Τετράγωνο Άρη-Ερμή, Οδηγίες για να αποφύγετε τις εντάσεις !!!


Αυτό που παρατηρούμε γύρω μας τις τελευταίες ημέρες είναι να υπάρχει μια διάχυτη ένταση και ένας εκνευρισμός, η αιτία του οποίου μπορεί να βρίσκεται κρυμμένη σε συναισθήματα που ψάχνουν να βρουν τρόπο για να εκφραστούν.

Για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού (16ο 20’), αυτή τη φορά όμως η κατάσταση θα γίνει πιο έντονη γιατί ο Άρης θα σχηματίσει επίσης όψη συνόδου με τον Αστρικό Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στην ίδια μοίρα, γεγονός που σημαίνει ότι οι αντιδράσεις μας θα είναι ακόμα πιο έντονες και εκρηκτικές.

Κάτω από την επιρροή της όψης θα χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγουμε τις εντάσεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, ανάμεσα στα ζευγάρια είναι πιθανό να κυριαρχήσουν εγωιστικές συμπεριφορές, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων θα παρατηρήσουμε ότι οι συνομιλητές μας θα συνεχίσουν να επιμένουν στις θέσεις τους έστω και αν ξέρουν ότι δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να τις στηρίξουν, ενώ εξαιτίας της διάχυτης έντασης θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα είτε λόγο βιασύνης και εκνευρισμού είτε λόγο απροσεξίας.

Σε κοσμικό επίπεδο παρατηρούμε ήδη την ένταση ανάμεσα στις σχέσεις των κρατών οι οποίες ευχόμαστε να μείνουν μόνο σε επίπεδο δηλώσεων, ενώ εξαιτίας της κρυφής όψης συνόδου με τον Αστρικό Ουρανό είναι πιθανό είτε να υπάρξουν αυτές τις ημέρες έντονα καιρικά φαινόμενα ή κάποιο γεγονός που μπορεί να έχει σχέση με ένα εναέριο μέσο , π.χ. βλάβη ενός αεροπλάνου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο σας, εκτός από τα απίστευτα ποσά ενέργειας που σας έχει δώσει, σας ωθεί να λέτε τα πράγματα πιο εύκολα με το όνομα τους και να διεκδικείτε τα θέλω σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα , εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, να έρθετε πιο εύκολα σε ρήξεις με τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και συναισθήματα που για αρκετό καιρό ήταν καταπιεσμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετή κούραση και συσσωρευμένο άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Το αποτέλεσμα θα είναι, ιδιαίτερα τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων  να βγάλετε τον εκνευρισμό σας ή να μείνετε αμετακίνητοι στις απόψεις σας έστω και αν ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο. Ενώ εξαιτίας της βιασύνης ή του εκνευρισμού σας θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα είτε με το μεταφορικό σας μέσο είτε όταν περπατάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά καλέσματα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο στην προσπάθεια σας να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες στο κάτω κάτω όχι μόνο δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά το πιθανότερο είναι να έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα εσείς οι Καρκίνοι, ακόμα και από τις διακοπές σας, να δουλεύετε ασταμάτητα. Φυσικά η καριέρα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η βασική σας προτεραιότητα, ωστόσο, η κούραση και το γεγονός ότι δεν προλαβαίνετε να ξεκουραστείτε μπορεί να σας γεμίζει θυμό. Εάν δεν θέλετε να χαλάσετε την εικόνα σας, προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να εκτονώσετε την ενέργεια σας.

ΛΕΩΝ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Στην προσπάθεια σας να τα οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται, μπορεί είτε να αφήσετε το άγχος σας να σας καταβάλει, είτε να ανακαλύψετε ότι άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να βάλουν εμπόδια στο δρόμο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανό να φορτίσει αρνητικά το κλίμα στις φιλικές σας σχέσεις εξαιτίας του εσωτερικών σας φόβων.

ΖΥΓΟΣ

Απέναντι στα πρέπει και στα θέλω σας θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας αναγκάσει να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας γεγονός που είναι πιθανό να σας φέρει σε σύγκρουση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις στο χώρο της δουλειάς και ο περιορισμός του χρόνου θα είναι οι βασικές αιτίες να ανάψουν πολύ εύκολα τα αίματα αυτές τις ημέρες στο χώρο της δουλειάς σας. Προσπαθήστε όσο γίνεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε πράγματα στους συναδέλφους σας για τα οποία μπορεί μετά να μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε αρκετή ένταση μέσα σας καθώς βλέπετε τα σχέδια σας να μην εξελίσσονται με τους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο καυγάς με το ερωτικό σας ταίρι θα καταλήξει σε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν αρκετά αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους τόσο στις συζητήσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι πάνω στον θυμό σας να μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Από την μια πλευρά το φορτωμένο πρόγραμμα στο χώρο της δουλειάς σας και από την άλλη πλευρά η βιασύνη σας να τα προλάβετε όλα λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε ότι το 24ωρο δεν είναι αρκετό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, είναι  να μην οδηγείτε βιαστικά και θυμωμένα.

ΙΧΘΥΣ

Η επιθυμία σας να προστατεύσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας κεκτημένα θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια το πιο δυναμικό σας προφίλ. Στην προσπάθεια σας όμως αυτή, αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να χάσετε το μέτρο με αποτέλεσμα να εισπράξετε την έντονη δυσαρέσκεια τόσο των συνεργατών σας όσο και του/της ερωτικού/η σας συντρόφου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!