Αντίθεση Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Χωρισμοί και επανασυνδέσεις !!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην ζωή μας, και φυσικά οι προσωπικές μας σχέσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν αλώβητες.

Η απομάκρυνση από συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις έχει λειτουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε, αρκετοί από εμάς να μπουν στην διαδικασία να τις επανεξετάσουν και να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Τι είναι όμως αυτό που θα τους ωθήσει να τολμήσουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους;

Στις 27/11 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρεθεί απέναντι από τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου (7ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό θα είναι η αιτία να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί ή επανασυνδέσεις, αρκετοί από εμάς θα νιώσουμε πολύ έντονα την ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθούμε από συνεργασίες οι οποίες πλέον έχουν φτάσει σε ένα τέλμα, θα μπούμε στον πειρασμό να πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας, εκπλήσσοντας τους αγαπημένους μας με την αλλαγή στην συμπεριφορά μας.

Το μόνο που πρέπει να αποφύγουμε είναι τους πειραματισμούς στην εμφάνιση μας ή να αποφύγουμε να προχωρήσουμε αυτές τις ημέρες σε νέες αισθητικές παρεμβάσεις.

Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε σημαντικά βήματα στην ζωή σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν αρκετό ρίσκο. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικούς πειραματισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις θα έχετε εσείς οι Ταύροι.   Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη η οποία βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει στην προσωπική σας ζωή είτε σε ξαφνικούς χωρισμούς, είτε σε επανασυνδέσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα σας μάθει ότι στην ζωή μας υπάρχει και το απρόβλεπτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας παρασύρει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις στην δουλειά σας. Ενώ, σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην προχωρήσετε σε αλλαγές στην εμφάνιση σας ή αισθητικές παρεμβάσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μην μείνετε ευχαριστημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ είναι πιθανό, αρκετοί από εσάς να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο τον φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές αλλαγές στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω τους ενδοιασμούς και να εκφράσετε πιο ανοιχτά τις σκέψεις σας στα δικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια σχέση από απόσταση.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα, τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανό να νιώσετε ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί.. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, και δεν τολμούσατε να τελειώσετε. Ενώ, άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, εντελώς ξαφνικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε κρυφά μονοπάτια προχωράτε εσείς οι Τοξότες. Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές συζητήσεις με φίλους θα έχετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με το ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου ευνοεί την επικοινωνία με άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Η βοήθεια τους για την προώθηση και επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη σας, και θα έρθει εντελώς ξαφνικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.Η όψη  αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας. Μην φοβάστε να προχωρήσετε στις αλλαγές, και να βάλετε την ζωή σας σε νέα πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματα στην ζωή σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας βήματα, τολμώντας να αλλάξετε και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!