Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Σάββατο 25 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος σήμερα από τη 2η μοίρα του Λέοντα και 52′, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό από τη 10η μοίρα και 30′ του Ταύρου. Μία όψη που κάνει κάποιον να βάζει δύσκολα νερό στο κρασί του. Έχει έντονη την αίσθηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας και είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις ή η κοινή συναίνεση.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 21′ του Κριού. Οικογενειακές διενέξεις για κληρονομικά ή άλλα κοινά ζητήματα μεταξύ συγγενών, είναι πιθανές. Ενώ η αντίθεσή του με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 28η μοίρα και 18′ του Αιγόκερου δείχνει ότι για να επιτευχθεί κάτι απαιτείτε κόπος και υπέρμετρη προσπάθεια.

-Η Αφροδίτη σήμερα από τη 18η μοίρα και 48′ των Διδύμων, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα, από την 20η μοίρα και 41′ των Ιχθύων. Μία όψη που δίνει απίστευτο ρομαντισμό αλλά και πίστη στις ουτοπίες. Μερικές φορές κάποιος δε θέλει να ακούει τις αλήθειες που του λέγονται.

Δεν αποκλείεται να δοθούν ανυπόστατες υποσχέσεις για οικονομικά κέρδη και για προοπτικές εξέλιξης μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

Η όψη εξαγώνου της με τον φλογερό Άρη από τη 15η μοίρα και 07′ Κριού, δίνει τον έρωτα με πάθος. Όμως δημιουργεί ανασφάλειες και ζήλιες και κτητικότητα.

-Ο Άρης από τη 15η μοίρα και 07′ του Κριού, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από τις 20 μοίρες και 55′ του Αιγόκερου. Καταπιεσμένες επιθυμίες αλλά και συμπλεγματικές συμπεριφορές βγαίνουν με υπερβολή στην επιφάνεια.

-Ενώ η σύνοδός του με τον Χείρωνα από  την 9η μοίρα και 21′ του Κριού, φέρνει εντάσεις για θέματα που σχετίζονται με τις ρίζες, την πατρίδα, το θρησκευτικό συναίσθημα και την οικογένεια.

-Δυνατή διαίσθηση αλλά και την προτροπή να ασχοληθεί κάποιος με μεταφυσικές αναζητήσεις, δίνει το παρατεταμένο εξάγωνο που κάνουν μεταξύ τους οι φαινομενικά ανάδρομοι, Ποσειδώνας από την 20η μοίρα και 41′ στους Ιχθύες, με τον Πλούτωνα από 23η μοίρα και 30′ του Αιγόκερου.

*Με καλή θέληση και την πρόθεση να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να επιτευχθεί μια συμφωνία οικογενειακού θέματος, κυρίως σε κληρονομικά ζητήματα μεταξύ συγγενών, μπορούν να διευθετήσουν οι Κριοί και Ζυγοί της 9ης μοίρας, καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους στις μοίρες αυτές, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία.

*Ας προσέξουν τι ακούν και κατά πόσο εμπιστεύονται κάποιον που με όμορφα λόγια προσπαθεί να τους πείσει, οι Παρθένοι και Ιχθύες της 20ης μοίρας και οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι της 23ης μοίρας, καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους στις μοίρες αυτές, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα, πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!