Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή – Κρόνου , Αναγκαστικοί περιορισμοί !!


Σε μια περίοδο αναγκαστικών περιορισμών, όχι μόνο στην έκφραση αλλά και στις μετακινήσεις μας, θα βρεθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα όλοι μας.

Η συνάντηση , για 2η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 16’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο θα αναγκαστούμε να κρατήσουμε τα χαρτιά μας κλειστά ή λόγο συνθηκών να μην μπορούμε να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας ελεύθερα, θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια, θα νιώσουμε ότι οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν.

Tα προβλήματα στην επικοινωνία θα είναι μεγάλα καθώς θα υπάρξουν αρκετά κενά, βλάβες στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό ή άκαμπτες απόψεις και συναισθηματική σκληρότητα γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά την διάθεση μας.

Ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων όπως βλάβες στα μεταφορικά μας μέσα ή μικροατυχήματα τα οποία θα συνοδεύονται από μηχανικές βλάβες.

Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επιρροή της όψης ισχύει για 12 ημέρες -/+ μιας και η όψη θα επαναληφθεί για 3η φορά στις 06/11.

ΚΡΙΟΣ

Με ψυχραιμία θα χρειαστεί να διαχειριστείτε την κατάσταση αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με καθαρό μυαλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιεσμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αιτία να αναβάλετε ένα επαγγελματικό ταξίδι για αργότερα. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διοχετεύσετε το άγχος σας με δημιουργικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά περιορισμένοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας γεμίσει με ανασφάλεια καθώς δεν θα νιώσετε ότι ο /η σύντροφος σας δεν είναι έτοιμος να ακούσει τα συναισθήματα σας γι’ αυτό και πρέπει να του δώσετε λίγο χρόνο και χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά περίεργη είναι αυτή χρονική περίοδος για εσάς τους  Καρκίνους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο που  βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με συναισθηματική σκληρότητα τόσο στα συγγενικά σας πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες σας. Αυτό που πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι ότι δεν πρέπει να εκμεταλλεύεστε τα όρια και τις αντοχές των αγαπημένων σας προσώπων.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να κρατήσετε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, ενώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας καθώς αυτές τις ημέρες θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δημιουργικά θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Μπορεί αυτές τις ημέρες η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής λίγο πριν ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, να σταματάει για λίγο τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσάς αφού θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα αυστηροί και απόμακροι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να γίνετε επικριτικοί και να συμπεριφερθείτε με σκληρότητα στα συγγενικά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε μυστικές διαδρομές κινείστε για άλλη μια φορά εσείς  οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κινηθείτε μυστικά και να μην αποκαλύψετε τα σχέδια σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα πριν είστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα απομακρυνθείτε συναισθηματικά από τους αγαπημένους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα επανεξετάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε επιφυλακτικοί με τους νέους σας φίλους καθώς δεν σας έχουν πείσει ακόμα για τις προθέσεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις αποστάσεις σας θα κρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, θα σας κάνει ιδιαίτερα σκληρούς απέναντι στους συνεργάτες σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να χρειαστεί να θωρακίσετε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρένο στα σχέδια σας θα μπει για λίγες ημέρες. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι η αφορμή να βάλετε ένα φρένο για λίγες ημέρες στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, γεγονός που θα σας αγχώσει, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αλλάξετε την ημερομηνία ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί και επαρκείς για τον φιλικό σας κύκλο γεγονός που θα μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια σας και θα σας ωθήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!