Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!


Με την μπλε Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου θα μας αποχαιρετήσει ο φετινός Οκτώβριος, ένας μήνας αρκετά δύσκολος και ανατρεπτικός κάτι που φάνηκε πολύ έντονα στο ξεκίνημα του από την προηγούμενη Πανσέληνο.

Μια Πανσέληνος, που όπως αναφέραμε και παραπάνω το κυρίαρχο στοιχείο της είναι η ανατροπή. Τι είναι όμως αυτό που θα ανατρέψει;

Το ζώδιο του Ταύρου είναι άμεσα συνδεδεμένο με την έννοια της ασφάλειας και της κτήσης, ενώ η λέξη που εκφράζει την ζωδιακή περιοχή του Ταύρου είναι το έχω- κατέχω, τόσο  σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η Πανσέληνος στον γήινο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στις 16:49 μ.μ. στην 8ο 38’, θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 26ο 18’ του Παρορμητικού Κριού, δίνοντας στον χάρτη της Πανσελήνου ένα αέρα νέων ξεκινημάτων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την Πανσέληνο , η οποία πραγματοποιείται στον άξονα των σχέσεων (1ο -7ο ) θα παίξει  ο Ουρανός, ο οποίος μας ζητά να βγούμε από την φαινομενική ασφάλεια που μας προσφέρουν οι προσωπικές και οι επαγγελματικές μας σχέσεις, και να κάνουμε την ανατροπή, θέτοντας τις σχέσεις μας σε νέες βάσεις ώστε να ανανεωθούν, να εξελιχθούν και να προχωρήσουν, όσες από αυτές έχουν αυτές τις δυνατότητες. 

Άλλωστε και ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού, μας βοηθάει να προχωρήσουμε δυναμικά και να μην φοβηθούμε τα νέα ξεκινήματα, όσο και αν μας τρομάζουν ή μας δείχνουν ότι στην αρχή τουλάχιστον είναι πιθανό να μην έχουμε εμείς  τον έλεγχο.

Φυσικά, και οι αλλαγές αυτές απαιτούν σοβαρότητα, γι’ αυτό και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο, δεν θα είναι σύμμαχος σε όλο αυτό, καθώς θα βάλει τα δικά του εμπόδια, βγάζοντας προς τα έξω το πιο σκληρό και αυστηρό του πρόσωπο.

Σίγουρο όλο αυτό έχει άμεση σχέση και με την μάχη ενάντια του Κορωνοϊού, όπου το επόμενο διάστημα θα δούμε τα μέτρα να γίνονται πιο αυστηρά στη χώρα μας,  ενώ αρκετές χώρες να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο lockdown, κάτι που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Νέα Σελήνη.

Από την άλλη πλευρά, τις αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν έρχεται να κάμψει η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, βάζοντας περιορισμούς στην έκφραση μας γεγονός που σίγουρα δεν θα μας αρέσει. Όμως σε αυτή την φάση θεωρείται αναγκαίο.

Από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Χείρωνα, δείχνει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η εργασία από το σπίτι θα αφορά ακόμα περισσότερο κόσμο. Αυτό όμως μπορεί και να λειτουργήσει προς όφελος μας αφού θα μας δώσει την δυνατότητα να χτίσουμε από την αρχή αρμονικές σχέσεις, με τους οικείους μας και θέτοντας νέες προτεραιότητες. Ενώ, για αρκετούς μπορεί να φέρει και κρυφές ερωτικές σχέσεις μέσα από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Αστρικά η Πανσέληνος με την όψη συνόδου Σελήνης – Ουρανού πραγματοποιείται στην 14ο 29’ του Παρορμητικού Κριού, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι γίνεται σε σύνοδο με τον Τροπικό Άρη ο οποίος συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του βρίσκεται στην 16ο του Κριού, γεγονός που προαναγγέλλει ξαφνικά γεγονότα, όπως τρομοκρατικές επιθέσεις, εντάσεις ανάμεσα σε κράτη , καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου  είναι, μη φοβάσαι την αλλαγή και την ανατροπή διώχνοντας από την ζωή σου ότι δεν προχωρά, οικοδόμησε την ζωή σου σε νέες βάσεις πάνω στα δικά σου θέλω, και να είσαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα πάρεις και πάλι τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη θα είναι αυτή η Πανσέληνος για εσάς τους Κριούς, αφού θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω ότι κρατάτε από φόβο και ότι νομίζετε ότι σας δίνει ασφάλεια και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και σε συνεργασίες.  Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας είναι πιθανό να προκύψει μια νέα οικονομική συνεργασία που θεωρούσατε απίθανο να πραγματοποιηθεί, αρκεί να την τολμήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η λέξη ανατροπή δεν σας αρέσει καθόλου. Αυτή η Πανσέληνος όμως,  που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, απαιτεί από εσάς να αφήσετε την πεπατημένη και να προχωρήσετε σε αλλαγές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το νέο μπορεί να σας τρομάζει, να είστε όμως σίγουροι ότι σύντομα θα ευγνωμονείτε την ζωή σας για αυτή την αλλαγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονο άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει το άγχος και την συναισθηματική φόρτιση που ήδη έχετε, καθώς θα βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας, ιδιαίτερα από ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια ερωτική σχέση εντελώς ξαφνικά, και η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς νέα πρόσωπα θα μπουν απρόσμενα στην ζωή σας, ενώ φιλίες και συνεργασίες χρόνων είναι πιθανό να διαλυθούν εντελώς ξαφνικά. Μην στεναχωρηθείτε όμως, ιδιαίτερα για συνεργασίες, καθώς θα είναι για καλό σας.

ΛΕΩΝ

Την δημόσια εικόνα σας θα προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά την πορεία της καριέρας σας, ωθώντας σας σε αποφάσεις που πριν λίγο καιρό μπορεί να σας φαινόταν αδιανόητες, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο σας προφίλ θα αρέσει στους άλλους πολύ περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                      

Το μέλλον σας προσπαθείτε να χτίσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να αλλάξετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια και να βάλετε νέους στόχους, μέσα από τους οποίους θα ξεχωρίσετε. Ενώ για αρκετούς από εσάς, ένας νέος έρωτας από μακριά είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας.

ΖΥΓΟΣ

Κόντρα στους φόβους και στις ανασφάλειες σας θα σας φέρει αυτή η Πανσέληνος εσάς τους Ζυγούς. Το βασικό της αίτημα άλλωστε είναι να αφήσετε την φαινομενική σιγουριά σας και να τολμήσετε να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σας ζητά να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να αφήσετε ελεύθερη την σεξουαλικότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κόντρα στην επιθυμία σας να ελέγχετε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις θα έρθετε εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το  ζώδιο σας στο ζώδιο του  Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θέλει να σας πει ότι δεν μπορείτε να έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων, γιατί αυτό σας φθείρει, γι’ αυτό το λόγο ήρθε η στιγμή να μάθετε να αφήνεστε. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα είναι απελευθερωτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προάγγελος αλλαγών στην καθημερινότητας σας θα είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο . Αυτό για αρκετούς από εσάς σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι συνθήκες στις οποίες εργάζεστε, ενώ για άλλους μπορεί να σημαίνει νέες ευθύνες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευπρόσδεκτες αλλαγές θα φέρει στην ζωή σας, αυτή η Πανσέληνος για εσάς τους Αιγόκερους. Το γεγονός ότι θα πάρετε την απόφαση να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα τολμηρό σχέδιο θα εκπλήξει τους φίλους και τους συνεργάτες σας ευχάριστα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό αρκετοί από εσάς να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αλλαγές θα έχετε στην ζωή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό,  θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στις οικογενειακές σας ισορροπίες, ωθώντας αρκετούς από εσάς να απεγκλωβιστείτε από οικογενειακές πεποιθήσεις που σας κρατάνε πίσω. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση η οποία συνεπάγεται και αλλαγή τόπου κατοικίας.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε και επικοινωνείτε τις απόψεις σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!