Η Σελήνη και το κάρμα της Γέννησης


Η Σελήνη και το κάρμα της Γέννησης

Η Σελήνη, η ασημένια δεσμοφύλακας των γήινων πεδίων, είναι ένας από τους βασικότερους δείκτες του κάρμα ενός ανθρώπου. Κάτω από κάποια φάση γεννιόμαστε όλοι, με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο μας επηρεάζει. Δεν είναι μόνον η Νέα Σελήνη ή η Πανσέληνος που έχουν αξία, όχι. Κάθε φάση της Σελήνης κατά την ώρα που κλειδώνει το προσωπικό γενέθλιο αποτύπωμα δείχνει και μια διαφορετική προδιάθεση. Ελάτε να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά των φάσεων της Σελήνης για την ενσάρκωση της ψυχής.

Νέα Σελήνη

Όταν ένα άτομο γεννιέται κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης πιστεύεται από την άποψη της μετενσάρκωσης, ότι αυτό το πρόσωπο έχει γεννηθεί στην πρώτη ενσάρκωση του από τις οκτώ φορές που αποτελούν την πρώτη ακολουθία. Αυτό το άτομο έχει μια ποιότητα αυθορμητισμού, ως εκ τούτου, το να σχεδιάζει το μέλλον δεν είναι πάντα στις δυνατότητές του. Βλέπουν τη ζωή ως μια μεγάλη περιπέτεια με απεριόριστες δυνατότητες. Ζώντας στη στιγμή, το παρελθόν δεν είναι σημαντικά για αυτούς.

Έχοντας γεννηθεί όταν η Σελήνη δεν φαίνεται καθόλου, έχουν έρθει στην γη για να μάθουν να ανταποκρίνονται ενστικτωδώς και να ενεργούν με την διαίσθηση. Είναι σε θέση να περιηγηθούν χωρίς χάρτες και φθάνουν στον προορισμό τους πάντα στον σωστό χρόνο. Είναι συχνά ελεγχόμενοι από τους άλλους  ως υπερβολικά αυτοπροβαλλόμενοι, αλλά υπάρχει μια ανάγκη να μάθουν για το ποιοι είναι και να το προβάλουν στον κόσμο.

Λέξεις-κλειδιά: Αρχική επιθυμία  Ένστικτο  Προβολή

Ημισέληνος

Μια λέξη κλειδί για την Crescent φάση είναι «σημαντική ανακάλυψη». Είναι μια εποχή που ό, τι είχε αρχίσει κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης μεταφέρεται. Είναι μια στιγμή του αγώνα, διότι συχνά έχει να παλέψει το άτομο με τα φαντάσματα του παρελθόντος που ήταν σε ισχύ πριν από την έναρξη του νέου κύκλου.

Αυτή η νέα ταυτότητα θα πρέπει να ξεπεράσει παλιά πρότυπα, στάσεις και δομές, προκειμένου να καταστεί πλήρως λειτουργική ως σύνολο και να κατευθύνει το άτομο στην ελευθερία. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας Crescent Moon βρίσκονται συχνά συναισθηματικά δεμένοι με το παρελθόν.

Μπορούν δύσκολα να βγουν έξω από τα πρότυπα που απαιτεί η συνήθης συμπεριφορά, θέλουν να παραμείνουν εντός των ζωνών άνεσης τους, νιώθοντας την ανάγκη για ασφάλεια. Μπορούν να είναι ευάλωτοι σε συναισθηματικό εκβιασμό, να πέσουν θύματα σε όσους θέλουν να υποτάξουν, δεν υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους. Οι τύποι Crescent Moon μπορεί να είναι δύσκολο να φύγουν από το σπίτι μέχρι και μετά την ενηλικίωση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να καθιερώσουν την δύναμη της ζωής τους και να επιδιώξουν την ανεξαρτησία. Είναι σημαντικό για αυτούς να καταλάβουν ότι το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο, αλλά ότι μόλις το τολμήσουν νέες ευκαιρίες θα ανοίξουν. Τελική πρόκληση τους είναι να πάρουν αυτές τις ευκαιρίες και να ενεργήσουν πάνω τους.

Λέξεις-κλειδιά: Ενεργοποίηση  Προσπάθεια  Μελλοντικός

Πρώτο Τέταρτο

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης μπορεί να αναφέρεται ως «κρίση σε δράση”. Είναι μια εποχή κατά την οποία η πρόκληση είναι να διαχειρίζεται το άτομο την ενέργεια που απελευθερώνεται από την κρίση και, στη συνέχεια, να την αναδιαρθρώσει σε νέα μορφή. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης είναι σε θέση να μεγαλουργήσουν με την ευκαιρία της οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης.

Είναι σε θέση να κάνουν λάθη επάνω στα λάθη και παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα να είναι σωστό. Έχουν την ικανότητα να γκρεμίσουν παλιές δομές και να αναδημιουργήσουν νέες. Αυτοί είναι οι πρωτοπόροι, το ζεύγος των ψυχών που αποτελούν τον ήρωα και την ηρωίδα.

Είναι σημαντικό να μην δημιουργούν ασυνείδητα τον όλεθρο στη ζωή τους μόνο και μόνο για χάρη του ενθουσιασμού, ακόμη και αν ο πιο τρελός παίρνει, τελικά όλα τα βραβεία. Είναι πιθανό ότι θα δημιουργήσουν συγκρούσεις στη ζωή εκείνων που είναι οχυρωμένοι στο στάτους κβο. Μπορείτε να τους βρείτε να εργάζονται σε δωμάτια έκτακτης ανάγκης και να οδηγούν ασθενοφόρα.

Λέξεις-κλειδιά: Εκκαθάριση Δράση Θεμέλιο

Σελήνη σε κύρτωση

Όσοι γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημισέληνης Φάσης έχουν μια έμφυτη επιθυμία για την τελειότητα. Έχοντας απότομο, αναλυτικό μυαλό, έχουν ανάγκη να κατανοήσουν. Κοιτάζοντας ένα θέμα από όλες τις γωνίες, βιώνουν τεράστια χαρά όταν ψάξουν στον πυρήνα του θέματος. Φέρνοντας τα πράγματα στην ουσία της ύπαρξής τους, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε αυτούς γιατί την πολιορκούν.

Ζουν τη ζωή τους  ανήσυχοι και η προσδοκία τους κόβει την ανάσα τους για την ερχόμενη αποκάλυψη. Τα παιδιά που γεννιούνται σε αυτή τη στιγμή δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τις απαντήσεις, θα θέλουν να ξέρουν γιατί και πώς η απάντηση ήρθε – θέλουν να ξέρουν το βάθος των πραγμάτων.

Λέξεις-κλειδιά: Τελειοποιώντας  Ανάλυση  Ερμηνεύω

Πανσέληνος

Η Πανσέληνος επιφέρει την ολοκλήρωση όλης της σκληρής δουλειά που ήρθε πριν. Είναι η εποχή κατά την οποία η δομή έχει επιτευχθεί  και η τελειότητα κάνει το άτομο να βιώνει την ώθηση, να είναι εμποτισμένο με νόημα και σκοπό, με την πνοή της ζωής.

Είναι καιρός, όταν αυτό που ήταν ενστικτώδης κίνηση γίνεται εσκεμμένη ενέργεια, να αποκομίσει τους καρπούς πολλών μετενσαρκώσεων. Είναι το ντεμπούτο του ώριμου ανθρώπου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από την Πανσέληνο είναι ιδεαλιστές. Μπορούν να περνούν πολύ χρόνο ψάχνοντας για συστήματα πεποιθήσεων που μπορούν να τους αφορούν.

Οι σχέσεις είναι σημαντικές για αυτούς και πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση των συνεπειών που τα λόγια και οι πράξεις τους έχουν στους άλλους. Είναι δύσκολο για αυτούς να βρουν την ιδανική σχέση σε αυτόν τον υλικό κόσμο και θα γυρίσουν συχνά προς τη θρησκεία ή μια ιδανική ιδεολογία.

Ψάχνουν για τη σωστή σχέση, αλλά πρέπει να προχωρήσουν μέσα από τη διαύγεια του φωτός της συνείδησης και να μην παρασυρθούν από την συναισθηματική τους αυξημένη νοημοσύνη ή από καθαρή επιθυμία.

Λέξεις-κλειδιά: Τελειότητα Ολοκλήρωση Συνείδηση ΦωτισμόςOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!