Αφροδίτη στο Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Μετά από ένα διάστημα συναισθηματικής ψυχρότητας, θα αρχίσουμε να μπαίνουμε ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα των απολαύσεων και του ελέγχου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Αφροδίτη, η οποία θα δώσει τέλος σε μια περίοδο συναισθηματικής ανασφάλειας που όλοι βιώσαμε στις ερωτικές μας σχέσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 στις 15:22μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 15/12 στις 18:22 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η αλλαγή στις σχέσεις μας και στην ερωτική μας ζωή θα είναι πολύ έντονη, αφού θα προσπαθήσουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ερωτικό μας ταίρι, να το γοητεύσουμε, να το σαγηνεύσουμε και φυσικά να πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο της σχέσης στα χέρια μας.

Η αίσθηση μυστηρίου που θα υπάρχει διάχυτη στην ατμόσφαιρα, θα βοηθήσει αρκετές από τις υπάρχουσες σχέσεις να ανανεωθούν, ενώ σε άλλες είναι πιθανό να κυριαρχήσει η ζήλεια και η καχυποψία.

Άλλωστε, στον πόλεμο  και στην αγάπη όλα επιτρέπονται, γι’ αυτό το λόγο, κάτω από την επιρροή αυτής της Αφροδίτης, δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε, είναι να μην πέσουμε στην παγίδα του, όλα ή τίποτα, καθώς θα είναι πολύ έντονη η επιθυμία μας να φτάσουμε την κατάσταση στα άκρα.

Επίσης, ως οικονομικός δείκτης, κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού, θα έχουμε την δυνατότητα να βρούμε λύσεις ή να ρυθμίσουμε αρκετές από τις οικονομικές μας υποθέσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές οικονομικές συνεργασίες.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα δουν στην ερωτική τους ζωή να πνέει αέρας ανανέωσης, έστω και μέσο καραντίνας, όπως επίσης θετικά θα είναι τα νέα και για τα οικονομικά τους.

Ενώ, πολλά θα είναι τα ερωτικά μπερδέματα και οι εντάσεις στην ερωτική ζωή, των υπόλοιπων ζωδίων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Σκορπιό θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις

  • Στις 27/11 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (7ο38’), μια όψη η οποία θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές στην ερωτική ζωή των εκπροσώπων  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 6/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 12’), θα δώσει έμπνευση και θα παρασύρει σε ερωτικές φαντασιώσεις  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (23ο 32’) θα βοηθήσει να βρούνε λύσεις τόσο στις οικονομικές τους υποθέσεις όσο και στις ερωτικές τους σχέσεις όχι μόνο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί αλλά και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 14/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (28ο 59’), υπόσχεται ότι θα φέρει τυχερές γνωριμίες αλλά και ευκαιρίες στον έρωτα για τόσο για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς όσο και για τους Καρκίνους και τους  Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 15/12 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (29ο 49’) , θα βοηθήσει στην τακτοποίηση τόσο των οικονομικών υποθέσεων όσο και στην σταθεροποίηση της ερωτικής ζωής, τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο θετική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), να συζητήσετε για μελλοντικές οικονομικές συνεργασίες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, και να ανανεώσετε την σεξουαλική  σας ζωή.

 ΤΑΥΡΟΣ

Τις προσωπικές σας σχέσεις θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.  Η είσοδος της κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωή σας. Ενώ  σε επαγγελματικό, θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα καθημερινότητα ζείτε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας με την αποτελεσματικότητα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βάλετε στόχο να βελτιώσετε την εμφάνιση σας,  είτε αλλάζοντας την διατροφή σας είτε προχωρώντας σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά  για εσάς τους Καρκίνους.
Η είσοδος  της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας πλάνα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε στιγμές ερωτικής έξαψης και πάθους μαζί με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινά για την οικογενειακή σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σας, δουλεύοντας παράλληλα μέσα σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την δύναμη του λόγου σας θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η  είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα χωρίς ενοχές, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των φίλων ή των συνεργατών σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετές γνωριμίες μέσα από το κοινωνικά δίκτυα.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος  της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της εργασίας σας, μετά από μια σημαντική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κατακτήσετε και πάλι τους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το παιχνίδι του έρωτα και της σαγήνης είναι δικό σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει το μυστήριο και την γοητεία που εκπέμπετε. Ο έρωτας θα παίξει βασικό ρόλο στην ζωή σας, οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά με τον σύντροφο τους, ενώ, είναι πιθανό να υπάρξουν και νέα πρόσωπα στην ζωή σας, τα οποία θα σας ανανεώσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυφούς έρωτες θα ζήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο εγκαινιάζει μια περίοδο προετοιμασίας για εσάς τους Τοξότες, σε επαγγελματικό επίπεδο, ευνοεί τις μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές συζητήσεις με φίλους έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο  Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε συμμάχους για τα μελλοντικά σας σχέδια, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος  της Αφροδίτης στον ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία αρκετούς από τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς. Ενώ, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΙΧΘΥΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!