Τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, Νέοι έρωτες και τυχερές γνωριμίες ..


Αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι από εμάς θα έχουν πολύ έντονη την  επιθυμία να περάσουν όμορφα με το ερωτικό τους ταίρι και οι αδέσμευτοι να ζήσουν έναν έρωτα γεμάτο συγκινήσεις.

Σε αυτό θα βάλει το λιθαράκι της η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς (1ο 45’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία η επιθυμία μας να ερωτευτούμε και να ζήσουμε μια ρομαντική ιστορία θα είναι πολύ έντονη, έτσι αυτές τις ημέρες η τύχη θα είναι με το μέρος μας καθώς θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε σημαντικές και ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες, θα εκφράσουμε με ευκολία τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας με τους οποίους θα ζήσουμε πολύ όμορφες στιγμές, θα προωθήσουμε τα σχέδια μας με ευκολία, η επικοινωνία αλλά και η ερωτική μας ζωή με τον σύντροφο μας θα βελτιωθεί, θα κάνουμε όμορφα δώρα στους αγαπημένους μας, ενώ αρκετοί από εμάς θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει  θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,  Σκορπιούς, Ιχθύς) των δύο πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όμορφες στιγμές με την οικογένεια σας θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένεια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα ξαναβρείτε και πάλι την ισορροπία στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ τυχεροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Ιχθύς  θα σας φέρει μια τυχερή γνωριμία μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, η οποία θα αλλάξει κυριολεκτικά την ζωή σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, πιο εύκολα από ότι περιμένατε, και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας. Επίσης, είναι πιθανό να προκύψει και ένας νέος έρωτας μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα φιλόδοξα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα είτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Δία από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία μέχρι να υλοποιηθεί θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο και να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα ρομαντικό έρωτα με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικά βήματα στην δουλειά σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας και να κάνετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας, βελτιώνοντας παράλληλα και την εικόνα σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε συνάδελφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες στην ζωή σας τον έχει ο έρωτας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα δημιουργικά σας σχέδια, ξεπερνώντας τα εμπόδια που μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχουν στον δρόμο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας από κάθε άλλη φορά είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς,  θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά για τα συναισθήματα σας και δεν θα διστάσετε να τα εκφράσετε στους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τυχερές γνωριμίες θα κάνετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας φέρει μια τυχερή γνωριμία η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Ενώ για αρκετούς από εσάς, οι συνεργασίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πολύ τυχερές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα σας στην δουλειά σας θα καταφέρετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία από τους Ιχθύς,  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειάς σας, και να εδραιώσετε ακόμα περισσότερο την παρουσία σας στον εργασιακό σας στίβο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ρομαντική και έντονα συναισθηματική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τη δουλειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Το άγγιγμα του Μίδα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  Δία από το ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι όλες οι επιθυμίες σας αυτές τις ημέρες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας παρουσιασθούν σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, και να ξεχωρίσετε πολύ σύντομα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα επαναφέρει το χαμόγελο στην ζωή σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!