Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, Ερωτικά μπερδέματα και καυγαδάκια ..


Ο έρωτας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ζωής μας, άλλες φορές τα πράγματα είναι πιο εύκολα και οι στιγμές κυλούν ομαλά, και άλλες έχουμε την μάχη των φύλων… με αποτέλεσμα, στην ερωτική μας ζωή να κυριαρχεί η ένταση, η οποία στην ευχάριστη εκδοχή της καταλήγει στο πάθος.

Στις 19/02 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον αιώνιο αγαπημένο της, τον Άρη ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Υδροχόου (23ο 01’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη οι εντάσεις, οι ζήλιες και οι καυγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια θα είναι αρκετές, καθώς στο παιχνίδι του έρωτα ο ένας θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στον άλλο, πίσω από αυτό το παιχνίδι επιβολής κρύβεται η ανάγκη μας να δείξουμε στο ερωτικό μας ταίρι τα συναισθήματα μας και ο φόβος της απώλειας.

Γι’ αυτό χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς ώστε να μην οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα και αντί να αναζωπυρώσουμε την σχέση μας οδηγηθούμε σε χωρισμό. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών στον Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) θα είναι σε όψη συνόδου στις 13/07 στο ζώδιο του Λέοντα.

ΚΡΙΟΥΣ

Σε ετοιμότητα βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί  . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  θα ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον. Πίσω από αυτή την στάση, μπορεί να κρύβονται είτε ερωτικά συναισθήματα, είτε η ανάγκη σας να γίνεται στους άλλους απαραίτητοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ούτε βήμα δεν θα κάνετε πίσω  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου , θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας δυναμισμό και θα σας ωθήσει να διεκδικήσετε με τόλμη αυτό που σας αξίζει στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε σε κόντρα με το ταίρι σας με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα τα οποία θα χαλάσουν την εικόνα σας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ άγχος για το μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου   με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος που έχετε για τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε σπασμωδικές κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, όσοι από είστε σε σχέση από απόσταση, είναι πιθανό να παρασυρθείτε από το μικρό διαβολάκι της ζήλειας, χωρίς λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο προβάλετε με επιτυχία αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι . Η όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με την Αφροδίτη  από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να συγκρουστείτε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, με τα οποία έχετε έρθει πιο κοντά. Πίσω από αυτή σας την αντίδραση κρύβονται ερωτικές αντιζηλίες.

ΛΕΩΝ

Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου  με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στην σχέση μας με τον σύντροφο σας. Προσπαθήσετε όσο γίνετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει, ώστε να μην χαλάσετε την εικόνα αλλά και τις ισορροπίες στην σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους στόχους σας με ιδιαίτερο ζήλο είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι . Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους οι οποίες δεν συμπεριλαμβάνουν το ερωτικό τους ταίρι. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε σχέση με άτομα από το χώρο της εργασίας σας, καλό θα ήταν να μην μεταφέρετε τις εντάσεις που υπάρχουν σε αυτή στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Την επιβεβαίωση από τον ερωτικό σας σύντροφο θα απαιτήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ζυγοί. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, με αποτέλεσμα να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε την προσοχή και να πάρετε την επιβεβαίωση που επιθυμείτε από το ερωτικό σας ταίρι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην φτάσετε την κατάσταση στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι με την ερωτική σας σχέση είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  τον Άρη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει τον  πρωταγωνιστικό ρόλο στην μάχη των φύλων.  Αυτό σημαίνει ότι , οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και στο ερωτικό σας ταίρι θα είναι πολλές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας εν βρασμώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συναισθήματα σας θέλετε με κάθε τρόπο να εκφράσετε  χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον   Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τολμηρό και πιθανόν άκομψο τρόπο. Ιδιαίτερα εάν αυτό γίνει στον εργασιακό σας χώρο, είναι πιθανό ορισμένα πρόσωπα να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας, και να εκτεθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας προσωπείο θα αφήσετε στην άκρη αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Οι Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου  με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, και να συγκρουστείτε εάν είναι απαραίτητο, για να πετύχετε τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με το ερωτικό σας ταίρι με αποτέλεσμα να μην αποφύγετε τις εντάσεις και τους ερωτικούς καυγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από έντονη δοκιμασία θα περάσει αυτές τις ημέρες η σχέση σας με τον σύντροφο σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον   Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. Αυτό που θα δυσκολευτεί το ταίρι σας να καταλάβει είναι ότι πίσω από το φαινομενικά ψυχρό σας πρόσωπο, κρύβεται η ανάγκη σας για αγάπη και επιβεβαίωση, την οποία δεν ξέρετε πως να εκφράσετε. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην αφήσετε την κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Την ερωτική σας ζωή προσπαθείτε να κρατήσετε προστατευμένη αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ωθήσει να κάνετε πράγματα πίσω από την πλάτη του συντρόφου σας, στην προσπάθεια σας να ανακαλύψετε εάν υπάρχουν κρυφά σημεία στην σχέση σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθούν οι εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!