Astro-Μηνύματα από 23/6 – 30/6/2019

Astro-Μηνύματα από 23/6 – 30/6/2019


Η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη, είναι αρκετά καλή και λιγότερο δύσκολη, από τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Θα μας παρουσιαστούν αρκετές και απροσδόκητες ευκαιρίες, να βελτιώσουμε σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ευκαιρίες οικονομικές, ερωτικές, ευκαιρίες απόδρασης από την καθημερινότητα μέσα από μικρές εκδρομές κι αλλαγές από συνήθειες μάλλον ανθυγιεινές. Ο ενθουσιασμός και η θετική σκέψη θα μας κάνει λιγότερο μίζερους και μικρές αιτίες ή αφορμές θα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα ελέγχονται, μέσα από ένα υποκειμενικό πρίσμα και η κρίση μας δε θα είναι τόσο ορθή ως προς την αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, η σκέψη σας δεν θα είναι την εβδομάδα αυτή τόσο αντικειμενική και θα δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας αποφάσεις. Θα έχετε όμως ευκαιρίες που θα αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο και εξέλιξη. Προσπαθήστε να βρείτε περισσότερο χρόνο για να κάνετε κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν και ψυχολογικά σας ανανεώνουν.

*Κριοί, είστε από εκείνους που δε θα μπορούν να καταλήξουν εύκολα, την εβδομάδα αυτή, σε κάποια σίγουρα συμπεράσματα, τόσο σε ζητήματα της προσωπικής σας ζωής, όσο και στα εργασιακά σας θέματα, αφού τα δεδομένα και στις δύο περιπτώσεις θα έχουν ασάφεια ως προς την εξέλιξή τους. Αποφύγετε να ζητήσετε τη γνώμη πάνω σε αυτά τα ζητήματα, φίλων ή συνεργατών γιατί περισσότερο θα σας μπερδέψει παρά θα σας βοηθήσει. 

*Ζυγοί, κάποιος φίλος ή αγαπημένο πρόσωπο, θα σας δώσει μια πληροφορία, που θα εμπεριέχει μια επαγγελματική ευκαιρία που πρέπει να την ψάξετε καλύτερα. Ίσως να αφορά μία άλλη επαγγελματική θέση από αυτή που κατέχετε, σαφώς καλύτερη σε επίπεδο εξέλιξης. Στα πλαίσια του κοινωνικού ανοίγματος και των δημοσίων σχέσεων που κάνετε τον τελευταίο καιρό, μπορεί να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους που θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές που έχουν.

*Καρκίνοι, μια απροσδόκητη επιτυχία σας περιμένει την εβδομάδα αυτά, που θα αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη και τις οικονομικές απολαβές σας. Από την άλλη μεριά, διευρύνεται κι άλλο ο κοινωνικός σας κύκλος, όπου τώρα μπορεί να γνωρίσετε ανθρώπους ισχυρούς, που θα έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Από ένα φιλικό σας πρόσωπο, ίσως προκύψει μεταξύ σας μια αμοιβαία συμπάθεια που θα αγγίζει ακόμα και τον έρωτα. 

*Αιγόκεροι, εξακολουθούν να συμβαίνουν ανατρεπτικές αλλαγές στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί και αυτή την εβδομάδα, να μη σας αφήνει χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, όμως τα αποτελέσματα που θα φέρει, θα είναι αρκετά ικανοποιητικά για εσάς. Σε ερωτικό επίπεδο αναζωπυρώνονται σχέσεις που ήταν σε κατάσταση ρουτίνας, ενώ νέες γνωριμίες θα έχουν εκτός από φιλική και ερωτική χροιά. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, διευρύνεται ακόμα ο κοινωνικός σας κύκλος και γνωρίζετε ανθρώπους με ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Οικονομική υποστήριξη και κάποια έξτρα εισοδήματα που θα προκύψουν θα σας διευκολύνουν , στο να ρυθμίσετε κάποιες υποχρεώσεις που χρόνιζαν. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και βρείτε το χρόνο και να ξεκουράζεστε.

*Ταύροι, μέσα σε ένα κλίμα αλλαγών σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα κινηθεί και η εβδομάδα αυτή. Για αρχή θα σας έλεγα να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να ακούσετε τη γνώμη κάποιων ανθρώπων, που μπορεί στην αρχή να σας φανεί εκ διαμέτρου αντίθετη με τη δική σας, μετά θα δείτε ότι θα σας βοηθήσει τελικά να αλλάξετε κάποιες σταθερές οπτικές που είχατε μέχρι σήμερα και να αλλάξετε κάποιες πάγιες τακτικές σας. 

*Σκορπιοί, μια τυχαία γνωριμία, είτε μέσα από μία μετακίνηση ή από ένα δημόσιο χώρο με κάποιον άνθρωπο, θα προκύψει μια μεγάλη φιλία και θα έρθει για να μείνει στη ζωή σας. Προσπαθήστε την εβδομάδα αυτή να ανοίξετε το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, γιατί τον τελευταίο καιρό, έχετε μία τάση να απομονωνόσαστε και να περιορίζονται έτσι οι επαφές σας με τον έξω κόσμο. Κάποια αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό σας, θα σας εκνευρίσουν αρκετά. 

*Λέοντες, οικονομική υποστήριξη μπορεί να δεχτείτε την εβδομάδα αυτή, μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, είτε σε μορφή μπόνους, ή κάποιας έξτρα επιχορήγησης. Κάποιος άνθρωπος από αυτό το  περιβάλλον, μεσολαβεί, έτσι ώστε να βελτιωθεί η θέση που κατέχετε μέχρι σήμερα  και βοηθά στην προαγωγή σας. Μην αποκαλύψετε όμως σε κανέναν συνάδελφό σας το πρόσωπο που θα σας βοηθήσει γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ζήλιες και αντιπάθειες. 

*Υδροχόοι, θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν την εβδομάδα αυτή. Από την άλλη μεριά, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφήνουν πίσω την προσωπική σας ζωή, που βρίσκεται σε στάδιο ανίχνευσης. Παρόλα αυτά, νέες γνωριμίες εισβάλλουν στη ζωή σας από ανθρώπους με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στο σπίτι και την οικογένεια, εξομαλύνονται οι οξυμένες καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Βοήθεια θα έχετε από φίλους. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, άνθρωποι δικοί σας σας συμπαραστέκονται σε ότι σας απασχολεί. Κάποιες υποθέσεις νομικού ενδιαφέροντος διεκπεραιώνονται και απαλλάσσεστε από αυτές. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Φίλοι ή συνεργάτες, υποστηρίζουν το έργο και τις προσπάθειές σας.

*Δίδυμοι, μέσα από το φιλικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε και να ξεμπλοκάρετε από κάποιους προβληματισμούς που είχατε, σχετικά με την πορεία της ζωής σας τον τελευταίο καιρό. Απροσδόκητες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο, γι αυτό και κοιτάξτε να τις αξιοποιήσετε. Προς τον παρόν μην υπερεκτιμήσετε κάποια πρόταση που θα εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο. Ζυγίστε καλά τις προοπτικές της, πριν καταλήξετε σε συμφωνία. 

*Τοξότες, κάποια πολύ καλή εξέλιξη στα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε υποχρεώσεις στη ζωή σας, που είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Την εβδομάδα αυτή, προωθούνται κάποιες υποθέσεις που σας προβλημάτιζαν και θα έχουν θετική προς εσάς και τα συμφέροντά σας, κατάληξη. Προσπαθήστε να περιορίσετε κάποιες καταναλωτικές συνήθειες που έχετε το τελευταίο διάστημα και αφορούν κυρίως την ευχαρίστησή σας. Μη γίνεστε ανυπόμονοι. 

*Παρθένοι, μια ευκαιρία επαγγελματικής αλλαγής, ή εξέλιξης, θα σας προταθεί την εβδομάδα αυτή, από κάποιο άτομο που μέχρι σήμερα, είχατε μαζί του μόνο τυπικές σχέσεις συνεργασίας. Απασχολήστε με την εικόνα σας και αναρωτιέστε για το πως σας βλέπουν οι άλλοι. Θέλετε να αλλάξετε κάποιες ιδέες που έχουν για εσάς και τη στάση που κρατάτε στη ζωή σας γενικότερα. Ξεκαθαρίζει το τοπίο στις διαπροσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις οπότε ξέρετε που βαδίζετε. 

*Ιχθύες, νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας δείξουν την υποστήριξη που χρειάζεστε την εποχή αυτή, στο να αναδειχθεί το έργο και οι προσπάθειές σας. Δεν αποκλείεται κάποιος άνθρωπος μέσα από κοινές δράσεις που έχετε μαζί του, να σας εκφράσει τη συμπάθειά του με τρόπο που να εμπεριέχει και μία ερωτική χροιά. Κατά τα άλλα, προγραμματίστε καλύτερα το χρόνο σας, τώρα που τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας, αυξάνονται.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Κριέ παίξε μπαλίτσα Την εβδομάδα αυτή θα σου κολλάν κάτι ιδέες στο μυαλό, που ενώ μ ...

Astro-Μηνύματα από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μια σχετικά ουδέτερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Η διάθεσή μας θ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/10 – 27/10/2019

In category Astrology News

Μετά από την έντονη Πανσέληνο στον Κριού που βιώσαμε στο ξεκίνημα της εβδομάδας πο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Έντονα συναισθηματική θα είναι η 3η εβδομάδα του μήνα, και αυτό γιατί η Πανσέληνος ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Κριέ που τον πας το δυναμίτη Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζε ...

Astro-Μηνύματα από 13/10 – 20/10/2019

In category Astrology News

Η Πανσέληνος βάζει στη διαδικασία, εκείνους που ανήκουν στο τέλος του  2ου και αρχέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u