Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020


Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. Επηρεάζει κυρίως τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους ασφαλώς και Αιγόκερους γεννημένους στις μοίρες αυτές καθώς και όσους έχουν Σελήνη Ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους, στις μοίρες αυτές.

Στις ίδιες μοίρες ακριβώς απέναντι στον Αιγόκερω, βρίσκεται ο φαινομενικά ανάδρομος Κρόνος κάνοντας όψη αντίθεσης με τη Νέα Σελήνη, που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχονται οι συναισθηματικές υπερβολές στην έκφραση.

Δηλώνει επίσης πιθανές εμπλοκές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, μεταξύ προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ενώ θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την πατρίδα μας ή τη θρησκεία.

Καλό είναι να αποφεύγονται οι φανατισμοί, οι χειριστικές συμπεριφορές και η τάση μερικών ανθρώπων να επιβάλλουν το ιδεολογικό τους υπόβαθρο, τον τρόπο σκέψης τους, την ευερέθιστη συμπεριφορά τους, στο περιβάλλον τους, αφού ο Ερμής από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη από τον Κριό. Έτσι μία καλή λύση θα ήταν να περιθωριοποιήσουμε τους θερμοκέφαλους, που εκτός από τις εντάσεις που δημιουργούν, γίνονται τοξικοί στο σύνολο.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη κάθε νέο ξεκίνημα, απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, πειθαρχημένη σκέψη και απεμπλοκή του συναισθήματος έναντι της λογικής, για να επιτευχθεί.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον φλογερό Άρη από τον Κριό, δίνει δυνατά ερωτικά πάθη, μεγάλους έρωτες αλλά και κτητικές συμπεριφορές.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, μπορεί στους επόμενους στόχους που βάζετε, να έχετε σκεφτεί να αλλάξετε σπίτι, ή να ζήσετε με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. Μπορεί να έχετε πάρει ορισμένες αποφάσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα, ή οικογενειακά. Όμως τις ημέρες αυτές, θα βρεθούν κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, που θα προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν, ή με τα δικά τους κριτήρια να σας νουθετήσουν, αγνοώντας το τι θέλετε εσείς τελικά για τη ζωή σας. Βάλτε όποιον το χρειάζεται στη θέση του, χωρίς εντάσεις και επιθετική διάθεση. Διαφοροποιήστε τη στάση που κρατούσατε μέχρι σήμερα απέναντι σε πρόσωπα της οικογενείας σας, που περνάει περισσότερο ο λόγος τους σε σχέση με το δικό σας. Μείνετε πιστοί και συνεπείς, στις αποφάσεις σας χωρίς διαξιφισμούς και λεκτικές αντιπαραθέσεις.

*Ζυγοί, η επαγγελματική σας κατάσταση, σας υποχρεώνει πλέον εκ των πραγμάτων, να ψάξετε να βρείτε αλλού εργασιακές ευκαιρίες, να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο ή ακόμα και περιβάλλον αν χρειαστεί. Ακόμα και αν τα πράγματα ισορροπήσουν, δε θα έχουν μεγάλη διάρκεια ή σταθερότητα και σύντομα θα αναζητήσετε την τύχη σας αλλού. Παρ όλα αυτά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας αλλά και διόλου ευκαταφρόνητες προτάσεις ή ιδέες για να ακολουθήσετε, τόσο επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανόν τώρα να αναλάβετε ένα πόστο, που να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να αποδείξετε την αξία σας, με το πέρασμα του χρόνου όμως, θα δείτε ότι τα πράγματα στρώνουν προς το καλύτερο. Μην το βάζετε κάτω, ακολουθήστε αποφάσεις που μπορεί να εμπεριέχουν τόλμη αλλά και να απαιτούν ρίσκο. Η τύχη άλλωστε ευνοεί τους τολμηρούς και τους αμετανόητα αισιόδοξους.

*Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη να συμβαίνει στο ζώδιό σας, θα σας απασχολήσουν κυρίως ζητήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων, τόσο σε επίπεδο συνεργατών και συνεργασιών, όσο και στην προσωπική σας ζωή και κατάσταση. Μην δεχτείτε την πρόθεση μερικών ανθρώπων να σας φερθούν χειριστικά αλλά και να αποφύγετε κι εσείς να κάνετε το ίδιο στους άλλους. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί σε εκείνα που θέλετε να περάσετε στο περιβάλλον σας, παρά απόλυτοι και ανελαστικοί. Θα χρειαστεί πολλές στιγμές, να ανακαλέσετε τη λογική σας, έναντι του συναισθήματος, μιας και δε θα λείψουν σε στιγμές έντασης, οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Τις ημέρες αυτές, μπορεί να δεχτείτε νέες επαγγελματικές προτάσεις, οι προτάσεις ερωτικού χαρακτήρα, καινούργιες σχέσεις θα χτιστούν αλλά ύστερα από αρκετή προσπάθεια.

*Αιγόκεροι, ο τομέας του «εγώ και οι άλλοι» θα σας απασχολήσει το διάστημα αυτό, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο των στενών σας συνεργασιών. Θέστε λοιπόν αυστηρότερα πλαίσια στους ανθρώπους που σχετίζεστε στην καθημερινότητά σας, εάν δε θέλετε να κάνουν υπερβάσεις με τις πράξεις, ή και τη στάση τους, έναντι των ορίων σας. Μπορείτε να πείτε ακριβώς το τι ζητάτε, με ήρεμο τρόπο, όχι όμως και να δώσετε την εντύπωση της υποχωρητικότητας. Εφαρμόστε το έμφυτο «αυστηρό» προφίλ σας, χωρίς  να προβείτε σε συμβουλές και νουθεσίες, γιατί κινδυνεύετε έτσι, να χαρακτηριστείτε ακόμα και χειριστικοί. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την εμπλουτίζουν με τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα. Η προσωπική σας ζωή αλλά και κατάσταση αλλάζει προς το καλύτερο. Αναθερμαίνονται φιλίες και συνεργασίες.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το σκεπτικό σας, ούτε και το τι προσδοκάτε με τις επόμενες κινήσεις που θα κάνετε. Μην μπείτε λοιπόν στη διαδικασία, να αδειάζετε το μυαλό σας για να τους πείσετε, προσπαθώντας να γεμίσετε το δικό τους. Θα χάνετε τα λόγια και το χρόνο σας. Βέβαια κάποιοι άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος, πραγματικά θα θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν όταν και όπου το χρειάζεστε, προσπαθήστε λοιπόν να μην τους βάζετε στο ίδιο καλάθι. Σε οτιδήποτε αναλάβετε τώρα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε οικονομικό, να ξέρετε ότι θα φορτωθείτε αυξημένες ευθύνες. Αυτό σημαίνει ότι θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος σας και πιθανόν να βάλετε περισσότερες έννοιες στο κεφάλι σας, από αυτές που αρχικά πιστεύατε.

*Σκορπιοί, η οικογένεια και το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον, θα σας βάλουν στη διαδικασία να αντιμετωπίσετε κάποιες συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων, που με τις παρεμβάσεις τους, ίσως να σας ενοχλούν. Πιθανόν να χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια σε άτομα που με τις νουθεσίες τους θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν, για να ακολουθήσετε τη δική τους βούληση. Πάρτε τις αποστάσεις σας, απομακρυνθείτε από κάθε αιτία που μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματικές πιέσεις, περιορίστε την αντανακλαστική έφεση που έχετε στο να απαντάτε με έντονους τρόπους και αποστασιοποιηθείτε. Το καλό νέο είναι, ότι τώρα εάν το επιθυμείτε θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο, να έρθετε σε επαφή με αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε νέα κοινωνικά και φιλικά ανοίγματα.

*Λέοντες, τις ημέρες αυτές, καθήκοντα υποχρεώσεις και δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο καθημερινότητας , θα σας πιέσουν και ίσως κάποιες στιγμές να σας καταπιέσουν συναισθηματικά. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να δημιουργήσουν ένα παρασκήνιο εις βάρος σας.  Οι στόχοι, τα σχέδια αλλά και οι φιλοδοξίες, ίσως παρεμποδιστούν από κάποιους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσωπική σας πρόοδο.  Κανονικά θα έπρεπε να τους αγνοήσετε γιατί καλό θα ήταν να μην τους αντιμετωπίσετε επιθετικά. Αυτό θα σας φορτώσει περισσότερο άγχος, ίσως διαταραχτούν ορισμένες ισορροπίες σε διαπροσωπικές σας σχέση και θα χαλάσει η ψυχολογία σας. Φροντίστε παραπάνω την υγεία και την φυσική σας κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε ψυχοσωματικά συμπτώματα.

*Υδροχόοι, η ροή της καθημερινότητας αλλά και ορισμένα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Υπάρχει η πιθανότητα να εξετάσετε μία νέα πρόταση συνεργασίας, ή να σας δοθεί η ευκαιρία, να ανέλθετε ιεραρχικά, στο χώρο που ήδη εργάζεστε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα αναλάβετε περισσότερα βάρη, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να άγχεστε σε υπέρμετρο βαθμό. Αυτό μπορεί να σας βγάλει νευρικότητα, που καλό θα ήταν να την ελέγχετε για να μην την ξεσπάτε με τη συμπεριφορά σας, στους ανθρώπους που ζουν μαζί σας, ή συμπορεύονται εργασιακά. Παράλληλα την εποχή αυτή δημιουργούνται διάφορα παρασκήνια από ανθρώπους που σας βλέπουν ανταγωνιστικά και δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να εμποδίσουν την πρόοδό σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, τις επόμενες ημέρες θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που λόγω της κατάστασης, ίσως να είχατε αφήσει πίσω και θα χρειαστεί ή να τις τακτοποιήσετε, να αλλάξετε τυχών συμφωνίες που υπάρχουν, ή να κάνετε νέους διακανονισμούς προκειμένου, να ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Κάτι που σχεδιάζατε το προηγούμενο διάστημα, ίσως τώρα να εμποδιστεί από κάποιους παράγοντες και να μην εξελιχθεί στο βαθμό που επιθυμούσατε. Δε σημαίνει όμως ότι ακυρώνεται. Άρα, συνεχίστε να το παλεύετε με περισσότερο πείσμα και επιμονή, ακόμα και αν όλα δείχνουν ότι ματαιοπονείτε. Επειδή συναισθηματικά θα είστε αμφίθυμοι, μην τα βάζετε με τους δικούς σας ανθρώπους και μην ζητάτε επιβεβαιώσεις για την αγάπη τους. Δεν αποκλείονται να συμβούν κάποιες εντάσεις, μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.

*Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων, τράπεζες δάνεια, ή οικονομικές συνεργασίες θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες κληρονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες, που τώρα χρειάζεται να ρυθμίσετε. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις καταναλωτικές σας διαφυγές, αφού θα έχετε την τάση, να αγοράζετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, ή δε θα τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Γενικά, αποφύγετε τις άσκοπες οικονομικές διαρροές. Κάποια άτομα δικά σας, πιθανόν να έχουν από σας οικονομικές ή κληρονομικές απαιτήσεις. Καλό θα ήταν να τους δηλώσετε ότι ¨ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Βάλτε τους όρια και προστατέψτε τον εαυτό σας από άγχη που σας τα προκαλούν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας. Πιθανόν τις ημέρες αυτές, να συμβαίνουν κάποια γεγονότα σε επίπεδο προσωπικής ζωής, που βάλλουν την αυτοεκτίμησή σας.

*Παρθένοι,  το φιλικό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές, καθώς και κάποιες συμμαχίες σας. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν αλλάξει ή θα αλλάξουν τη στάση τους απέναντί σας, πρόσωπα οικεία που εμπιστευόσασταν και ίσως να μπείτε στη διαδικασία να επανεξετάσετε αυτές τις σχέσεις, που σε μερικές των περιπτώσεων, είναι και σχέσεις ζωής. Παρ ότι διαισθητικά, έχετε πάρει ήδη κάποια μηνύματα για τη συμπεριφορά τους ή τις πράξεις τους, θα βρεθείτε στην αμήχανη θέση να αποφασίσετε τώρα, για το αν θα συνεχίσετε τη σχέση σας μαζί τους, ή θα την απορρίψετε τελικά, βγάζοντάς τους εντελώς από τη ζωή σας. Αντιπαραθέσεις, αντιλογίες και εντάσεις που θα προέρχονται από τον εκνευρισμό που θα αισθανθείτε, δε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λογικά, ενώ δεν αποκλείονται και οι συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα, να ξέρετε όμως ότι θα απαιτήσουν αρκετή προσπάθεια για να επιτύχουν.

*Ιχθύες, την ανάγκη να περάσετε τη γνώμη σας στο περιβάλλον που κινήστε και την έντονη αίσθηση να αισθανθείτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία στις κινήσεις σας, θα έχετε την εβδομάδα αυτή. Κάποια θέματα που συμβαίνουν σε επίπεδο καθημερινότητας, επηρεάζουν τη ροή της προσωπικής σας ζωής, είτε γιατί π.χ. παίρνετε παραπάνω δουλειά στο σπίτι και άρα μειώνετε ο ελεύθερός σας χρόνος, είτε γιατί οι απαιτήσεις του συντρόφου σας, είναι τονισμένες, οπότε πιθανόν θα του ζητήσετε από τη σχέση αυτή, περισσότερο ζωτικό χώρο.  Πριν να απαιτήσετε κάποια δικαιώματα από τους άλλους, καλό θα ήταν να σκεφτείτε, μήπως κι εσείς από μέρους σας, έχετε δημιουργήσει κενά ή κάποιες παραλήψεις. Δεν ήσασταν τόσο τυπικοί στο εργασιακό σας πεδίο, ή απέναντι στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!