Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης !!


Αχτίδες, έμπνευσης, αισιοδοξίας και χαράς ψάχνουμε αυτές τις ημέρες όλοι μας.Η ενασχόληση με την Τέχνη αλλά και με άλλες δραστηριότητες, που μας βοηθάνε να ξεφύγουμε και να ταξιδέψουμε νοητικά, μπορούν να λειτουργήσουν θεραπευτικά σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτό είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (18ο 10’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, η διαίσθηση μας θα μας βοηθήσει να βρούμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουμε, μιας και θα ενισχύσει την ικανότητα μας να βλέπουμε τι υπάρχει πίσω από τα χαμόγελα ή τις σιωπές, θα έχουμε ωραίες ιδέες τις οποίες θα τις εκφράσουμε με δημιουργικό τρόπο, είναι πιθανό να γίνουμε πιο ρομαντικοί, θα καταφέρουμε να κρύψουμε τα ελαττώματα μας, προβάλλοντας παράλληλα τις ικανότητες μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε και τις φαντασιώσεις μας.

Η όψη τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουροι και αποφασισμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σας ακολουθώντας την φωνή της διαίσθηση σας..

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας. Ενώ μια ιδέα σας, θα βρει θετική ανταπόκριση από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι υποχρεώσεις στην δουλειά σας συνεχώς και αυξάνονται. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του  Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να δείξετε τις δυνατότητες σας στην δουλειά σας, κρύβοντας παράλληλα τα τρωτά σας σημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες πάνω στις οποίες θα σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας πλάνα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς αυτό που πραγματικά θέλετε είναι κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δώσετε έξυπνες λύσεις σε μια οικογενειακή σας υπόθεση. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα αρχίσετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο  του  Σκορπιού με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων, σε προσωπικό επίπεδο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα βαθύτερα σας συναισθήματα στους αγαπημένους σας. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, θα καταφέρετε να μαγέψετε τους συνομιλητές σας.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές επιτυχίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα βάλει τα θεμέλια για τις μελλοντικές σας επιτυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξει ένα φλερτ με ένα συνάδελφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μότο των ημερών για εσάς τους Σκορπιούς είναι , έμπνευση και δημιουργία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει άλλους από εσάς να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να εκφράσετε τα σχέδια σας, ενώ άλλους, να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι την πιο ρομαντική σας πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυφές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων, ευνοεί τις παρασκηνιακές επαφές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικούς συμμάχους μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα βρείτε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, συμμάχους οι οποίοι θα υποστηρίξουν τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στον τρόπο που θα τα παρουσιάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας, έχετε ρίξει όλο σας το βάρος, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύες,  θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αυτές τις ημέρες στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να φτιάξετε την εικόνα σας.

ΙΧΘΥΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον θα μοιραστείτε με δικούς σας ανθρώπους αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, με οδηγό το ένστικτο σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, ξέρετε ότι το μέλλον σας χαμογελά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!