Τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ψάχνοντας τον ιδανικό έρωτα ..


Την σύνθεση των χρωμάτων στην παλέτα της ζωής μας την διαμορφώνει ο Έρωτας, άλλες φορές τα χρώματα μπορεί να είναι ευδιάκριτα και άλλες να μπερδεύονται. Τα πράγματα θα μπερδευτούν στις 27/05 όπου η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  (22ο 59’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα έχουμε την τάση να δούμε τα πάντα μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ακούσουμε όμορφα λόγια από φιλικά μας πρόσωπα ή άτομα που θα γνωρίσουμε τα οποία θα μας παραπλανήσουν, είναι πιθανό να μας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το  μέλλον μια οικονομικής συνεργασίας οι οποίες σύντομα μπορεί να διαψευστούν, επίσης είναι πιθανό να έρθουν δίπλα μας άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Σε ότι αφορά τον έρωτα θα έχουμε την τάση είτε να εξιδανικεύσουμε την σχέση μας με τον σύντροφο μας, είτε ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στην ζωή μας, επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό ορισμένοι να παρασυρθούν και σε ερωτικές απιστίες.

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης –   Ποσειδώνα επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση  αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσετε με ευκολία τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας φιλικής ή επαγγελματικής συζήτησης. Αυτό που πρέπει να προσέχετε, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε, είναι τις υπερβολές και τις  υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας κάνουν εύκολα θύματα οικονομικής ή συναισθηματικής εξαπάτησης από πρόσωπα του φιλικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Κλείστε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εικόνα σας θα πρέπει, με κάθε τρόπο, να προφυλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό μια νέα επαγγελματική πρόταση να σας δημιουργήσει πολλές προσδοκίες γύρω από το μέλλον της καριέρας σας. Επίσης, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε σχέσεις οι οποίες μπορεί να βλάψουν την εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα πρέπει να κρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον για τα οποία ,  τα οποία μπορεί να μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα ή να παρασυρθείτε σε ερωτικές απιστίες οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΛΕΩΝ

Τις αδυναμίες σας είναι πιθανό αυτές τις ημέρες κάποιοι να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης από φιλικά σας πρόσωπα. Τα οποία στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους, θα σας πουν όμορφα λόγια για να σας κολακέψουν και να κερδίσουν την εύνοια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους επαγγελματικούς σας στόχους κυνηγάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας, οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικές απιστίες με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Το μέλλον σας με αισιοδοξία ατενίζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και αισιοδοξία για το μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να απογοητευτείτε από τις νέες συνθήκες που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα θα αναδείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την φαντασία σας και θα σας ωθήσει να εκφράσετε δημιουργικά τα ταλέντα σας. Την παγίδα που πρέπει να αποφύγετε, είναι να μην αφήσετε τις ερωτικές φαντασιώσεις  να σας παρασύρουν σε περίεργες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας ωθήσει ορισμένους από εσάς να εξιδανικεύσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ άλλους να σας παρασύρει σε ερωτικές απιστίες. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και με τους συνεργάτες σας και μην δίνετε σημασία σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πιο γλυκό σας πρόσωπο θα δείξετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να πείτε μερικά αθώα ψεματάκια στην προσπάθεια σας να κερδίσετε χρόνο στην δουλειά σας ή να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε για να κερδίσετε την συμπάθεια των συναδέλφων σας και την εύνοια των προϊσταμένων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι είναι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει να επενδύσετε τα χρήματα σας σε ένα επαγγελματικό σχέδιο το οποίο δεν θα σας φέρει τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα έρωτα που δεν είναι αληθινός.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικά μπερδεμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σας με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα σας ωθήσει να κάνετε όνειρα για το μέλλον της οικογένειας τα οποία είναι πιθανό να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν. Επίσης, τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν την κρίση σας για ορισμένα συγγενικά σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u