5 κλειδιά για τις Καρμικές Σχέσεις !


Γνωρίζετε τα 5 κλειδιά για τις  Καρμικές Σχέσεις;

Σπάζοντας τα δεσμά  στις  Kαρμικές σχέσεις.

Όταν συναντάς κάποιον  υπάρχει  μια καρμική σχέση, μια σπίθα αναφλέγεται στην ψυχή σας. Θα αισθανθείτε μια στοιχειωμένη οικειότητα, μια αίσθηση ότι στο παρελθόν έχει έρθει στο σπίτι, μια λαχτάρα για κάποιον που δεν τον θυμόσαστε αρκετά.

Μπορεί να αναγνωρίσετε  το πρόσωπο, το όνομά  ή τον ήχο της φωνής, ή μπορεί διαισθητικά να γνωρίζετε ότι  έχετε συναντηθεί. Εάν αυτό το πρόσωπο είναι ένας πιθανός εραστής, αυτά τα συναισθήματα μεγεθύνονται, δίνοντας στην όλη σχέση μια ψυχαναγκαστική, δελεαστική  ένταση. Θα αισθανθείτε μια σύνδεση που πηγαίνει πολύ πέρα από ό, τι μπορείτε πραγματικά να πείτε  και να κάνετε  μαζί.

Παλιά οικογενειακά πρότυπα.

Δυστυχώς, μόνο και μόνο επειδή κάτι είναι γνωστό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι καλό για σας. Μπορεί να αισθάνεστε άνετα σε καταστάσεις που είναι πραγματικά πολύ περιοριστικές , μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι ό, τι έχετε συνηθίσει .

Αν έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, μπορεί να νιώσετε πιο « στο σπίτι» με ανθρώπους που διαιωνίζουν αυτό το μύθο γύρω σας, γιατί αυτό είναι το πώς θα συνηθίσετε να βλέπετε τον εαυτό σας.

Αν έχετε κάρμα στην  επανασύνδεση σε μια στενή σχέση  μπορεί να παρασύρεστε σε μια δίνη των επαναλαμβανόμενων μοτίβων του παρελθόντος και η συμπεριφορά  φαίνεται να έχει πολύ λίγο να κάνει με τις συνειδητές  επιθυμίες και τις ενέργειές σας . Αλλά επειδή ξέρετε το μοτίβο, είστε υποχρεωμένος να το επαναλάβετε.

Κάνοντας νέα πρότυπα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια – και φέρνει αναστάτωση όλη η αλλαγή αυτή. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας σε ένα νέο φως.

Τι και αν δεν είναι αυτό που σκεφτήκατε ότι είναι;

Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να αισθάνονται ότι απειλούνται από εσάς  που αλλάζετε, και να αντιταχθούν επειδή έρχονται στο φως πράγματα που πρέπει να απελευθερωθούν από τη δική τους ζωή.

Η  Αγάπη σε σχέση με το κάρμα.

Να ανακαλύψετε εάν είστε  σε  μια καρμική συναισθηματική επιρροή είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να το κάνετε. Η πραγματική αγάπη πρέπει να είναι μια  ήσυχη, πανέμορφη εμπειρία , γεμάτη με αμοιβαίο σεβασμό, όπου υπάρχει χαρά και  ο χώρος  για να αναπτυχθεί.

Αν είσαστε μαγεμένος  από κάποιον, ο οποίος σας ελέγχει ,σας κακομεταχειρίζεται ή στηρίζεται σε σας, αλλά τον  οποίον  εξακολουθείτε  να αρνήστε να τον πιστέψειτε  ότι θα σας βλάψει σκόπιμα – είστε σε μια καρμική σχέση.

Μπορεί να έχετε απίστευτο σεξ , και να αισθάνεστε  σαν να σας γνωρίζει  καλύτερα από ό, τι εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε τον εαυτό σας. Αλλά  επίσης υπάρχουν   τρομερές  αντιθέσεις και μπορούν να ειπωθούν ασυγχώρητα πράγματα. Νιώθετε σαν να ζείτε τη ζωή πιο έντονα μέσα από αυτά.

Αποδοχή και υλοποίηση.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποδεχθείτε  αν είστε σε μια καρμική σχέση είναι ότι είστε πραγματικά ένα με τον σύντροφό σας. Η κάρμα πρέπει να είναι συναρπαστική  και εθιστική, αλλιώς δεν θα μάθετε  τίποτα από αυτή. Μοναδικός σκοπός της  είναι να διδάξει, έτσι ώστε να μπορείτε να γίνεστε  πιο ολοκληρωμένος.

Οι  φίλοι  και η  οικογένειά σας θα έχουν ήδη επισημάνει ότι δεν καταλαβαίνουν  γιατί δείχνετε τόση αδυναμία σε αυτό το καρμικό προσώπο. Και ίσως, πνευματικά, ξέρετε έχουν δίκιο. Αλλά στην καρδιά σας, είστε πιθανώς ακόμα σκλάβος στο “θηρίο“.

Η δική σας διαδρομή.

Αυτό είναι ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε από μόνοι σας. Ο καθένας περνά μέσα από αυτό σε κάποιο χρονικό διάστημα της ζωής του, και η πορεία σας είναι μοναδική, διότι δημιουργήθηκε από τη δικό σας προσωπικό καρμικά χρέος.

Η αντιμετώπιση των προσωπικών σας φόβων και  τα αρνητικά πρότυπα έχουν τη δυνατότητα να σας κάνουν να βιώσετε μια  νέα  πνευματική πορεία στη  ζωής σας.

Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσουμε το άλλο άτομο στη σχέση ως μια ισχυρή δύναμη στη ζωή μας. Είναι  εκεί να μας διδάξει ένα πολύτιμο μάθημα, που θα μπορούσε να σας απελευθερώσει από ένα ατελείωτο βρόχο της αρνητικής συμπεριφοράς.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!