Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 17 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος σήμερα θα ανατείλει στις 06:12’ το πρωί και δύει στις 20:30 το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 26 μοίρες και 41’ του Ταύρου, σε όψη εξαγώνου με τη Σελήνη από τις 25 μοίρες των Ιχθύων, τετράγωνο με τον Άρη από τους Ιχθύς εξάγωνο με τον Ποσειδώνα επίσης από τους Ιχθύς και όψεις τριγώνων με Δία Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και Κρόνο από τον Υδροχόο. Όλο αυτό το μείγμα φέρνει  φρούδες και ανυπόστατες προοπτικές, ενώ τα τρίγωνα που θα κάνει με το βαρύ πυροβολικό των Δία Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο από τον Υδροχόο, τον εξαναγκάζουν να ξεχάσει τη βολή του και να κολυμπήσει στα βαθειά.

-Η Σελήνη θα ξεκινήσει τη σημερινή διαδρομή της από τις 26 μοίρες των Ιχθύων, ενώ θα κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους που  βρίσκεται στις 21 και 32 μοίρες και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, που στην καλύτερη περίπτωση η ψυχολογία της θα διέπεται από δημιουργική φαντασία και στη χειρότερη από ψευδαισθήσεις.

-Τις ίδιες ουτοπικές ψευδαισθήσεις θα έχει και η Αφροδίτη που σήμερα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 32’, αφού εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ταξίματα και υποσχέσεις σε πολλές των περιπτώσεων θα είναι ανυπόστατες.

-Ο Άρης από την 2η μοίρα  των Ιχθύων και 41 λεπτά, πάει να συναντήσει το πεπρωμένο του κάνοντας τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό που είναι πλέον στις 29 μοίρες και 38 λεπτά των Διδύμων. Ενώ παράλληλα κάνει και μία όψη εξαγώνου με τον πλανήτη Ουρανό.

 -Ο Κρόνος από το επαναστατικό περιβάλλον του Υδροχόου περίπου στις 2 μοίρες του, ζητά να του δώσει εξηγήσεις ο Ουρανός από τον Ταύρο στις 7 μοίρες και 46’, γιατί να θέλει να γκρεμίσει κάθε τι σταθερό.

-Συνεχίζεται ο χορός της συνόδου των ισχυρών που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα όρθιο απ ότι ξέραμε. Με τον Πλούτωνα από τις 25 μοίρες του Αιγόκερου να βγάζει στη φόρα σκάνδαλα και καλά κρυμμένα μυστικά, με τη βοήθεια του Δία, επίσης από ον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 14’ κι ένα Κρόνο που την είδε επαναστάτης πυροβολώντας το πόδι του από τη 2η μοίρα του Υδροχόου.

*Ευνοούνται όσοι πήραν τη γενναία απόφαση να τα μηδενίσουν όλα στη ζωή τους και να την ξανά αρχίσουν και είναι Αιγόκεροι Καρκίνοι Ζυγοί και Κριοί γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες των παραπάνω ζωδίων από 24 έως 27 μοίρες. Και ως ένα βαθμό αφορά και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Ευνοούνται πάσης φύσεως επαγγελματικά ξεκινήματα για Κριούς Λέοντες Ταύρους που είναι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών. Φυσικά αφορά και όσους έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Ας προσέξουν που επενδύουν ή επιχειρούν και είναι Ιχθύς Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι γεννημένοι από τις 19 έως τις 25 μοίρες των ζωδίων αυτών και όσοι  έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!