Τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, Τίποτα δεν είναι δεδομένο !!!


Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε όλους μας να προγραμματίζουμε πράγματα ή να είμαστε σίγουροι για την έκβαση μιας κατάστασης και αυτή ξαφνικά να ανατρέπεται, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαία η έκφραση που λέει πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Όλα αυτά τα ξαφνικά γεγονότα και οι ανατροπές είναι παιχνίδια του κυβερνήτη του Υδροχόου του Ουρανού.

Γι’ αυτό ας προετοιμαστούμε  αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (2ο 43’), για το αναπάντεχο, δηλαδή αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι να υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια μας, να αλλάξουν τα δεδομένα καθώς έρχονται νέες πληροφορίες στην επιφάνεια, ενώ οι κινήσεις ή οι αποφάσεις μας είναι πιθανό να αιφνιδιάσουν τους φίλους και τους συνεργάτες μας.

Δεν πρέπει να μας τρομάζει όμως, καθώς σε αυτό κρύβεται και η μαγεία της ζωής, αφού αν ήταν όλα να κυλούσαν ήρεμα και βάση σχεδίου θα χάναμε το ενδιαφέρον μας μιας και θα ήταν όλα μονότονα.

Οι αιφνίδιες αλλαγές θα επηρεάσουν κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή  προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις και στην κοινωνική σας ζωή θα έχετε εσείς οι Κριοί. Αυτό σημαίνει ότι άνθρωποι που θεωρούσατε δεδομένους στη ζωή σας μπορεί να φύγουν και νέα πρόσωπα να εισβάλουν ξαφνικά και να σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που πρέπει να μάθετε εσείς οι Ταύροι είναι να γίνετε δεκτικοί στις αλλαγές. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια ή την δημόσια εικόνα σας ένα είναι σίγουρο, ετοιμάστε ένα δεύτερο σχέδιο γιατί το αρχικό θα αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες και αντισυμβατικές ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Γι’ αυτό τολμήστε να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή και μην ανησυχείτε για το αύριο, μιας και ένα είναι σίγουρο, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές να σας λένε είναι ότι πρέπει να αποφεύγετε να κάνετε δουλειές με φίλους. Όσοι από εσάς έχετε ξεκινήσει οικονομικές συνεργασίες με φίλους σας καλό είναι να προσέχετε τι λέτε αυτές τις μέρες, αν δεν θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Μια στιγμή μπορεί να είναι αρκετή για να ανατραπούν πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα στη ζωή σας, όπως μια προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αντί να μένετε κολλημένοι σε περίεργες καταστάσεις κοιτάξτε μπροστά γιατί όταν κάτι τελειώνει δίνει στη θέση του κάτι καινούργιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η ρουτίνα της καθημερινότητας σας αρέσει, μιας και για να λειτουργήσετε θέλετε να έχετε τα πάντα στη ζωή σας τακτοποιημένα σε κουτάκια. Γι’ αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία μιας και θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στη δουλειά σας οι οποίες θα αλλάξουν σημαντικά την καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Και εκεί που η ζωή κυλάει ήρεμα, ένα ξαφνικός έρωτας χτυπάει την πόρτα και αλλάζει όλα τα δεδομένα της ζωής σας. Μην σας ακούγεται παράξενο γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού ένα νέο άτομο θα εισβάλλει στη ζωή σας και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι ιδιαίτερα ελκυστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο και αν προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην οικογένεια σας, υπάρχουν στιγμές που κάτι δεν πάει βάση προγράμματος. Προσπαθήστε λοιπόν να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν στην οικογένεια σας είτε εξαιτίας κάποιον νέων ανθρώπων που θα μπουν σε αυτή, είτε εξαιτίας των αποφάσεων που θα πάρουν ορισμένα μέλη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Τοξότες. Γι’ αυτό και οποιαδήποτε ανατροπή ή αιφνίδια αλλαγή στο πρόγραμμα σας κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα είναι για εσάς. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τη φύση σας είστε ιδιαίτερα σοβαροί και μετρημένοι. Υπάρχουν όμως και στιγμές που αφήνετε τον εαυτό σας να τολμήσει να κυνηγήσει τα δημιουργικά του σχέδια όσο τολμηρά και αν είναι ή να ρισκάρει για χάρη ενός έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μότο σας είναι η λέξη ανατροπή, για τους άλλους. Αυτή τη φορά όμως η λέξη ανατροπή θα αγγίξει και εσάς, αφού η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει αρκετά από τα σχέδια που είχατε για το σπίτι και την οικογένεια σας και θα σας αναγκάσει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά αγχωμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες, και όσο και να προσπαθείτε να το κρύψετε αυτό φαίνεται τόσο στον τρόπο που επικοινωνείτε όσο και στον τρόπο που οδηγείτε. Μια λύση για να το αποβάλετε και να το διοχετεύσετε δημιουργικά είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας γεμίζουν χαρά.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έλεγχος πάει μαζί με την αγάπη και τον έρωτα, και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από α ...

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πετύχετε τους στόχους σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια από τις βασικές συνθήκες επιτυχίας, όταν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι, είναι η επιλ ...

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, Ανέλαβε δράση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μέσα στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή όπου όλα φαίνονται να κολλάνε και μην προχωρά ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, Αποφάσεις με βάση την διαίσθησή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε με μια φράση αυτή την χρονική περίοδο, θα λέγαμ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, Υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Χαρούμενη και με μικρή δόση υπερβολής είναι η διάθεση μας αυτές τις ημέρες, και σε ...

Νέα σελήνη στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πολύ ιδιαίτερο είναι το νέο φεγγάρι του Φεβρουαρίου, και αυτό γιατί εκτός από τα νέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u