Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Κρόνου, Θετικές εξελίξεις για τις σχέσεις μας


Οι σχέσεις των ανθρώπων, εξαιτίας των περίεργων συνθηκών που βιώνουμε το τελευταίο χρόνο, έχουν βρεθεί αρκετές φορές στην κόψη του ξυραφιού, και μόνο λίγες έχουν καταφέρει να βγουν αλώβητες.

Αυτές τις ημέρες όμως, τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να αλλάζουν, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το  ζώδιο του Υδροχόου ( 8ο 40’), μας υπόσχεται σταθεροποίηση .

Κάτω από την επιρροής της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, θα εστιάσουμε την  προσοχή μας στις πράξεις και όχι στα λόγια των φίλων και των συνεργατών μας, οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν σταθερές βάσεις και με διάρκεια στο χρόνο, ενώ είναι πιθανό αυτό το διάστημα να δούμε στο περιβάλλον μας  να προκύπτουν σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Επίσης, η Αφροδίτη ως οικονομικός δείκτης, μας υπόσχεται ότι οι οικονομικές συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν σταθερότητα, ενώ σε ότι αφορά την υγεία και την εξωτερική μας εμφάνιση, αυτή η όψη είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε  ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή να κάνουμε μια αισθητική παρέμβαση  η οποία θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και με διάρκεια.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου σας υπόσχεται ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα αρκετά μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σας θα έχετε αυτές ημέρες εσείς οι Ταύροι. η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εύνοια των συναδέλφων και των προϊσταμένων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα αλλάξει την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ερωτικές σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν γερές βάσεις και θα αντέξουν στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις για την οικογένεια σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συζητήσεις θα έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας τα συναισθήματα σας με πράξεις και όχι με λόγια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτές τις  ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην άμεση υλοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο το οποίο θα σας δίνει σιγουριά και ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την προσωπική σας ζωή και την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ρόλο του συμβούλου θα παίξετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε πολύ καλές συμβουλές στους φίλους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βάλετε την καριέρα σας σε τροχιά σταθεροποίησης. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε σε μια δουλειά όπου θα μείνετε χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μέλλον σας χτίζετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, και να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης, γεγονός που θα γεμίσει με χαρά το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολύ άγχος έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στην δουλειά σας και να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις παρά τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση και θα ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, στο οποίο θα είστε συνεπείς.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!