Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Ακούστε την διαίσθηση σας !


Οι περισσότεροι άνθρωποι, εξαιτίας του έντονου ρυθμού της ζωής τους, έχουν μάθει να λειτουργούν με πρόγραμμα και να παίρνουν αποφάσεις με την λογική, αγνοώντας την φωνή της διαίσθησης τους.

Αυτές τις ημέρες όμως , και συγκεκριμένα στις  26/08, θα ήταν ωφέλιμο, εξαιτίας της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει  ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 42’), να αφήσουμε την διαίσθηση να μας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα έρθουν στα χέρια μας  σημαντικές πληροφορίες τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσουμε προς όφελος μας, θα μάθουμε τι λέγεται για εμάς πίσω από την πλάτη μας , θα έχουμε την ευκαιρία  να προωθήσουμε τα σχέδια μας χωρίς να διστάσουμε εάν χρειαστεί να κινηθούμε πλάγια.

Επίσης, θα έχουμε την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το φιλικό μας περιβάλλον, η παρατηρητικότητα μας θα είναι οξυμένη και θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε ασήμαντες φαινομενικά λεπτομέρειες.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα  βαθιά μας συναισθήματα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα τους πείσουμε για την αλήθεια των λόγων μας.

Από την άλλη πλευρά  οι αποφάσεις που θα πάρουμε για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά για εμάς, ενώ θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με χιούμορ το οποίο κάποιες στιγμές μπορεί να χαρακτηριστεί καυστικό.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια  επαγγελματική  συμφωνία η οποία θα σας φέρει την πολυπόθητη επιβράβευση τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους προϊσταμένους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πείσετε ένα πρόσωπο, από το χώρο της εργασίας σας που σας ενδιαφέρει, για τις προθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το χαμόγελο στα χείλη είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον μαζί με τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε τους λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας και  να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία).  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε θα εκμυστηρευτείτε στους δικούς σας ανθρώπους τα πιο βαθιά σας συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ τρέξιμο έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προβάλλετε  με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σας και τις ικανότητες σας.  Επίσης, οι νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκπλήξετε ευχάριστα με την εξομολογητική σας διάθεση το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με ότι και αν ασχοληθείτε θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η βασική σας επιδίωξη είναι να δείτε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε σημαντικές επιτυχίες θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι .  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με επιτυχία στην υλοποίηση των νέων φιλόδοξων σχεδίων σας, ο οποίος θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία. Το δυνατό σας όπλο αυτές τις ημέρες είναι ο πειστικός σας λόγος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να κατακτήσετε με το έξυπνο χιούμορ σας το αντικείμενο του πόθου σας.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικές συζητήσεις  θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει, να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις στην προσπάθεια σας να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι σας. Ενώ, ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε και το παρασκήνιο που υπάρχει στην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας ο οποίος θα πρέπει να μείνει μυστικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με φίλους θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα  σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο  ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού σας κύκλου όχι μόνο με την γοητεία, αλλά κυρίως με τις απόψεις σας, καθώς θα δώσετε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους φίλους σας, κάνοντας στοχευμένες επισημάνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι θα καταφέρετε να πετύχετε με ιδιαίτερη ευκολία τους νέους   επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο που θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η αφορμή για να αλλάξετε την Κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική ιστορία θα σας ανανεώσει.

ΙΧΘΥΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά αυτές τις ημέρες θα βρεθούν οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε σημαντική βοήθεια  μέσα από το φιλικό σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!