Τετράγωνο Ερμή – Άρη, Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις !!


Η επιθυμία μας να νιώσουμε ότι έχουμε και πάλι τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας και την ελευθερία των κινήσεων μας, έρχεται σε έντονη κόντρα με την κατάσταση που βιώνουμε  και αυτό τις επόμενες μέρες θα βγάλει αρκετή ένταση στη ατμόσφαιρα.

Αφορμή για να ξεσπάσει η ένταση που όλοι έχουμε μέσα μας θα είναι η συνάντηση σε όψη τετραγώνου του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους (11ο 45’). Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα είναι πολύ εύκολο οι προσωπικές και οι επαγγελματικές συζητήσεις να καταλήξουν σε καυγάδες, ο εγωισμός μπορεί να είναι αυτές τις ημέρες ένας κακός σύμβουλος καθώς θα μας ωθήσει να επιμείνουμε στις απόψεις μας έστω και αν κατά βάθος ξέρουμε ότι οι απόψεις του συνομιλητή μας είναι πιο σωστές από τις δικές μας.

Από την άλλη πλευρά, άρνηση μας να προσαρμοστούμε γρήγορα στα νέα δεδομένα θα είναι η αιτία να σπαταλήσουμε άσκοπα το χρόνο και τα ενεργειακά μας αποθέματα, ενώ εξαιτίας του εκνευρισμού και της διάσπασης προσοχής που πιθανό να έχουμε αυτές τις ημέρες, θα είμαστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

Η λύση για να περάσουμε , όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτές τις ημέρες, είναι όταν οσμιζόμαστε ότι μπορεί να βρεθούμε σε δύσκολη θέση είναι είτε να αποφύγουμε τις επικίνδυνες συζητήσεις, είτε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να τις μεταθέσουμε για μερικές ημέρες μετά.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετό άγχος θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα σας ωθήσει να νευρικά ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με φιλικά σας πρόσωπα, και αυτό γιατί ως γνήσια παιδιά του Άρη, δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε το άγχος και την ανυπομονησία σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας καθώς η βιασύνη και ο εκνευρισμός σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πόσο σημαντικά είναι τα όρια θα συνειδητοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες  με τον Άρη από του Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών, καθώς θα νιώσετε ότι κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να εισβάλλουν στην ζωή σας, και να χειραγωγήσουν τις αποφάσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας, καθώς οι υπόλοιποι συνεργάτες σας δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς. Η πρόταση μας είναι, να τους δώσετε λίγο χρόνο και να αποφύγετε τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Το άλμα προς την επιτυχία θα το κάνετε μόνο εάν μάθετε να προσαρμόζεστε γρήγορα στα νέα δεδομένα και σταματήσετε να σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας σε καταστάσεις που δεν προχωράνε. 

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σας φέρει σε ρήξη με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον, όταν συνειδητοποιήσετε ότι είτε είναι δίπλα σας γιατί θέλουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, είτε γιατί θα προσπαθήσουν να ανακατευτούν στις οικονομικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Τα επικριτικά σχόλια και οι εγωιστικές συμπεριφορές μπορεί να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα, οπότε στο χέρι σας είναι να τις αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά τεταμένη θα είναι αυτές τις ημέρες η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να προκαλέσει χάος και αρκετές παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Χρησιμοποιήστε τις διπλωματικές σας ικανότητες και προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στην μελλοντική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη από τους Διδύμους, θα ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι, η στάση του κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τους κρυμμένους σας φόβους και τις ανασφάλειες από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο, η συνεχής ενασχόληση σας με τα θέματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι η αφορμή να ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, καθώς θα νιώσει ότι τον παραμελείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ψυχραιμία σας θα πρέπει να κρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Η εγωιστική σας συμπεριφορά , καθώς και η εμμονή σας να λειτουργείτε με συγκεκριμένο τρόπο και να μην προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες, μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα σας με κάθε τρόπο θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύες με τον  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς και κτητικούς απέναντι στον σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να νιώσουν ότι ασφυκτιούν. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η δράση προκαλεί αντίδραση, γι’ αυτό μην σας φανεί περίεργο, εάν ξαφνικά ανέβουν ανάμεσα σας οι τόνοι.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλανητικά δρώμενα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Άρη από τους Διδύμους, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Αφορμή θα είναι η εγωιστική σας στάση και η επιμονή σας, καθώς κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα παιδιά σας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα επιμείνετε στις απόψεις, έστω και αν ξέρετε ότι κάποιες από αυτές δεν είναι εντελώς σωστές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!