Υδροχόος με Τοξότη


Αυτή είναι μία ζουμερή, γλυκιά σχέση που θα γίνεται όλο και καλύτερη με τη πάροδο του χρόνου.

Και οι δύο μοιράζεστε μία φωτεινή, ιδεαλιστική άποψη για τον κόσμο στον οποίο όλα είναι πιθανά.

Σας απασχολούν τα κοινωνικά θέματα, η τεχνολογία και το μέλλον και ο σύντροφός σας αγαπά να μαθαίνει κάθε μέρα κάτι καινούριο.Ο ρόλος του Τοξότη είναι να παίρνει τη γνώση της ανθρωπότητας και να βγάζει νόημα από αυτή.

Είναι σίγουρο πως θα έχετε αρκετές συζητήσεις με έναν Τοξότη!

Όταν διαφωνείτε, κανείς από τους δύο δεν θα αναστατώνεται. Γενικά είστε σταθεροί στους τρόπους σας, ενώ ο Τοξότης είναι περισσότερο ευέλικτος.

Ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια και εσείς χρειάζεστε που και που χρόνο μόνοι σας, για αυτό ίσως συμφωνήσετε να περνάτε ξεχωριστές διακοπές. Προσοχή, αν δεν βλέπεστε δεν θα σκέπτεστε ο ένας τον άλλον.

Κανείς από τους δύο δεν θέλει ιδιαίτερα τη δέσμευση για αυτό το πιθανότερο είναι να βγείτε πολλά ραντεβού πριν αποφασίσετε να μείνετε μαζί. Και οι δύο χρειάζεστε επιβεβαίωση πως δεν θα θυσιάσετε την ανεξαρτησία σας.

Σεξουαλικά, είστε σχεδόν τέλειος συνδυασμός.

Ας ελπίσουμε πως ο Τοξότης δεν θα είναι τόσο ειλικρινής για τις κακές στιγμές στο κρεβάτι όπως για τις καλές. Ο σύντροφός σας είναι ζώδιο της Φωτιάς και εσείς του Αέρα, έτσι η συμβατότητά σας είναι αρκετά ισχυρή, όμως η ευθύτητα του Τοξότη είναι δύσκολο για όλα τα ζώδια.

Ο Τοξότης θα ανταποκριθεί σε αυτά που θέλετε να μάθετε, και θα σας πει ακριβώς τι νιώθει για εσάς. Η ειλικρίνεια του Τοξότη χρειάζεται χρόνο για να συνηθιστεί.

Όμως, εσείς και ο σύντροφός σας δεν είστε από τους τύπους που αφήνουν τα συναισθήματά σας να καταστρέψουν τα πράγματα, και για αυτό θα βρείτε τον τρόπο να το ξεπεράσετε.

Τα ζώδια που απέχουν κατά δύο στον ζωδιακό κύκλο σχηματίζουν εξάγωνο.

Πράγμα που θεωρείται ευνοϊκή όψη στην αστρολογία. Αυτό σημαίνει πως ο σύντροφός σας θα δημιουργήσει ευκαιρίες για εσάς έτσι ώστε να κάνετε πράγματα αξίας.

Συγκεκριμένα, ο Τοξότης βρίσκεται στον Οίκο της φιλίας και της κοινωνίας, έτσι θα είναι σημαντική βοήθεια στις αλτρουιστικές σας αναζητήσει.Σίγουρα, ο Τοξότης θα φέρει αρκετές νέες επαφές και μερικούς στενούς φίλους μαζί.

Ίσως σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος συγκεκριμένων οργανισμών που θα αποδειχτούν αρκετά ωφέλιμοι για εσάς.Κανείς από τους δύο δεν είναι άνθρωπος του σπιτιού, για αυτό αν έχετε τη δυνατότητα, προσλάβετε κάποιον να καθαρίζει το σπίτι μία φορά την εβδομάδα.

Κάποιος πρέπει να έχει το μυαλό του στις αγορές του σπιτιού, και με τα προγράμματά σας δεν μπορείτε να είστε ούτε εσείς, αλλά ούτε ο σύντροφός σας! Για αυτό αν είστε ερωτευμένοι με έναν Τοξότη, προχωρήστε καλέ μου Υδροχόε. Έχετε έναν πολύ καλό συνδυασμό στα χέρια σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!