Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ριζικά. Τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να μεταλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτή η όψη δεν είναι εύκολη, αφού η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα χρειαστεί κόπο και δουλειά για να είναι επιτυχημένη, ωστόσο έρχεται για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ακόμα και αν πρέπει να περάσουμε το μάθημα της…σκληρής αγάπης για να το πετύχουμε. 

Σελήνη τετράγωνο Άρης (03:59)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης σου δημιουργούνται τάσεις οξυθυμίας και οδηγείσαι συχνά σε βιαστικές και παράτολμες ενέργειες. Πρέπει να συγκρατήσεις λίγο αυτήν την ορμή που εκφράζεις τώρα, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη μέρα δύσκολη με δική σου ευθύνη.

Σελήνη τρίγωνο Δίας (08:06)

Το τρίγωνο Σελήνης-Δία σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα. Είσαι έτοιμος/η να προσφέρεις τη βοήθειά σου όπου αυτή χρειάζεται, αλλά και να λάβεις εφόσον είναι απαραίτητο.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 09:06 έως 18:29

Η μέρα κρύβει εντάσεις και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να περιοριστείς λίγο κοινωνικά, τουλάχιστον για σήμερα, γιατί είναι πολύ πιθανό αντί να φτιάξει η διάθεσή σου, να χαλάσει εντελώς.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας (19:29)

Υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα απογοήτευσης αυτές τις ώρες. Η σκέψη δε ν είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα για να υποκύπτεις σε λάθη, κυρίως οικονομικά, τα οποία ενισχύουν αυτό το αίσθημα απογοήτευσης. Κάνε υπομονή αυτές τις ώρες, προς το βράδυ η κατάσταση βελτιώνεται.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 20:29 έως τα μεσάνυχτα

Είναι λίγο περίεργη η μέρα, με τα πάνω και κάτω της. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις, δεν είσαι ούτε διαυγής, ούτε ήρεμος/η για να αντεπεξέλθεις.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 2η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του 1ου και του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών όψεων και η επιρροή των αρνητικών όψεων εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Το κίνητρο ή η έμπνευση σας λείπει για να αλλάξετε την ερωτική και αισθηματι ...

Astrotip ημέρας 24 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Επωφελήσου από την βοηθητική θέση του Άρη, να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, αλ ...

Τα Ναι και τα όχι της ημέρας Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Ήλιος εξάγωνο Άρης (ακρίβεια αύριο) Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης ενδέχεται να βρ ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ή του ύψους, ή του βάθους θα είσαστε συναισθηματικά σήμερα κι αυτό θα το εκφρ ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Ψάξε λίγο καλύτερα τους φίλους σου, δοκιμάζοντας την αφοσίωση τους. Διάλεξε ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

In category Astro Info

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας (18:51) Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης όψης υπάρχει ένα π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u