Τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, Κλείνουμε τους κύκλους !!


Η πιο ισχυρή δύναμη, αυτή που μας κρατάει πολλές φορές πίσω και δεν μπορούμε να δώσουμε το οριστικό τέλος σε μια κατάσταση, είναι η δύναμη της συνήθειας.

Την στιγμή ακριβώς που νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα τέλμα έρχεται η ώρα της αναγέννησης, άλλες φορές με πιο εύκολο και άλλες με ποιο δύσκολο τρόπο.

Στις 15/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 31’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα ανακαλύψουμε πράγματα και καταστάσεις που γινόταν πίσω από την πλάτη μας, θα πάρουμε την απόφαση να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες είναι τοξικές και κρατάμε μόνο από συνήθεια, θα καταφέρουμε να διερευνήσουμε τις υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν σε βάθος, θα πάρουμε την απόφαση να κλείσουμε την πόρτα στο παρελθόν και να ξεκινήσουμε από την αρχή, ενώ δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε εκδικητικές πράξεις απέναντι σε όσους μας έχουν φερθεί άσχημα ή μας έχουν πληγώσει.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+, αν και επειδή είναι μια από τις πιο σημαντικές όψεις που γίνονται πριν από την Νέα Σελήνη είναι πιθανό να μας βγάλει γεγονότα μέχρι και την Πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ

Την πρωτοβουλία να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους θα πάρετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και των συνεργασιών σας στα χέρια σας και να τις βάλετε σε νέες βάσεις, ενώ όσες από αυτές έχουν φτάσει σε ένα τέλμα ήρθε η ώρα να κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα σας, σας έχει κουράσει. Γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε ουσιαστικά τα πράγματα που σας κουράζουν, ενώ αρκετοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι για να εξελιχθείτε θα πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την ικανότητα να αναγεννηθείτε μέσα από τις στάχτες σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει στην ζωή σας ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας βοηθήσει να  αναγεννηθείτε και να αγαπήσετε και πάλι με πάθος τον εαυτό σας και την ζωή χωρίς να φοβάστε το αύριο ή την απόρριψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την δύναμη να σπάσετε τους δεσμούς σας με ότι σας κρατάει πίσω πρέπει να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να βγάλετε από τη ζωή σας πεποιθήσεις που κουβαλούσατε από την οικογένεια σας και φρέναραν την εξέλιξη σας και να ξαναχτίσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις . Η αλλαγή αυτή μπορεί να μην γίνει πολύ εύκολα θα είναι όμως λυτρωτική.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα συγκεντρωτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα νιώσετε πολύ έντονα την ανάγκη να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας και να ελέγχετε την δουλειά τους, έστω και με πλάγιο τρόπο. Θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι γιατί η δράση φέρνει αντίδραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την πιο κτητική σας πλευρά θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα γίνετε ιδιαίτερα καταπιεστικοί απέναντι στους αγαπημένους σας με αποτέλεσμα να εισπράξετε την δυσαρέσκεια τους. Επίσης, είναι πιθανό να γίνετε και επιθετικοί απέναντι σε όποιο προσπαθήσει να πειράξει ότι και όποιον θεωρείται δικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη, είναι όμως πολύ σημαντική για την μελλοντική σας εξέλιξη. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα αναγκαστείτε να βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας πεποιθήσεις και συμπεριφορές που μέχρι τώρα δεν σας είχαν ωφελήσει και να μεταμορφωθείτε. Στο τέλος της διαδικασίας όχι μόνον εσείς αλλά όλοι θα αγαπήσουν τον καινούργιο σας εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις κατασκοπευτικές σας ικανότητες θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία αφού κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα αντιληφθείτε τι γίνεται πίσω από την πλάτη σας, ώστε να αλλάξετε στάση και να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι νέες γνωριμίες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα, εσείς απλά θα κληθείτε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, να αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε να κρατάτε δεσμούς με φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν ή θα τα βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποιος είναι το αφεντικό θα μπείτε στον πειρασμό να δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας θα σας βάλει στον πειρασμό να πάρετε ενεργό μέρος σε παιχνίδια εξουσίας όχι μόνο με τους συναδέλφους σας αλλά και με το περιβάλλον σας στην προσπάθεια σας να προβάλλετε την νέα σας εικόνα. Όσο για τους άλλους καλό θα ήταν να  μην μπλεχτούνε στο παιχνίδι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικές διαδρομές θα ακολουθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συμφωνίες στην  προσπάθεια σας να υλοποιήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά μελλοντικά σας πλάνα. Φυσικά, όποιος προσπαθήσει να σας βάλει εμπόδια θα αντιμετωπίσει τις ανάλογες συνέπειες.

ΙΧΘΥΣ

Στα μονοπάτια της αυτογνωσίας θα περπατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε κατάματα τους προσωπικούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας και να τους ξεπεράσετε. Κίνητρο σας θα αποτελέσει ο νέος φιλικός σας κύκλος που απαιτεί από εσάς να είστε πιο δυνατοί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!