Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Νέες ισορροπίες …


Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, εκτός από το σωστό σχεδιασμό, την αφοσίωση στους στόχους, την σκληρή δουλειά και το ταλέντο, είναι η ικανότητα που έχουμε να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις ξαφνικές αλλαγές και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στο περιβάλλον που ζούμε.

Το ανατρεπτικό σκηνικό των προηγούμενων ημερών κορυφώνεται στις 26/01 καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, το μόνο δεδομένο στην ζωή μας θα είναι οι ανατροπές, αυτό για άλλους μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρξουν ξαφνικές ανατροπές στο πρόγραμμα του ή εξελίξεις που μπορεί να τους ωθήσουν να πάρουν μια άλλη απόφαση, να μάθουν πληροφορίες που θα τους εκπλήξουν άλλους ευχάριστα και άλλους όχι, παράλληλα όμως μπορεί να προχωρήσουμε και σε κινήσεις αιφνιδιασμού εκμεταλλευόμενοι με αυτό τον τρόπο τις αδυναμίες των άλλων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουμε άλλη διαδρομή από την πεπατημένη. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η στασιμότητα είναι κάτι που δεν σας ταιριάζει, γι’ αυτό πάντα αναζητάτε τρόπους για να ανανεωθείτε. Αυτή τη χρονική περίοδο η ανανέωση στην ζωή σας θα έρθει μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας, και ποιοι όχι. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα νιώθετε πως τα πράγματα στην ζωή σας δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχατε σχεδιάσει. Η δεξιότητα που θα απαιτηθεί αυτές τις ημέρες να χρησιμοποιήσετε, είναι η προσαρμοστικότητα σας, καθώς, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο σας, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας πλάνα ξαφνικά, και να προσαρμοστείτε άμεσα σε νέα δεδομένα. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς και την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να φύγετε από την πεπατημένη και να προωθήσετε μια τολμηρή ιδέα σας, η οποία όταν υλοποιηθεί, θα αλλάξει τα δεδομένα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Άλλωστε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις οικονομικές σας συνεργασίες θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές σε μια φιλική σας σχέση, εξαιτίας μιας οικονομικής συνεργασίας η οποία δεν έχει τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αποκαλύψεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν.

ΛΕΩΝ

Το μόνο δεδομένο στην ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η αλλαγή. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς θα δείτε την καριέρα σας να παίρνει μια άλλη πορεία, ενώ για άλλους η απόφαση σας να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην προσωπική σας ζωή, θα βοηθήσει ώστε να αλλάξουν οι άλλοι την γνώμη που έχουν για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα αλλάξει ξαφνικά τα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας, φέρνοντας σας αρχικά, νέες ευθύνες οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό όμως δεν σας τρομάζει, καθώς, θα βοηθήσει την μελλοντική σας εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς εσείς οι Ζυγοί. Η χαρά σας αυτές τις ημέρες θα είναι μεγάλη, καθώς, θα δείτε την ζωή σας να ακολουθεί μια άλλη διαδρομή. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να προωθήσετε ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο πολύ σύντομα θα αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ για άλλους, ένας νέος έρωτας θα έρθει και θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βασική σας επιθυμία είναι να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζείτε. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στις φιλικές και στις οικογενειακές σας σχέσεις, τα δεδομένα και τις ισορροπίες που υπήρχαν σε αυτές. Για άλλους αυτό μπορεί να είναι ο ερχομός ενός νέου μέλους ή μια μετακόμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα σας αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας αναγκάσει να μάθετε την λέξη ευελιξία, καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές ή ανατροπές στα ραντεβού και στο σχεδιασμό της δουλειάς σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να προσπαθήστε να προσαρμοστείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα στα νέα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να βάλετε την ζωή σας σε νέες βάσεις είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων φαίνεται ιδιαίτερα τολμηρή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ρισκάροντας να πληγώσετε τον εγωισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε νέα πορεία ζωής θα μπείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες θα σας ωθήσουν να πάρετε αποστάσεις από τα συγγενικά σας πρόσωπα. Για άλλους αυτό μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση τους να αλλάξουν τόπο κατοικίας εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης, ενώ για άλλους μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που αφορούν τα συγγενικά τους πρόσωπα τα οποία θα τους αιφνιδιάσουν.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετό άγχος για το επαγγελματικό σας μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει σε ξαφνικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας και κυκλοθυμικά ξεσπάσματα, εξαιτίας του άγχους που έχετε για το αύριο. Προσπαθήστε να πάρετε αποστάσεις από τα πράγματα, και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!