγματα και στους ανθρώπους που έχουν ουσιαστική αξία για εσάς θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας βάλει στην διαδικασία να δείτε τι έχει πραγματικά αξία για εσάς και να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω και τις αξίες σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνετε μια βουτιά μέσα στα βάθη της ψυχής σας και να έρθετε αντιμέτωποι με κρυμμένους φόβους και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να βάλετε ως προτεραιότητα τον εαυτό σας και να ξαναβρείτε το κέντρο σας. Και μπορεί κάποιους από εσάς, οι ανατροπές που προκύψαν στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας, να σας έχουν αποσυντονίσει, αυτό όμως θα είναι για λίγο, αφού είστε από τους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους, και να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή με ψυχρή λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματικά φορτισμένοι θα είστε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας. Το άγχος και οι αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας έχει επιβαρύνει κάποιους από εσάς συναισθηματικά. Επίσης, όσοι από εσάς στο παρελθόν κινηθήκατε παρασκηνιακά, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεθείτε σε κυκλώνα  αποκαλύψεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει φως στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, στις οποίες είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αλλαγές το επόμενο χρονικό διάστημα. Αφορμή μπορεί να είναι ένας νέος έρωτας, ή τα νέα ενδιαφέροντα που θα αποκτήσετε και θα σας φέρουν πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την προσοχή σας στην καριέρα σας θα εστιάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με προσοχή τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να αποφασίσετε, εφόσον παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα σας, εάν πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας αλλά και την συμπεριφορά σας για να τους πετύχετε.

ΙΧΘΥΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τα μελλοντικά προσωπικά σας σχέδια και προχωρήσετε με γοργούς ρυθμούς την προσπάθεια υλοποίησης τους. Η επιτυχία όμως δεν έρχεται μόνη της, καθώς εκτός από σκληρή δουλειά και συνέπεια, θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους για να τα προβάλετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!