Astrotip ημέρας Κυριακή 21 Ιουνίου 2020


Κριός

Η επανεκκίνηση σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πτυχές της ζωής σας, είναι σχεδόν απαραίτητη. Συναισθηματικές δεσμεύσεις κυρίως είναι εκείνες που δε σας αφήνουν να απαλλαγείτε από το κακό και φθαρμένο.

Ταύρος

Μία πρόταση αρκετά αποδοτική για να την ακολουθήστε, τόσο οικονομικά όσο και σε προοπτική εξέλιξης,καλό θα ήταν να την εξετάσετε ενδελεχώς, πριν να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο που θέλει να σας πείσει να την ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Μερικές σχέσεις σας, επαγγελματικές φιλικές αλλά και στενά προσωπικές, περνάνε το διάστημα αυτό κρίσεις.  Το πως θα εξελιχθούν όμως εξαρτάται καθαρά από τη δική σας διαχείριση.

Καρκίνος

Κοιτάξτε εκεί έξω από το παράθυρό σας. Ένας νέος κόσμος γεννιέται και ένα μέλλον που έχει για σας μονάχα τα καλύτερα, εσείς θα παραμείνετε να κοιτάζετε το παρελθόν επιμένοντας στα ίδια και στα όμοια;

Λέων

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, κάποια άτομα να λειτουργούν τοξικά στην καθημερινότητά σας και να σας χαλάει η ψυχολογία σας, μόνο και μόνο επειδή θα τα συναντήσετε. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, κινηθείτε μαζί τους στα τυπικά πλαίσια.

Παρθένος

Όσο και αν χρειάζεται να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις για να εξακολουθήσουν να υπάρχουν στη ζωή σας, να ξέρετε όμως ότι πρέπει κάποιες να τις βγάλετε κάποια στιγμή από τη ζωή σας εντελώς.

Ζυγός

Εάν δεν είστε εσείς και η συνείδησή σας καλά σε σχέση με το κατά πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες του, δεν μπορούν να είναι μαζί σας ούτε οι άνθρωποι που ζουν ή εργάζονται μαζί σας. Μην υποχωρείτε έναντι των επιθυμιών των άλλων.

Σκορπιός

Απαλλαχτείτε από συναισθηματικά βαρίδια, που προέρχονται από το παρελθόν. Είναι η εποχή που με περισσότερο θάρρος και αποφασιστικότητα, πρέπει να κοιτάξετε μπροστά.

Τοξότης

Αναποφάσιστους στο να δώσετε λύσεις σας βρίσκει η σημερινή ημέρα, ή, επιθυμείτε να βρεθούν οι λύσεις αλλά όχι από εσάς. Μην περιμένετε τη συμπαράσταση στις επιθυμίες σας, από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να σας καταλάβουν.

Αιγόκερως

Επιβάλλεται σχεδόν να απαλλαγείτε από ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που λειτουργούν τοξικά για σας, όσο κι αν μία απόφαση τέτοια θα σας ήταν ακόμα και οδυνηρή.

Υδροχόος

Μην πέφτετε από τα σύννεφα κάθε φορά που ανακαλύπτετε, ότι κάποιοι άνθρωποι που βοηθήσατε, δεν ήταν άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Είναι δύσκολο το να αποδεχτείτε ότι μπορεί να πρόκειται για φίλους ή συνεργάτες σας, ακόμα και για μια σοβαρή σχέση σας.

Ιχθύς

Το παρελθόν θα έρχεται κατά κύματα στη σκέψη σας σήμερα. Νοσταλγικές μνήμες όμορφες ή όχι και τόσο καλές, ανακαλούνται στο μυαλό σας. Χρειάζεται όμως να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη και μνήμες που σας κρατάνε πίσω.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!