Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020


Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας

Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ριζικά. Τόσο σε κοσμικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο πρόκειται να μεταλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Αυτή η όψη δεν είναι εύκολη, αφού η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα χρειαστεί κόπο και δουλειά για να είναι επιτυχημένη, ωστόσο έρχεται για να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ακόμα και αν πρέπει να περάσουμε το μάθημα της…σκληρής αγάπης για να το πετύχουμε. 

Σελήνη τετράγωνο Άρης (03:59)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης σου δημιουργούνται τάσεις οξυθυμίας και οδηγείσαι συχνά σε βιαστικές και παράτολμες ενέργειες. Πρέπει να συγκρατήσεις λίγο αυτήν την ορμή που εκφράζεις τώρα, γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνεις τη μέρα δύσκολη με δική σου ευθύνη.

Σελήνη τρίγωνο Δίας (08:06)

Το τρίγωνο Σελήνης-Δία σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα. Είσαι έτοιμος/η να προσφέρεις τη βοήθειά σου όπου αυτή χρειάζεται, αλλά και να λάβεις εφόσον είναι απαραίτητο.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 09:06 έως 18:29

Η μέρα κρύβει εντάσεις και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να περιοριστείς λίγο κοινωνικά, τουλάχιστον για σήμερα, γιατί είναι πολύ πιθανό αντί να φτιάξει η διάθεσή σου, να χαλάσει εντελώς.

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας (19:29)

Υπάρχει ένα γενικευμένο αίσθημα απογοήτευσης αυτές τις ώρες. Η σκέψη δε ν είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα για να υποκύπτεις σε λάθη, κυρίως οικονομικά, τα οποία ενισχύουν αυτό το αίσθημα απογοήτευσης. Κάνε υπομονή αυτές τις ώρες, προς το βράδυ η κατάσταση βελτιώνεται.

Σελήνη σε κενή πορεία από τις 20:29 έως τα μεσάνυχτα

Είναι λίγο περίεργη η μέρα, με τα πάνω και κάτω της. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις, δεν είσαι ούτε διαυγής, ούτε ήρεμος/η για να αντεπεξέλθεις.

Οι ευνοημένοι της ημέρας: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες του 1ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στη 2η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή: Τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του 1ου και του 2ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Επίσης, τα παρορμητικά (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου 10ημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή/και πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια των θετικών όψεων και η επιρροή των αρνητικών όψεων εξαρτώνται από τους τομείς που επηρεάζουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Από την Σταυρούλα Καστρίνη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή να προγραμματίσετε καλύτερα τη διεκπεραίωση ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για να μας αναμορφώσει ...

Astrotip ημέρας Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Εφόσον χρειάζεσαι χώρο και χρόνο διεκδίκησε τα πιο ήπια. Η επαναστατική σου ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας (23η μοίρα Αιγόκερω) Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα έρχεται για ...

Astrotip ημέρας Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

ΚΡΙΟΣ Μείνε ψύχραιμος και μη κάνεις αρνητικές σκέψεις.  Προσπάθησε να σκεφτείς με ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

In category Astro Info

Κριός Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλάζοντας τη διάθεσή σας προς το ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u