Ερμής στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Ολοκληρώνοντας την ολιγοήμερη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, μια επιστροφή που συνδυάστηκε με αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία αλλά και στη συνθήκη  αναγκαστικού περιορισμού που όλοι ζούμε, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε τόσο στο φιλικό όσο και στο κοινωνικό μας περιβάλλον αλλά και να μας βοηθήσει να αντιλαμβανόμαστε και να φιλτράρουμε με διαφορετικό τρόπο τα μηνύματα που παίρνουμε από το περιβάλλον μας.

Ο Ερμής θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 όπου θα παραμείνει μέχρι την 01/12 στις 21:50 μ.μ. και στη συνέχεια θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα μας βοηθήσει  να γίνουμε  επιφυλακτικοί όχι μόνο στις  προσωπικές αλλά και στις φιλικές  και επαγγελματικές μας σχέσεις όπου θα κρατήσουμε καλά κρυμμένα τα  μυστικά μας , επίσης, ενώ θα μάθουμε να παρατηρούμε τα σημάδια και τις αντιδράσεις στο βλέμμα και στην χροιά της φωνής των συνομιλητών μας, η ικανότητα μας να παρατηρούμε λεπτομέρειες στις οποίες μπορεί να μην δίναμε πριν σημασία, ενώ θα αφήνουμε γύρω μας να υπάρχει έντονο μυστήριο.

Τα σημεία που θα χρειαστεί να δουλέψουμε περισσότερο αυτό το χρονικό διάστημα είναι ότι θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να γίνουμε πιο ευέλικτοι, θα κρύψουμε τις συναισθηματικές μας αδυναμίες, είναι πιθανό στο μυαλό μας να κυριαρχήσουν οι έμμονες σκέψεις, ενώ δεν θα διστάσουμε να συμπεριφερθούμε με σκληρότητα και να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα όσους ανθρώπους μας έχουν φερθεί άσχημα ή μας έχουν ηθελημένα στεναχωρήσει.

Ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή από το  ζώδιο του Σκορπιού θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν λίγο καιρό και αφορούν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ για άλλη μια φορά θα είναι οι νικητές στο ερωτικό παιχνίδι, έστω και εν μέσω καραντίνας.

Ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους) για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να αλλάξουν αρκετά από τα σχέδια τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Σκορπιού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 17/11 ο Ερμής θα σχηματίσει για 3η φορά όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ουρανό (8ο 01’), η οποία θα αλλάξει για άλλη μια φορά  τα σχέδια  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 24/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (18ο 10’), θα βοηθήσει με οδηγό την διαίσθηση τους τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.
  • Στις 27/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (23ο 11’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις.
  • Στις 28/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (25ο 47’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, θα έχουν την εύνοια της τύχης.
  • Στις 30/11 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (28ο 23’), θα βοηθήσει τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Σκορπιού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε οικονομικές υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) που σας ταλαιπωρούν καιρό. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν  με το  μαγνητισμό και το μυστήριο που εκπέμπετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγές στις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα έχετε για άλλη μια φορά εσείς οι Ταύροι. Η επιστροφή  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις , ενώ είναι πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αρκετοί από εσάς , έστω και αν διανύουμε περίοδο καραντίνας, να ξεκινήσετε νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις στις καθημερινές σας υποθέσεις θα χρειαστεί να δώσετε άμεσα εσείς οι Δίδυμοι. Η επιστροφή  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές  λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με ορισμένα άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, οι οποίες είχαν διαταραχθεί. Το μόνο που πρέπει να μάθετε είναι να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να  προωθήσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την ερωτικό/η  σας σύντροφο με τον/την οποία μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Λέοντες. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να δώσετε άμεσα λύσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία και θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα και να αφήσετε πίσω σας τις διαφορές που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Παρθένους. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα θα βρείτε και νέους τρόπους για να προωθήσετε την δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω του διαδικτύου.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ζυγοί.
Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία της συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική οικονομική συνεργασία, η οποία θα σας βοηθήσει να παγιώσετε και την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο /η σύντροφος σας να νιώσει ότι ασφυκτιά από την αγάπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας θα βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε  το επικοινωνιακό σας προφίλ και να δρομολογήσετε σε νέες βάσεις τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα. Η ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο των συνομιλητών σας αλλά και το μυστήριο που εκπέμπετε δεν θα αφήσουν κανένα ανεπηρέαστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονο παρασκήνιο θα υπάρχει το επόμενο χρονικό διάστημα γύρω από εσάς τους  Τοξότες. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε πολλές συζητήσεις και συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες τις οποίες είναι αναγκαίο να κρατήσετε κρυφές ακόμα και από πολύ δικά σας πρόσωπα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να υπάρξουν και επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που διανύουμε μια αρκετά περιοριστική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι δεν πτοείστε. Η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με σημαντικά πρόσωπα από το  φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον , ενώ η ικανότητα σας να λέτε τα πράγματα που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο για την καριέρα σας ξεκινά για εσάς τους  Υδροχόους. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από αρκετό καιρό, οι οποίες θα απογειώσουν την καριέρα σας. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, συνεχίστε να στέλνετε το βιογραφικό σας.

ΙΧΘΥΣ

Έμφαση στα μελλοντικά σας σχέδια θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ιχθύες. Η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια Νομική ή γραφειοκρατική  υπόθεση που σας ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με φίλους τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα νέο κύκλο Σπουδών.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!