Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020


Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός (ακρίβεια αύριο)

Η μέρα είναι κατάλληλη για να εκπληρώσεις διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις. Σήμερα μπορεί να κάνεις συναρπαστικές γνωριμίες και να διασκεδάσεις περισσότερο απ’ όσο περίμενες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει στο δρόμο σήμερα ένα πρόσωπο που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον! 

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας (05:51)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης είναι πιθανό να αισθάνεσαι έντονα ευαισθητοποιημένος/η απέναντι στους ανθρώπους γενικότερα. Η ψυχική υπεροχή πως νιώθεις τώρα σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι με μεγαλύτερη ευκολία την πλεονεκτική σου θέση, έναντι άλλων ανθρώπων.

Σελήνη τρίγωνο Κρόνος (06:21)

Αυτό το διάστημα αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά απ’ όλους κι απ’ όλα και αντιμετωπίζεις τα πάντα με ψυχρή λογική. Τώρα μπορείς κάλλιστα να ασχοληθείς με την οργάνωση χώρων, καταστάσεων, σχεδίων, οτιδήποτε σ’ ευχαριστεί.

Σελήνη τρίγωνο Ήλιος (08:40)

Η ενέργειά σου αυτό το διάστημα χτυπάει κόκκινο! Έχεις τις δυνάμεις, αλλά και την αυτοπεποίθηση να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ανεξάρτητα από τον τομέα που σε απασχολεί αυτές τις ώρες, η ομαδική δουλειά και η συνεργασία γενικότερα με τους γύρω σου ευνοείται ιδιαίτερα.

Σελήνη τρίγωνο Έρμης (14:13)

Η συναισθηματική σου σταθερότητα αυτές τις ώρες σε βοηθά να να σταθείς στα πόδια σου και να προσφέρεις αποτελεσματικότερα τη βοήθειά σου σε άλλους που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Τώρα σε ενδιαφέρει περισσότερο να ακούσεις τους ανθρώπους γύρω σου, παρά να ακουστείς.

Σελήνη στο Ζυγό (17:44)

Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει μία υπερκινητικότητα στην καθημερινότητά μας, παρ’ όλο που αυτή δεν ταιριάζει στη φύση της. Δικτυωνόμαστε κοινωνικά, αλλά το κάνουμε με χαρά, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλής στους κύκλους που κινούμαστε. Αυτές τις μέρες τείνουμε να παίζουμε διπλωματικά “παιχνίδια”, ακόμα και με το στενό μας περιβάλλον, αποφεύγοντας την ευθεία αντιμετώπιση ανθρώπων ή/και καταστάσεων. 

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 15:13 έως τα μεσάνυχτα

Η μέρα είναι αρκετά κοινωνική και ευχάριστη! Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα μεσοβδόμαδο διάλειμμα από τη ρουτίνα σου, να διασκεδάσεις και να ανανεωθείς.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 1ου και του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 2η, την 22-24η και την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών πλανητικών όψεων της ημέρας εξαρτάται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Και ποιος σας είπε, ότι μένοντας κλεισμένοι στο σπίτι,δε μπορείτε να κάνετε κ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Δίας σύνοδος Πλούτωνας (ακρίβεια την Κυριακή) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης νιώθ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπάει κόκκινο σήμερα. Εκτός από κοινωνικούς ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Καλό θα ήταν σήμερα, να ελέγξετε περισσότερο τον παρορμητισμό σας. Μπορεί να ...

Astrotip ημέρας Τετάρτη 1 Μαρτίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ακόμη, επικρατεί μια αισιοδοξία στη ζωή σας, χωρίς όμως ουσιαστικά, να βλέπετ ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

In category Astro Info

Άρης σύνοδος Κρόνος (ακρίβεια χθες) Εντάσεις, νεύρα, κακοτυχία και μειωμένη ζωτικό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u