Το αστρολογικό πεπρωμένο


Συχνά ακούτε το ρητό «ακολουθήστε την καρδιά σας» αλλά δεν έχετε κάποια συγκεκριμένα βήματα για να ακολουθήσετε.

Η φωνή της καρδιάς παραμορφώνεται με το θόρυβο που κάνει η κοινωνία και η οικογένειά μας, πιθανόν, για να μην πούμε σίγουρα.

Η αστρολογία προσφέρει σαφήνεια και επικύρωση για τις επιθυμίες της καρδιάς σας, ένα νεύμα που σας ξυπνά σε αυτό που η ψυχή σας ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη για να κάνει.

Το διάγραμμα γέννησής σας θα σας δείξει ξεκάθαρα τα φυσικά σας δώρα, τους τύπους των θεμάτων που μπορείτε να υπερέχετε, καθώς και τις ικανότητες που ήρθατε να αναπτύξετε. Είναι σαν ένας οδικός χάρτης στο δικό σας βαθύτατο πεπρωμένο.

Η καρδιά σας θα σας μιλήσει συχνά λέγοντας: «αυτό δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνω» και θα το απορρίψετε σαν ανοησία ή φαντασία, αλλά τα συναισθήματα του ενστίκτου είναι η φωνή της ψυχής σας.

Πολλοί άνθρωποι που μαθαίνουν πώς να κατανοήσουν το γενέθλιο διάγραμμα τους έχουν σημαντικές στιγμές «αποκάλυψης» όταν συνειδητοποιούν γιατί αισθάνθηκαν πάντα ότι θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο με τη ζωή τους.

Μόλις συνειδητοποιήσουμε ότι το να ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας είναι ένα ζωτικό βήμα για να βρούμε πραγματική εκπλήρωση και σταθερή ευτυχία, γίνεται η πιο σημαντική πτυχή της ύπαρξής μας. Μπορούμε συχνά να αισθανόμαστε ότι λείπει κάτι στη ζωή μας, ακόμα κι αν έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουμε συνδεθεί με το σκοπό μας που μας συνδέει με το υπόλοιπο σύμπαν με θετικό, αγαπημένο τρόπο. Αυτό το κενό συναίσθημα μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα επειδή δεν κατανοούμε ακόμη τις δικές μας συναισθηματικές ανάγκες που αποκαλύπτονται μέσα από το ζώδιο του φεγγαριού μας, για παράδειγμα.

Όταν δημιουργούμε περιβάλλοντα που εκπληρώνουν αυτές τις συναισθηματικές ανάγκες που αποκαλύπτονται στο ζώδιο του φεγγαριού μας, θα είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Ουσιαστικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την αστρολογία για να βρούμε πού είμαστε καλοί σε αυτόν τον πλανήτη, με κάποιο τρόπο που θα μας κάνει επίσης να νιώσουμε ικανοποιημένοι. Και φυσικά, να βρούμε και το ερωτικό μας πεπρωμένο.

Βήμα 1: Δείτε τον 2ο Οίκο σας για δυναμικό σταδιοδρομίας

Αισθάνεστε αδιάφοροι για τη δουλειά σας ή δεν είστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον σας;

Το 2ο σπίτι σας στο διάγραμμα γέννησής σας αποκαλύπτει φυσικά πλεονεκτήματα που θα κάνουν τη δουλειά να γίνει διασκεδαστική και να σας επιτρέψει να υπερέχετε.

Αναζητήστε το 2ο σπίτι σας και στη συνέχεια καταγράψτε τα φυσικά σας δυνατά σημεία με βάση το ζώδιο που πέφτει στο δεύτερο σπίτι σας. Αυτό αντικατοπτρίζει επίσης τις βαθύτερες επιθυμίες σας που ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Δεν συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι στο έργο μας, στη δουλειά μας, για να είμαστε άνετοι. Αυτό συμβαίνει επειδή η ψυχή μας θέλει να συνεισφέρει θετικά με κάποιο τρόπο στον κόσμο. Τώρα έχουμε την εξουσία να το συνειδητοποιήσουμε αυτό.

Βήμα 2: Κοιτάξτε στο φεγγάρι σας για τις συναισθηματικές σας ανάγκες

Είναι επίσης σημαντικό να αναγνωρίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες στην καριέρα που επιδιώκετε, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα τις λάβετε υπόψη σε οποιαδήποτε εργασία ή κατάσταση διαβίωσης.

Ποιες είναι οι συναισθηματικές σας ανάγκες βάσει του σεληνιακού ζωδίου σας;

Γράψτε τες και σκεφτείτε ιδέες για το πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε αυτές τις ανάγκες στη ζωή σας.

Βασικά, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του φεγγαριού μας πρέπει να τιμούνται αλλιώς θα νιώθουμε δυσαρέσκεια ή εκτός συγχρονισμού. Η κατανόηση των δικών σας συναισθηματικών αναγκών μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τη ζωή σας δημιουργικά για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε χαρούμενοι.

Εάν χρειάζεστε χώρο, μπορείτε τελικά να καταλάβετε γιατί. Εάν είστε φυσικός πνευματικός οδηγός, θα καταλάβετε γιατί θέλετε να διαβάζετε βιβλία αντί για άλλες δραστηριότητες. Όταν γνωρίζετε τον εαυτό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε υγιή όρια για τη συναισθηματική σας ευεξία.

Βήμα 3: Κοιτάξτε στον βόρειο δεσμό της Σελήνης σας για τον σκοπό της ψυχής σας

Τώρα τα πραγματικά ζουμερά πράγματα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει πολύ τη ζωή σας. Ο βόρειος κόμβος, ή δεσμός όπως λέγεται, ο οποίος υπολογίζεται από ένα εύρος ημερομηνιών που βασίζεται στην ημέρα που γεννηθήκατε, είναι ουσιαστικά το πεπρωμένο της ψυχής σας σε αυτή τη ζωή.

Εξακολουθείτε να έχετε ελεύθερη βούληση, αλλά αυτό είναι που ήρθατε εδώ για να μάθετε. Αυτό είναι το αναπτυξιακό σας δυναμικό.

Αν ακολουθήσετε τα χαρακτηριστικά αυτού του σημείου και αναπτύξετε τα δυνατά σημεία αυτού του ζωδίου (αυτό που εμπίπτει στον βόρειο κόμβο σας), θα βρείτε εκπλήρωση σε απέραντο βαθμό.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!