‘Ηλιος στον Τοξότη και τι θα μας φέρει !!!


Η φετινή χρονιά, σίγουρα δεν είναι από τις πιο εύκολες, γι’ αυτό και κάθε θετικό νέο μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της διάθεση μας θα παίξει ο Ήλιος που θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο ζώδιο  του Τοξότη.

Στις 21/11 στις 22: 39 μ.μ. ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/12 στις 12:02 μ.μ. Το πέρασμα του Ήλιου  στο ζώδιο της Γνώσης, της φιλοσοφίας και της δικαιοσύνης, θα μας βοηθήσει να δούμε την κατάσταση που βιώνουμε γύρω μας με άλλη ματιά, να αλλάξουμε την στάση απέναντι στην ζωή.

Nα μάθουμε να εκτιμούμε και να διασκεδάζουμε με απλά πράγματα, να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας ξεκινώντας ένα πρόγραμμα Σπουδών μέσω διαδικτύου, να τακτοποιήσουμε γραφειοκρατικά θέματα, να κάνουμε σχέδια για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, επαναφέροντας παράλληλα το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή μας, μιας και με κάποιο τρόπο όλοι μας θα έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί.

Επίσης, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να ξεκινήσουμε μια προσωπική σχέση από απόσταση.

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες,) τα οποία θα προχωρήσουν με χαμόγελο και αισιοδοξία στην προώθηση των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχεδίων, ενώ σε νέα πορεία ζωής θα μπουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), εξαιτίας των Εκλείψεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 30/11 η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων ( 8ο 37’), θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε  όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 09/12 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 12’), θα επηρεάσει την κρίση των  εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/12 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη (19ο 39’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να προχωρήσουν με θάρρος στην υλοποίηση των σχεδίων τους.
  • Στις 14/12 Η Νέα Σελήνη- Έκλειψη Ηλίου (23ο 08’), θα βάλει σε νέα πορεία ζωής  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 19/12 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (28ο 42’), θα ενισχύσει την χαρά, την αισιοδοξία και τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το πέρασμα του Ήλιου από το  ζώδιο του Τοξότη θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μια  από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας πλάνων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα νέο πρόγραμμα Σπουδών μέσω διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αυτοκυριαρχία σας θα ξαναβρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε  Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Ασφάλειες, Εφορία), γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αυτό θα επιδράσει θετικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα περίοδο ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν, θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές και αναθεωρήσεις τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, αναλαμβάνοντας παράλληλα  και νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στον εαυτό σας, στην φυσική σας κατάσταση και στην διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Χαμόγελο, αισιοδοξία και καλή διάθεση. Αυτά είναι μερικά από τα θετικά πράγματα που θα φέρει στην ζωή σας, η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να  αναπτύξετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, θα δείτε την ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, ενώ θα βρείτε χρόνο να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτή τη χρονική περίοδο να δουλέψετε μέσα από το σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Σε άλλους ρυθμούς θα μπει αυτές τις ημέρες η ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βάλει σε μια νέα καθημερινότητα, όπου εκτός από τις πολλές επαγγελματικές συζητήσεις, θα έχετε χρόνο να επικοινωνήσετε και με αγαπημένους φίλους.  Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σταθερά στα πόδια σας θα πατήσετε εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας, μετά από μια επαγγελματική σας επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορείτε να τα προστατεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ σημαντική θα είναι η φετινή γενέθλια χρονιά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας  εγκαινιάζει την νέα γενέθλια χρονιά σας. Μια χρονιά με σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας, οι οποίες θα καθορίσουν το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, εξαιτίας των Εκλείψεων. Εσείς απλά αφεθείτε στην ροή των αλλαγών.  ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και απολογισμού ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό των προηγούμενων χρόνων, να δείτε τι πετύχατε, τι διώξατε από την ζωή σας, και να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο εξωστρεφείς θα γίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, στα οποία θα αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια,  τα οποία σύντομα θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αρχίσετε να βλέπετε διαφορετικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τους επόμενους επαγγελματικούς σας στόχους, για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!