Astrotip ημέρας Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020


Κριός

Γράψτε σε ένα χαρτί τα όνειρα εκείνα που είχατε κάνει και εξακολουθούν να είναι το απωθημένο σας. Να ξέρετε ότι από τώρα και στο εξής, με πολύ προσπάθεια μεν, όλα μπορούν να γίνουν.

Ταύρος

Δώστε χρόνο στο χρόνο, είναι μία φράση που σας ταιριάζει απόλυτα, στην παρούσα φάση της ζωής σας. Μπορεί να αποφασίσατε να δρομολογήσετε κάποια πράγματα που αφορούν την εξέλιξή σας αλλά καθυστερούν. Μη χάνετε το κουράγιο σας αφού απλά δεν ήρθε ακόμα η ώρα.

Δίδυμοι

Έχετε στο μυαλό να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας χωρίς να μείνετε ξεκρέμαστοι. Αποφύγετε να κάνετε δαπάνες σε αγορές ειδών που δεν έχετε άμεση ανάγκη αλλά το κάνετε για καταναλωτικούς λόγους.

Καρκίνος

Εάν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που από στάση λειτουργούν τοξικά, ή παρεμποδίζουν την επαγγελματική ή όποια εξέλιξή σας, πάρτε την απόφαση να τους βγάλετε από τη ζωή σας, όσο και αν στεναχωρηθείτε σε μια τέτοια απόφαση.

Λέων

Ότι κι αν σκέφτεστε καλό θα ήταν να μην το κοινοποιείτε πουθενά, μέχρι να δρομολογηθεί. Κάποιοι στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε σας βλέπουν ανταγωνιστικά και μπορούν να σας δημιουργήσουν εμπόδια.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίσει να επεκταθείτε επαγγελματικά, ή να ασχοληθείτε με μια καινούργια γνώση, αρκεί να ψαχτείτε περισσότερο και να φέρετε στην επιφάνεια, ταλέντα ή δεξιότητες που έχετε.

Ζυγός

Μην αφήνετε τις εξελίξεις να σας παρασύρουν και να σας επηρεάζουν αρνητικά. Προσπαθήστε να κάνετε τις δικές σας παρεμβάσεις, όταν και όπου χρειαστεί και δημιουργήστε εσείς τις αλλαγές.

Σκορπιός

Εφόσον έχετε ήδη καταλάβει, ότι αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις σε κάτι που περιμένατε να εξελιχθεί, γιατί δεν προσπαθείτε να ανακαλύψετε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Πιθανόν κάποιος άνθρωπος να μπορεί να σας βοηθήσει.

Τοξότης

Είναι ελαφρώς ανώριμο να λέτε, ότι για ότι κακό συμβαίνει στη ζωή σας, φταίνε κυρίως οι άλλοι και μάλιστα όταν αυτοί οι “άλλοι”, είναι οι δικοί σας άνθρωποι. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, έχουν βαρεθεί να σας ακούν να παραπονιέστε.

Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε σε ανθρώπους, που δεν στάθηκαν όπως θα έπρεπε απέναντι στη σχέση που μέχρι σήμερα είχατε μεταξύ σας. Από δω και στο εξής, αποφασίστε μερικούς να βγάλετε από τη ζωή σας.

Υδροχόος

Μερικές φορές νιώθετε μόνοι, ή απομονωμένοι από το περιβάλλον, ιδίως όταν έχετε την ανάγκη να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου. Είναι λάθος σκέψη αυτή, γιατί αν βάλετε μια φωνή, θα έρθει πολύς κόσμος κοντά σας.

Ιχθύς

Μη γίνεστε παρορμητικοί, όταν πρόκειται να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη της ζωής σας. Όλα χρειάζονται μελέτη και το χρόνο τους για να επιτευχθούν. Λίγο αργότερα θα είναι για σας τα πράγματα ευκολότερα.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!