Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 24 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:08’ και δύει στις 20:36’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στη 3η μοίρα και 25΄των Διδύμων, σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Άρη από τους Ιχθύς στις 7 μοίρες και 26’. όπου εδώ ο εγωισμός και η φιλοδοξίες είναι τόσο τονισμένες και συμφωνούν με τη φράση “πρώτα εγώ και μετά οι άλλοι”. Τη φράση αυτή θα την τονίζουν και πολλά απωθημένα που θα βγαίνουν στην επιφάνεια, εξαιτίας του εξαγώνου του Ήλιου με το Χείρωνα από την 8η μοίρα και 27΄του Κριού.

-Συνεχίζονται τα τρίγωνα Ήλιου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 24 μοίρες και 48’ όπου καλούμαστε να αλλάξουμε θεώρηση για πολλά που θεωρούσαμε δεδομένα στη ζωή μας και τονίζεται περισσότερο η ανάγκη της αλλαγής αυτής από την ενίσχυση του τριγώνου με το Δία και Ήλιο.

-Η Σελήνη θα βρίσκεται την ίδια ώρα στις 19 μοίρες και 26’ των Διδύμων και θα κάνει σύνοδο τόσο με τον Ερμή από τις 23 των Διδύμων όσο και με την Αφροδίτη από τις 19 μοίρες και 30’. Μια εξαιρετική επικοινωνιακά όψη, όπου τώρα θα μπορέσουν να εκφραστούν όνειρα και φιλοδοξίες και ίσως κάποια να δρομολογηθούν. Αφορούν δε τόσο οικονομικές υποθέσεις, όσο και ερωτικές.

-Το τετράγωνο βέβαια της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 42 λεπτά των Ιχθύων είναι καλό για καλλιτεχνικές δουλειές, δεν είναι καλό για οικονομικές φιλοδοξίες και συζητήσεις προοπτικών αυτού του τύπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις.

-Το εξάγωνο του Άρη από τις 7 μοίρες και 26’ λεπτών περίπου των Ιχθύων, με τον Ουρανό στον Ταύρο και στις 8 μοίρες και 09’, μπορεί να  ξεσπούν ξαφνικές εντάσεις ή λογομαχίες. Υπέρμετρη έκφραση εγωισμού. Συμπεριφορές απρόβλεπτες και μια επαναστατική διάθεση αναίτια πολλές φορές και απρόβλεπτη σε άλλες περιπτώσεις.

-Τα τετράγωνα που κάνει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς με Σελήνη Αφροδίτη και Ερμή, δίνουν μειωμένη ευθυκρισία, εξιδανίκευση, επικοινωνιακά λάθη και μη κατανόηση των όσων ακούγονται.

-Τέλος η όψη χιαστί που κάνει ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στις 29 μοίρες και 10’ λεπτά των Διδύμων με Πλούτωνα 24 μοίρες και 48’, το Δία στην 27η μοίρα αλλά και  τον Κρόνο από τον Υδροχόο στις 2 περίπου μοίρες, δείχνει ότι χρειάζονται πολλές αναπροσαρμογές για να λειτουργήσουν σε εγκόσμιο επίπεδο τα θέματα πολλές φορές και βίαιες. Ενώ η πειθαρχεία και η αφοσίωση σε οτιδήποτε εκ των πραγμάτων δε λειτουργεί πλέον όσο κι αν γίνονται προσπάθειες να συντηρηθεί, δε θα βοηθήσουν.

*Ευνοούνται στον έρωτα και στις ερωτικές επανασυνδέσεις, ή στο να πάρουν χρήματα που τους οφείλουν, όσοι είναι Ταύροι Σκορπιοί Δίδυμοι και Τοξότες των 19 20 και 21 μοιρών αλλά και όσοι έχουν φώτα ωροσκόπους πλανήτες ή άλλα σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους.

*Ας προσέξουν την εκφορά του λόγου τους αλλά και τον εγωισμό τους όσοι είναι Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι κοντά στην 7η μοίρα των ζωδίων αυτών.

*Οικονομικές και συναισθηματικές εξαπατήσεις ας προσέξουν οι Παρθένοι Ιχθύς των 20 μοιρών περίπου αλλά και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτης ή άλλα σημαντικά σημεία του χάρτη τους γύρω από τις μοίρες αυτές.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!