Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο, Μια νέα εποχή ξεκινά !!


Την έναρξη μια νέας εποχής  σηματοδοτεί, για την ζωή όλων μας, η είσοδος του Κρόνου και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών γίνεται κάθε 20 χρόνια, οπότε, τα γεγονότα που θα μας φέρει και τους τομείς που θα επηρεάσει, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο θα τα δούμε σε βάθος χρόνου, θα πραγματοποιηθεί στις 21/12 στις (00ο 29’).

Στο ζώδιο του Υδροχόου, η σύνοδος του Δία και του Κρόνου, θα βάλει τις βάσεις για νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και ανάπτυξη, σε θέματα τεχνολογίας όπου θα δούμε να υλοποιούνται πολύ σημαντικά επιτεύγματα στην τεχνητή νοημοσύνη, στην Αστροφυσική ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την ανακάλυψη νέων πλανητών ή την λεπτομερέστερη μελέτη των κοντινών μας, θα πραγματοποιηθούν περισσότερες επανδρωμένες διαστημικές αποστολές.

Θα έχουμε σημαντικές ανακαλύψεις στην Ιατρική με την βοήθεια της ρομποτικής και της νανοτεχνολογίας, ενώ θα δούμε και στοχευμένες θεραπείες σε παθήσεις που μέχρι τώρα μοιάζουν ανίατες. Θα δούμε να αναπτύσσονται και άλλες επιστήμες που μέχρι σήμερα μπορεί να μην είχαν την αποδοχή που τους άξιζε.

Από την άλλη πλευρά, η ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου, έχει άμεση σχέση με τις ιδεολογίες, την πολιτική και τα κοινωνικά κινήματα. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι, είτε για την δημιουργία πολύ ισχυρών κοινωνικών κινημάτων που θα υπερασπίζονται την διαφορετικότητα αλλά τους πιο ευάλωτους, είτε για έντονες κοινωνικές συγκρούσεις και αναταραχές. Ενώ είναι πιθανό, σε διάφορα μέρη του κόσμου να έχουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με ότι μπορεί να ακολουθήσει….

Η όψη συνόδου θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών, αντίστοιχα τους Κριούς και τους Τοξότες, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ενώ θα πυροδοτεί σημαντικές αλλαγές, με πιεστικό τρόπο κάθε φορά που θα ενεργοποιείται, είτε από τους γρήγορους πλανήτες, είτε από σημαντικά πλανητικά γεγονότα όπως Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις ή από το πέρασμα του Δία και του Κρόνου από αυτή την μοίρα, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και σε όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ένα πρώτο δείγμα μπορεί κάποιοι από αυτήν την ομάδα, να έχουν μόλις ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου στις αρχές του Ιανουαρίου.

Οι αλλαγές που θα φέρει η όψη συνόδου του Δια- Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου τα επόμενα 20 χρόνια στη ζωή των εκπροσώπων των 12 ζωδίων θα είναι:

ΚΡΙΟΣ

Σε ισχυρές συμμαχίες θα βρεθείτε εσείς οι Κριοί. Με χαρά θα δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να διευρύνεται, ενώ η γνωριμία σας με σημαντικά πρόσωπα θα είναι καταλυτική, αφού κάτω από την ομπρέλα προστασία σας τους θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με τα κοινά, όπου θα έχετε μια πετυχημένη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δουλειά και καταξίωση. Η σύνοδος Δία – Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγει ένα σημαντικό κύκλο ζωής για εσάς, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια στην καριέρα σας. Άλλες φορές ο δρόμος θα είναι εύκολος, άλλες θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Αυτό που θα μάθετε πολύ καλά, είναι πως όταν η επιτυχία έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά, κανένας δεν μπορεί να σου την κλέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες προοπτικές ανοίγονται για εσάς τους Διδύμους. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας, και να κυνηγήσετε με πείσμα και αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, να ταξιδέψετε, και να αναπτυχθείτε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε αρκετά όχι μόνο για δουλειές αλλά και για αναψυχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες πηγές εσόδων θα αποκτήσετε εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι τα επόμενα χρόνια θα ανοίξετε τον κύκλο εργασιών σας, με νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να δουλέψετε με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ώστε να τους ξεπεράσετε, ενώ με χαρά θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να αλλάζει.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει, τα επόμενα χρονιά να προχωρήσετε σε αρκετές νέες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές, που θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αρκετές από αυτές, όχι μόνο γιατί δεν θα προχωρούν όπως εσείς θέλετε ή γιατί κάποιες από αυτές με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να σας απογοητεύσουν. Αλλά κυρίως, γιατί εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα από εδώ και στο εξής θα είναι η εργασία σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα εργασιακά σας, αλλά και νέες ευθύνες, γεγονός που κατά βάθος θα σας αρέσει. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε ιδιαίτερη προτεραιότητα σε θέματα υγείας, διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΖΥΓΟΣ

Αφού περάσατε τις εξετάσεις σας με άριστα, τώρα ξεκινά μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, όσο φιλόδοξοι και αν είναι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ζωή σας θα είναι γεμάτη έρωτα, χαρά διασκέδαση, και θα συμπληρωθεί με τον ερχομό των παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις ευθύνες της οικογένειας σας θα αναλάβετε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Να επιλύσετε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ, θα σας απασχολήσουν και οι σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ δεν αποκλείεται, να αλλάξουν και οι ισορροπίες μέσα στην οικογένεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λέξη ρουτίνα δεν σας ταιριάζει καθόλου. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βάλει σε νέους και πιο έντονους ρυθμούς τη ζωή σας, με πολλές ευθύνες, αλλά και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, αρκετοί από εσάς, στην προσπάθεια σας να εξελιχθείτε, θα παρακολουθήσετε αρκετά σεμινάρια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, θα αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας, αλλά και διαφημίζετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη που θα κυριαρχήσει στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια είναι σταθερότητα. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας, ανεβάζοντας συνέχεια τις μετοχές σας, ενώ οι οικονομικές απολαβές από την εργασία σας, θα αρχίσουν να αυξάνονται. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο έρωτας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας, από εδώ και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε τη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε νέες βάσεις. Αυτό όμως που θα μάθετε, άλλες φορές με πιο εύκολο και άλλες με όχι και τόσο εύκολο τρόπο είναι, ότι η επιτυχία έρχεται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και συνέπεια.

ΙΧΘΥΣ

Ακολουθείστε τα όνειρα σας. Αυτό θα είναι το μότο της ζωής σας τα επόμενα χρόνια. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, σας υπόσχεται ότι τα όνειρα που θα κάνετε για το μέλλον θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τους φόβους σας να φρενάρουν την εξέλιξη σας. Το μυστικό της επιτυχίας σας είναι ένα, να κινείστε προσεχτικά, κρατώντας τα χαρτιά σας κλειστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε την προσωπική σας ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!